LJG! izgāju uzpīpēt. sniega ir tieši tik daudz cik vajag. ne pūlka ne knapi. un kaut kur tālāk rej suns. skaisti! žēl ka drusku kūst.... un atkal debīlā diena
diggen rakstīja: LJG! izgāju uzpīpēt. sniega ir tieši tik daudz cik vajag. ne pūlka ne knapi. un kaut kur tālāk rej suns. skaisti! žēl ka drusku kūst.... un atkal debīlā diena
No prieka taa asara, kura riteeja... taa arii sazhuva liidz galameerkjim nenokljuvuse...
Vells, zvaigznes shonakt neredz, vai ne? Un paarslas paaraak mazas, lai buutu skaistas...
Nu nomocīja mani visu laiku šis jautājums... Kāpēc mūsu klimatiskajā joslā vajadzīgi kabrioleti ... Šodien manām mokām beidzot pienāca gals! Esmu radis izskaidrojumu un šai atklāsmē vēlos padalīties ar Jums visiem! foto.inbox.lv/...
Arnijs rakstīja: Nu nomocīja mani visu laiku šis jautājums... Kāpēc mūsu klimatiskajā joslā vajadzīgi kabrioleti ... Šodien manām mokām beidzot pienāca gals! Esmu radis izskaidrojumu un šai atklāsmē vēlos padalīties ar Jums visiem! foto.inbox.lv/...
Kurš tad nezin, ka kabrioleti ir īpaša pielietojuma kravinieki. Paskaties uz priekšā braucošo mašīnu, tur arī kravas kastei nav jumta, bet tā kā vieglajiem nav kravas kastes, tad jumta nav vispār
no rita tu atnac uz darbu un tev pasaka ka pecpusdiena tev jau jasezh vilciena uz Maskavu...
Man ar tā ir bijis, tikai no rīta pazvana un saka, lai atnāk uz darbu, kad atnāc, sūta uz Krieviju. Vīzu arī sataisīja tajā pašā dienā, man tikai vajadzēja foto nodrošināt. Vienīgi interesanti, ka neviens nevarēja pateikt vai paspēs uztaisīt vīzu, bet biļetes bija jāpērk par savu naudu Jā, man pa vidu vēl bija jāsavāc drēbes līdzi pusgadam un kaut kādu elektronikas bloku par kuru mani gandrīz no vilciena nocēla.
Pa 1,5 dienu US esam redzejushi jau divus 9-3 cabrio, vienu 9-3 ss un vienu OG 900 cabrio, bet salidzinoshu te pagaidam maz saab, laikam nav cienja toties pie mums zinamo Honda Accord sauc par Acura Bet auto sheit tiesham te ir
Hirsch rakstīja: Pa 1,5 dienu US esam redzejushi jau divus 9-3 cabrio, vienu 9-3 ss un vienu OG 900 cabrio, bet salidzinoshu te pagaidam maz saab, laikam nav cienja toties pie mums zinamo Honda Accord sauc par Acura Bet auto sheit tiesham te ir
Ja jau esat tik tālu aizkūlušies, tad vienreiz par visām reizēm dzīvē paņemiet nomā 9-7X! Nu tā lai maz neliekas! Eh silts tur, ne? Mums arī +3C
GNBF II
Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!