- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Atvainojos par Offtopik, bet vai kādam naf pieejama aizpagājuša gada rallija legenda??
Lai gan arī autosports, ir sports...![]()
bizenajs rakstīja:varbuut likvideejam sho te topiku ar visu ieceri par sportiskaam aktivitaateem???
Skaties, ka pašu nenolikvidē...................
Uudensputns
sama rakstīja:un ja siltums neatnāks - nemodīsies??
Gan jau modīsies
siltums dvēselē iestāsies ![]()
Hirsch rakstīja:
sama rakstīja:un ja siltums neatnāks - nemodīsies??
Gan jau modīsies siltums dvēselē iestāsies
Aļo! Maijs jau, siltumam dvēselē jau sen bija jābūt
Ja smiltis laukumā šķiet pa aukstu, var jau ar kediņām paskraidīt![]()
Gugi rakstīja:Tu ko!!! Kedas tokš paliek dikti smagas, kad piedzenās ar smiltīm, kāds tur vairs vollis
Nu ja spēlē pretējā laukuma pusē, man nekādu pretenziju![]()
Hirsch rakstīja:Man tā šķiet, ka pa ātru ir sākts tas pasāciens. Visi gaida saulīti, siltumu utt. Gan jau modīsies ziemeļnieki
da nebuus shogad sauliites un siltuma.
kur man jābūt ![]()
pozitiivais rakstīja:čau!
kur man jābūt
19 treshdien lilastee
bizenajs rakstīja:
pozitiivais rakstīja:čau!
kur man jābūt
19 treshdien lilastee
braucu...uz kuru pusi man tagad jābrauc
bet šodien ir 19, bet ceturtdiena
Bizenāj vai Tu mani māni ![]()
Bizenāj vai Tu mani māni
Nemāna >>> DEVIņPADSMITOS TREšDIEN LīLASTē
No Rīgas puses braucot lejā no Lilastes tilta aiz autobusu pieturas ~300m un pa kreisi bērzos ir ceļš.
Pirmajā V krustā vairāk pa labi, otrajā V vairāk pa kreisi un atdursies jau pareizajā vietā.
ņeerrrr..
Būs jāiedzer tēja!
...........
un tējas tu pac vari dzert.. ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
21
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
6