- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
2. bailji visu dienu
3. vakanta vieta. Varbuut Siguldas pilseetas trase naktii?
Bet ziema jau tūlīt cauri . Apskatījos šodien pagājušo lieldienu bildes ...
-> vai ta šogad nemetīs olas kopā ??? Vēl tak nav būts daudz kur , nu , piemēram, slavenajā Alūksnes pusē !!! Ko ??
Iekš LV to var izpildīt, ja nevis kalns ir mākonī, bet gan pats slēpotājs/snoveris "mākonī". Tam visnepieciešamākais ingredients ir ugunsūdens vismaz 200ml. Inventārs un kalni - pēc izvēles.
Sorry par offtopic
Par Siguldas pilsētas trasi varu bilst, ka man netīk turienes personāla attieksme. Tipa "nu ko var mūs apgrūtināt!" Citur, kur ir sanācis būt, trašu saimnieki ir reāli uz biznesu orientēti cilvēki un arī attieksme tāda, lai arī nākošreiz aktīvās atpūtas cienītājs atgrieztos pie viņiem. Bet tur...
Ja kādam ir citāds viedoklis šajā sakarā, laipni lūdzu!
MICHELIN MAXI ICE
185/65 R15
29Ls gabalaa
LANEKS CENA 64Ls[addsig]
MICHELIN MAXI ICE 2
185/65 R15 JAUNAS NO NOLIKTAVAS
29Ls
Veelreiz atkaartoju no noliktavas un jaunas
Laneksaa maksaa 64Ls
[addsig]
Otrs iespeejamais izmeers bija kaut kas uz 205/60 vai 205 /65 uz R15, bet shitik dullu izmeeru saabisti iipashi nelieto un var sanaakt baigaa kljuuda spidometraa.
Shoreiz tikai taads izmeers.
[addsig]
1.vietā - Kaķīškalns (bet dārgi)
2.Milzkalns (bet ceļa uz turieni vairs nav)
3.Žagarkalns (bet lēzens un tālu) vai Siguldas Pilsētas trase (bet dārgi) vai Golgāta (bet vēl tālāk) vai ...
bet vispār... KALNI LATVIJĀ IR NOŽĒLOJAMI... Zināmā mērā tos var salīdzināt ar bezalkoholisko alu vai gumijas, ai nu paši ziniet ko![]()
Rit braucu uz Zviedru cepuri varbut pamegjini ?
Shodien slepoju Makjiskalna. Kajas lupatas
Gribētos tādu laiku no decembra līdz aprīlim
[addsig]
ieskaties diskusijās, kur daži šodien pa pasažiera durvīm līda autiņā..
citiem atkal autiņš no brīnumiem par straujām laika maiņām ta arī palika pagalmā priecājoties par skaisto laiku un pasūtot saimnieku uz tuvāko mikriņu..
[addsig]
bet durvju gumijas gan ir nost. man šobrīd ir grūti rast kādu labu vārdu par piejūras klimatu.
Es taadu dabuuju kaa davanu no Iera par riepaam
Esmu nopuutis visas durvju gumijas, gan aareejas gan ieksheejas un veel taa regulaari papuushu vadiitaaja durvis jo taas biezhaak virinu. Pashlaik ir taa, ka uznaakot salam jutu ka durvis nedaudz pielipushas, bet nekad veel neav bijis taa ka vinjas buutu pielipiushas visaa gumijas garumaa
[addsig]
ceru, ka Tev ir taisnība, jo tikai uz pavasara pusi mana Tpīle taisās sākt "ķēzīt" Latvijas ceļus
taču šobrīd problēmu, problēmu... ui, ui, ui..
[addsig]
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
3
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13