- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu varētu kādu cilvēku savākt
. Tikai kur un cikos? SZ draudzeni arī labprāt izvizināšu.
ja nopietni, tad iepostējiet cikos no kurienes jāpaņem un centīšos būt tik laipns un aizvest
Krancis
aciimredzot SAABisti prot tikai alu dzert un gudri dirst.
zheel.
shogad izskataas, ka MB komanda buus nenjemama
taas rindaas nu jau vismaz 4 Mipes
, dazhi peidevaam arii veel augumaa padevushies
veel joprojaam nezaudeeju ceriibu, ka var nolasiities arii +/- normaala komanda ar SAAB sastaavu.
jaa, sezonu atklaajaam, taatad katra treshdiena uz 19, tikshanaas vietu mainiit nedriikst.![]()
perkons rakstīja:Nu tu dod Bizenaj , tadaa holadrunaa speeleet voleju , taa jau plaushu karsonja var tikt :_)
ar palushu karsoni var ciiniities peec tam pirtinjaa
un no pagaajushaas reizes nevien nav kritis![]()
Attaisnojumam gan jāsaka ka jutos slikti arī pirms pasākuma.
P.S.
Mee arii shodien aizdomiigi sajutaas ! Laikam pirmdiena.
bizenajs rakstīja:es jau redZu, kaa SAABisti gatavojas MB satriekt piishljos!!!
Pie kā mani pieskaitīsi
![]()
bizenajs rakstīja:es jau redZu, kaa SAABisti gatavojas MB satriekt piishljos!!!
jaa jaaa ...ceriiba mirst pedeejaa
Rocinjas salst, kaajinjas salst, uudens kriit virsuu
Rokas nesals, jo taas buus atdauziitas.
A ja kaajas salsts, tad uzvelc zekjubikses kaa siikajiem velk
Nezinu kaa juus, bet es riitdien buushu
Kaa arii veicu teeva moraalaas staajas sagatavoshanu un profilaksi, lai vinjsh arii savaaktos un atbrauktu neskatoties uz laiku
Jābrauc uz baznīcu † ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
21
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
6