Šodien tā arī nesapratu, kāda hohma notika uz Zemitānu tilta - tipa lejā pa vidu zālājā stāv CP un kautko intensīvi brēc skaļrunī (maybe "brauciet prātīgi"?) visiem uz centru braucošajiem, kas draudzīgi met pa mēmajiem un veido sastrēgumu! Tā kā man Fredis un Ufo svarīgāki par oficiālajām uzrunām, neko nedzirdēju, tik vien redzēju, kā viens no CPistiem ar zizlīti rokā cilpo uz tiltaugšu, kur uz slidīgā tilta braucot no centra 3 vieglie draudzīgi salikušies ceļu kaisītāja dupsī! Neizskatījās, ka CPists skrēja noformēt CSN - ar zizlīti vien to neizdarīsi.
Ha, nezinu kā jums, bet manā auto ir Herkons! Veseli 4gab. katrā durvē pa vienam! Herkons, ja mēra pēc svara, ir dārgāks par zeltu, tāpēc mans auto šodien tika herkonizēts!
Yukki rakstīja:Ha, nezinu kā jums, bet manā auto ir Herkons! Veseli 4gab. katrā durvē pa vienam! Herkons, ja mēra pēc svara, ir dārgāks par zeltu, tāpēc mans auto šodien tika herkonizēts!
Tev vel savajam jauzliek diski kuri turpina griezties kad mashina i apstajusies.
Uz vantenieka man piebrauc blakam liela mashina un apstajas a diski turpina griezties.
Sajuta tada ka Robijam Viljamsam kas savukart redz spokus
Šodien hohma bija: braucu, atslābinājies uzlicis delnu uz atslēgas viduskonsolē, eju uz apdzīšanu, bet īsi pirms apdzenamā objekta sapratu, ka garām netikšu un kārtīgi noliku pa bremzēm. Ar inerci ar delnu uzspiedu uz atslēgas malas un tā mazliet pagriezās. Kad sāku izstūrēt un mīt virsū, sapratu, ka auto ir izrubījies Jautrs fīlings, mandomāt, ka tā tomēr nebija labākā vieta, kur likt atslēgu!
Yukki rakstīja:Šodien hohma bija: braucu, atslābinājies uzlicis delnu uz atslēgas viduskonsolē, eju uz apdzīšanu, bet īsi pirms apdzenamā objekta sapratu, ka garām netikšu un kārtīgi noliku pa bremzēm. Ar inerci ar delnu uzspiedu uz atslēgas malas un tā mazliet pagriezās. Kad sāku izstūrēt un mīt virsū, sapratu, ka auto ir izrubījies Jautrs fīlings, mandomāt, ka tā tomēr nebija labākā vieta, kur likt atslēgu!
man domaat taa nav labaakaa vieta, kur tureet roku
VIŅI ir atklājuši, ka mans rajons ir ienesīga vieta un tagad jau kuro nedēļu spieto tieši pa riņķi, kur es pārvietojos, nevar ne normāli pabraukt, ne kā ierasts stāvvietā nokļūt, nekā-, jābūt traki uzmanīgam, VIŅI ir visur!
Mix, ibio, tieši tur ir ļoti ērti turēt roku, es šodien mēģināju atradināties, nesanāk! Un Tie &%$%$ uz pleskavenes pa krūmiem vien dzīvojās divās vietās!
Bet ja kāds teiks, ka mūsu policija mūs sargā, muļķības! - mājās nedaudz apsvilināts lifts un policija jau no piekdienas vakara nevar atbraukt un noformēt protokolu, nerunājot par svilinātāju ķeršanu, līdz ar to liftnieks nevar liftu pieslēgt, un ģimenes ar bērniem ratus staipa uz 9 stāvu kājām!
Yukki rakstīja:Mix, ibio, tieši tur ir ļoti ērti turēt roku, es šodien mēģināju atradināties, nesanāk! Un Tie &%$%$ uz pleskavenes pa krūmiem vien dzīvojās divās vietās!
Bet ja kāds teiks, ka mūsu policija mūs sargā, muļķības! - mājās nedaudz apsvilināts lifts un policija jau no piekdienas vakara nevar atbraukt un noformēt protokolu, nerunājot par svilinātāju ķeršanu, līdz ar to liftnieks nevar liftu pieslēgt, un ģimenes ar bērniem ratus staipa uz 9 stāvu kājām!
re kaa leenaam saakas sarunas par ratu staipiishanu,. a agraak, veniki PN un dst utt
šorīt mixera māmiņa ar Diggenu man noštopēja avotu ielu pie zaļās gaismas kā dēļ gandrīz nokavēju statoil atvēršanu 8.00! var jau palikt krustojumā bet zīmolu blamēt gan nevajag! mixer! lūdzu mājās sniedz papildus braukšanas apmācību ..
es starp citu rokas neturu - tās darās pašas. un ja tās darās taisni tad apbraukt neko nevar. pīplz te sakoncentrējas dzeltenajam ar mazu starpgāzi a te - pļuºrr. diena pagalam
Mans garāžu kaimiņš fano par armēņu vai moldāvu tautas mūziku! Un dara to regulāri un galvenais NENORMĀLI skaļi! Vismaz es to dzirdu pie aizvērtām garāžas durvīm, vismaz 20 garāžu attālumā, pie tam arī viņam garāžas durvis ir ciet! Pierasts, ka fano par Britney, bet šis gadījums šķiet pilnīgi eksotisks!
Yukki rakstīja:Mans garāžu kaimiņš fano par armēņu vai moldāvu tautas mūziku! Un dara to regulāri un galvenais NENORMĀLI skaļi! Vismaz es to dzirdu pie aizvērtām garāžas durvīm, vismaz 20 garāžu attālumā, pie tam arī viņam garāžas durvis ir ciet! Pierasts, ka fano par Britney, bet šis gadījums šķiet pilnīgi eksotisks!
yukki - Tev jāapcaļo bij. dzimtene, lai Tu nekad vairs nedomātu ka moldāvu un armēņu mūzika ir kaut cik līdzīga
GNBF II
Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!