Satiksmes ministrijas ideja par iespējamu obligātu ķiveru lietošanu visiem velosipēdu un elektroskrejriteņu braucējiem, izsaukusi sociālajos tīklos plašas diskusijas.
Satiksmes ministrijas ideja par iespējamu obligātu ķiveru lietošanu visiem velosipēdu un elektroskrejriteņu braucējiem, izsaukusi sociālajos tīklos plašas diskusijas.
Un kā laukos? Braucu ar velo sēnēs vai uz vekalu pēc maizes? Obligāta ķivere? Braucu peldēt uz kilometru attālo vēžupīti, arī ķivere? Braucu ziemā uz vekalu pēc mazes ar pižiku galvā - kur man to ķiveri uzmaukt? Uz pēcpuses vai uz elkoņa?
Tā iet kad lielākie ķiveraizstāvji neredz ne pusi no tā kas viņiem būtu jāredz un jāprot!
Es domāju, ka pilsētas vispār jāaizliedz privātais transports.
Lielbritānija kļūst par pirmo tirgu, kur Volkswagen pārtrauc dīzeļa Golf tirdzniecību Lasīt vairāk
Kamēr budžeta klases sedani no auto tirgus praktiski ir pazuduši, biznesa segmentā ir asa konkurence starp vācu milžiem Mercedes-Benz, Audi, BMW un japāņu Lexus. "Lexus ES" piedzīvo būtiskas izmaiņas un pirmo reizi būs pieejams kā pilnvērtīgs elektroauto. Ar sākumcenu Latvijā no 54 450 EUR. Lasīt vairāk
Francijas pilsētā Djepa no konveijera noripojis pēdējais otrās paaudzes Alpine A110 eksemplārs, noslēdzot nozīmīgu posmu Renault sporta zīmola vēsturē. Lasīt vairāk
Šorīt (01.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts motociklists un busiņš uz Vanšu tilta Pārdaugavas virzienā. Negadījuma vietā ieradusies valsts policija un neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāžas Lasīt vairāk

Un gājējam arī vajag ķiveri, citādāk tie dulburi ir īsti pašnāvnieki…
Kas tev pret ķiverēm lohatron? Tas taču dēļ tavas drošības.
Pats taču skandini, lai gājēji tik pirž pāri gājēju pārejai un nemaz neskatās nekur citur.
Ko konkrēti tev ķivere izdarīja? Ko bla?