riigaa vairs nav sniega? nedaudz aiz aadazhiem un saulkrastos TAADA ziema!
[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
riigaa vairs nav sniega? nedaudz aiz aadazhiem un saulkrastos TAADA ziema!
[addsig]
sigulda un talak vispar dir...aa, antarktida!!!
braucat un parliecinaties pashi!!! ...tur ir druumaa zieminja!! ![]()
valmierā joprojām sniega tikpat daudz cik pūdercukura uz virtuļiem.
vai nedaudz, nedaudz mazāk. bet, tiešām, nedaudz.
Talsos sniega vispar nava ![]()
Vecmīlgrāvī gan ir sniegs, tiksai zāle tik gara, ka grūti saskatīt.[addsig]
nu ko, jaasaak pljaut
nevar tak sleept shitaa sniegu no beerneljiem![]()
biz, neizpaud visus mūsu noslēpumus, citādi kāds vēl to izdarīs pirms mums.
)[addsig]
milzkalns? latvijā? vot tas ir joks!
ja iet runa par kalnu slēpošanu, tad tikai pateicoties bedrēm.
to es kaut kur nesen dzirdēju
extreemisti
choms shitaa visus sveetkus noguleeja ar lauztaam ribaam
[addsig]
Neziniit: Milzkalns labs? Vakarnakt tuseeju pa Zhagarklanu.. ![]()
Man gan labak patik pilsetas trase, tur vismAZ NAV TIKAI STAVESANA RINDAS UN DOSANAS AR BUGELI AUGSUP KALNA
dextor: Siguldas pilseetas trase?
bet protams tur man petik labak neka cesis tuvak rigai tikai 20 minutes
Par Milzkalnu - ja buutu īstais sniegs, tad būtu gandrīz labi - rindas īpaši neveidojās - tauta izklīst pa daudzajām trasēm. Bet sniega par maz - šādi tādi akmeņi bojā slēpes
Bez tam trases "krustojas" - kuru katru brīdi kāds lēnais (vai ātrais) divplāksnis var šķērsot ceļu. Restorāns gan nerullēe un slēpju noma pavisam nerullē (meita 40 min pēc dēļa rindā gaidīja
. Bet ja nekur nav jāskrien, tad nav ne vainas - forša vieta visai ģimenei, jo ir vieta gan bērniem, gan iesācējiem, gan dēļotājiem, gan arī krutāku nobraucienu cienītājiem. Un attālums - 52 min no manas mājas ar atļauto ātrumu. ![]()
Tikko atbraucu no sleposhanas Makjishkalna netalu no Talsiem. Taga katru dienu braukshu slepot. Maksa 2Ls/h par katru nakosho 1Ls. Sikajiem un neslepotajiem braukshana ar pushliem. Ir pacelaji, apgaismota trase, sniega puteji un pats galvenais kafejnica, pirts ar garshigu galdu un pashu galveno Tullamoru plaukta ![]()
nu gan diivaina nakts - te shoseja, te kupenas, te balts sniega puutiens, nevar saprast vai apakshaa visam ledus vai kaa - gluzhi vai Briivkalni ![]()
bet reinja trase rullzz
pilnīgi sašauc dodos mierā. lielā mierā. un ja neko nevajag - nezvaniet līdz tas ledus un sniegs ir prom!
[addsig]
starp mums i daudzi slepotaji varbut var katrs uzrakstit vinuprat 3 labakas trases Latvija ?
man patiik celjsh no klapkalnciema uz tukumu. viss piesnidzis balts un smuks. var forshi sleepot. maakonis aizmuguree baigais paliek, tikai jaauzmanaas no pretimbraucoshajiem vieteejiem ar kvatraam
[addsig]
Vakar bijus divas trases Talsu rajona Kamparkalna-tur puta sniegu gatavoja trasi un Makjiskalna-saslepojos bet ari viena trase tik stradaja.Starp citu garshiga virtuve.Shodien uz Zviedru cepuri.
Talak bus Tukuma rajons un taa kamer visas Latvijas trases ![]()
Atbildot uz snow aicinājumu, mans trašu (slēpošanas, ne auto) top3:
1. Kaķīškalns Siguldā,
2. Pilsētas trase Siguldā,
3. ???
He, baigi saturīgs top3 ![]()
Atbildot uz snow aicinājumu, mans trašu (slēpošanas, ne auto) top3:
1. Kaķīškalns Siguldā,
2. Pilsētas trase Siguldā,
3. ???
He, baigi saturīgs top3 ![]()
slēpot jābrauc naktī, protams uz trsi kur darbojas pacēlājs un ir gaisma, pavisam citas sajūtas, piekam, to var izdarīt arī darbdienā...
Tikai šodien dīzeļa cena Latvijā pārsniedz 2 EUR! Cenas 23.3.2026: Dīzelis 2.057 un 95 benzīns 1.797 (+ VIDEO)
22
Nevienam no Praulienas pagastā bojāgājušajiem autovadītājiem nav bijis autovadītāja tiesību; jaunas liecības (JAUNS VIDEO)
33
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.