Ziema - Forums - iAuto

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

viss notiekās pirmo reizi... šovakar varēju līst pa jebkuru durvi autiņā, izņemot vadītāja..

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

1. reinja trase naktii

2. bailji visu dienu

3. vakanta vieta. Varbuut Siguldas pilseetas trase naktii?

gunja Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Taisnība - naktī interesantāk . Bet , ja ir 100-200 degmaisījums pagaršots , tad var gāzt arī pa neapgaismotajām trasēm - iesaku izmēģināt ! Par labākajiem nezinu - dažās bedrēs tik ir mēģināts , bet agrāk man patika Gaiziņā ( kad vēl bija vecie labie pacēlāji ar āķiem ) , - ir taču patīkami paskatīties uz to augšupbraukšanu , it sevišķi iesācēju(kundzes , piemēram) izpildījumā .

Bet ziema jau tūlīt cauri . Apskatījos šodien pagājušo lieldienu bildes ... -> vai ta šogad nemetīs olas kopā ??? Vēl tak nav būts daudz kur , nu , piemēram, slavenajā Alūksnes pusē !!! Ko ??

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

tur deelinjkalns esot pilniigi privaats - bez publiskas pieejas. Mixeri, labo, ja taa nav vai arii - ja mums tur ir iespeeja tikt pie privileegjijaam

Krigers Reģ.: 13.06.2003
0 0 Atbildēt

Jā, slēpošana naktī ir interesanta. Tomēr vēl interesantāka ir slēpošana mākonī. Tas ir tad, kad kalnos pa īstam apmācies, ir migla un vēl snieg tā, ka maz neliekas. Tad kļūst pieejama slavenā "slēpošana uz tausti"

Iekš LV to var izpildīt, ja nevis kalns ir mākonī, bet gan pats slēpotājs/snoveris "mākonī". Tam visnepieciešamākais ingredients ir ugunsūdens vismaz 200ml. Inventārs un kalni - pēc izvēles.

Sorry par offtopic

Par Siguldas pilsētas trasi varu bilst, ka man netīk turienes personāla attieksme. Tipa "nu ko var mūs apgrūtināt!" Citur, kur ir sanācis būt, trašu saimnieki ir reāli uz biznesu orientēti cilvēki un arī attieksme tāda, lai arī nākošreiz aktīvās atpūtas cienītājs atgrieztos pie viņiem. Bet tur...

Ja kādam ir citāds viedoklis šajā sakarā, laipni lūdzu!

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Tiekm tirgotas riepas no noliktavas

MICHELIN MAXI ICE

185/65 R15

29Ls gabalaa

LANEKS CENA 64Ls[addsig]

0 0 Atbildēt

Atvainojos par neprecizitaati

MICHELIN MAXI ICE 2

185/65 R15 JAUNAS NO NOLIKTAVAS

29Ls

Veelreiz atkaartoju no noliktavas un jaunas

Laneksaa maksaa 64Ls

[addsig]

0 0 Atbildēt

sorry 9000 iisti nepasees

Otrs iespeejamais izmeers bija kaut kas uz 205/60 vai 205 /65 uz R15, bet shitik dullu izmeeru saabisti iipashi nelieto un var sanaakt baigaa kljuuda spidometraa.

Shoreiz tikai taads izmeers.

[addsig]

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Nezinu, kas jūs velk pa mežiem blandīties pa naktīm, bet varu pateikt, ka es liktu

1.vietā - Kaķīškalns (bet dārgi)

2.Milzkalns (bet ceļa uz turieni vairs nav)

3.Žagarkalns (bet lēzens un tālu) vai Siguldas Pilsētas trase (bet dārgi) vai Golgāta (bet vēl tālāk) vai ...

bet vispār... KALNI LATVIJĀ IR NOŽĒLOJAMI... Zināmā mērā tos var salīdzināt ar bezalkoholisko alu vai gumijas, ai nu paši ziniet ko

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Yukki

Rit braucu uz Zviedru cepuri varbut pamegjini ?

Shodien slepoju Makjiskalna. Kajas lupatas

0 0 Atbildēt

Nu kāds brīņišķīgs skaistums šodien ārā

Gribētos tādu laiku no decembra līdz aprīlim [addsig]

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

gr,

ieskaties diskusijās, kur daži šodien pa pasažiera durvīm līda autiņā.. citiem atkal autiņš no brīnumiem par straujām laika maiņām ta arī palika pagalmā priecājoties par skaisto laiku un pasūtot saimnieku uz tuvāko mikriņu..

[addsig]

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

šorīt -20*C, večuks piešķīlās kā sauss sērkociņš - vienā mirgā.

bet durvju gumijas gan ir nost. man šobrīd ir grūti rast kādu labu vārdu par piejūras klimatu.

0 0 Atbildēt

Atbilde primo ir SILIKONS

Es taadu dabuuju kaa davanu no Iera par riepaam

Esmu nopuutis visas durvju gumijas, gan aareejas gan ieksheejas un veel taa regulaari papuushu vadiitaaja durvis jo taas biezhaak virinu. Pashlaik ir taa, ka uznaakot salam jutu ka durvis nedaudz pielipushas, bet nekad veel neav bijis taa ka vinjas buutu pielipiushas visaa gumijas garumaa [addsig]

0 0 Atbildēt

tiem, kam turbopīles tiem naf problems [addsig]

0 0 Atbildēt

gr,

ceru, ka Tev ir taisnība, jo tikai uz pavasara pusi mana Tpīle taisās sākt "ķēzīt" Latvijas ceļus taču šobrīd problēmu, problēmu... ui, ui, ui.. [addsig]

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

jā, es ar tik pasilikonojos, un nav problēmu ar durvju gumijām..

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Gumijas arī bez silikona nerada problēmas. Jūt protams, ka ir piesalis, bet tikai pēc skaņas Turpretim, slēdzenes, kuras slinkums sataisīt, pašlaik auksts, kad silsts neprasās, sagādā īslaicīgas problēmas ar iekļūšanu autiņā no pareizās puses.[addsig]

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

Ceru, ka tas .. aukstums ies vienreiz pupās, sāks kust un beidzot nāks pavasaris un būs silti [addsig]

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

labak tik atri nee gribas vel paslepot

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

paslēpot??.. brauc uz Alpiem.. lai tik nāk pavasaris, saulīte un siltums, plauks lapiņas, smaržos krokusi, sen jau gribas visus ziemas džemperus nolikt dziļi, dziļi skapī..[addsig]

0 0 Atbildēt

Vot vakar fanoju par ziemu dafanojos! Autiņam stāvot visu dienu ārā aizsala priekšējais stikls no iekšpuses! Pirmo rezi tāds gļuks [addsig]

0 0 Atbildēt

Salonā bija sakrājies mitrums (īpaši tas raksturīgi, ja mitra grīda), tas ir Točna īstā vaina, īpaši ja Tu nebrauc tik daudz, lai salons paspētu riktīgi izžūt pa dienu.. un ir arī teorija par pareizo ventilācijas režīmu slēgšanu, bet to labi nezinu...[addsig]

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Man arī tā vienreiz ir bijis. Nokasi ārpusi, bet cauri ta neredz. Jākasa arī iekšpuse.[addsig]

0 0 Atbildēt

ejot uz mašīnu paņem pudeli (spaini vai termosu) ar karstu ūdeni un aplej no ārpuses, palīdz arī no iekšpuses...[addsig]

Lasītākie raksti

Jaunie raksti