No otras puses naktī bij tāda migla minētajā maršrutā ka vietām ātrāk par 50-60 pie labākās gribas nepavilksi ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
No otras puses naktī bij tāda migla minētajā maršrutā ka vietām ātrāk par 50-60 pie labākās gribas nepavilksi ![]()
Šodien viena ekipāža uz Bauskas šosejas 'strādāja' ar radaru. To es uzzināju jau kilometrus 2 pirms tikšanās. ![]()
Viņš: "Nu un kas par to! Bet jums ir līkas kājas!"
Viņa: "Nu un kas par to!"
Viņš: "Bet es rīt būšu skaidrā!"
Vai kāds var izskaidrot, kāpēc katru reizi, kad redzu televizorā Zivtiņu, man jādomā par tās nelaimīgās sievietes līkajām kājām?
Tā kā cien. Zivtiņa un Godmaņa kungu solītās aktivitātes liekas tukša diršana un acu aizmālēšana masu mēdijiem.
VWfans rakstīja: Piektdien ap plkst.18, braucot uz Jelgavu, Ceļu policiju redzēju divas reizes, par ko biju priecīgs. Pirmo reizi pāris kilometrus aiz Olaines viņi bija apstādinājuši un drāza kādu Chrysler-Neon vadītāju, bet otro reizi dažus kilometrus pirms Lielupes tilta viņi bija apstādinājuši un drāza 90.gadu beigu E klases Mercedesa vadītāju. Šodien ap plkst.18 braucot atpakaļ uz Rīgu es savus draugus redzēju slaidajā līkumā pirms Tīraines. Tanī brīdī neviens nebija apstādināts.
Tu neesi slims? Drāza....idiņš...
5dien autinju pluusma aaraa no riigas brauca +/- 120km/h, shodien jau reti kursh brauca aatraak pa 100km/h, protams bija arii autinji kuru aatrums nepaarsniedza 80km/h un apdzenot tapa arii skaidrs kaapeec taa
Sievas veda savus guljoshos viirus maajas virzienaa ![]()
pats biju skaidraa, bet manaa vietaa vareeja buut puisis ar dazaam promileem un skirba nekaada, jo pat taa vieniigaa ekipaaza Liepaajaa mani neaptureeja... ![]()
VWfans rakstīja: Man bija īsts prieks, ka redzēju, ka pārkāpējus drāza.
Tu,kretīn, tu zini,ka drāza??? Varbūt vienkārši pārbaudīja...slims tu esi,slims.....
deksters rakstīja:
Tu,kretīn, tu zini,ka drāza??? Varbūt vienkārši pārbaudīja...slims tu esi,slims.....
dekster va ta tev zeel ka draaz kaadu dzeeroni???
rrupucis rakstīja:
deksters rakstīja:
dekster va ta tev zeel ka draaz kaadu dzeeroni???
Ne,nav gan. Kā garām braucot var redzēt, par ko 'drāž' ??
Manupraat tomeer stipri par maz to pogaino bija... esmu viilies...
Ekipāžu tiešām bija maz...
Tiesa gan, neviena no tām sešām neapstādināja (pie stūres bija sieva).
Grāfam un Rojam varu ieteikt pārvākties uz Čečeniju vai Irāku. Tur jums būs totālā kontrole.
Graafs rakstīja: Kur tu viņas redzēji? Vienkārši interesanti...
Jau iepriekš te rakstīju. Maršruts Cēsis - Limbaži - Tūja - Saulkrasti - Rīga, laiks 24.06 starp 24:00 un 3:00
1. pie pagrieziena uz Raiskumu
2. pie otrā pagrieziena uz Raiskumu
3. Limbažos
4. starp Tūju un Saulkrastiem, kur patreiz remontē ceļu un ir izveidots neliels apbraucamais ceļš
5. pirms Juglas
6. Juglas/Biķernieku krustā
Toties beigās tiešām nokaitināja tie āži, kas pa Pleskavas šoseju brauc uz 80 km/h pa OTRO joslu! Es pieklājīgi rādu pagriezienu, nekādas reakcijas, tad uzmetu ar tālajiem, nu maz kas , neredz, - nekā. Kāpēc agresīvs skaitos esmu, kam jāapsteidz pa pirmo joslu pretēji CSN, nevis šāds āzis, kas nejēdz, ka jābrauc pa labo malu un ātrākie jāpalaiž?
P.s.un ko nu nesaprotu, to nesaprotu, bet tautas vēlmi tikties ar CP, izbaudīt pūšanu trubiņā, dokumentu pārbaudes, nu vismaz pa gabaliņu uz viņiem paskatīties,- tā ir kautkāda jauna apsēstības forma? Pēc katriem Jāņiem un Ziemassvētkiem pilni forumi ar želabainiem tekstiem, ka "izbraucu visu LV, CP neviena, ko man darīt, par ko maksāju nodokļus?"
Patika Nezinītes texts, ka svētkos medijos būtu jārunā par svētkiem, nevis vislaik jāvāvuļo par žūpu statistiku!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13