- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
renault braucēji vienkārši brauc un ik pa 10 vai 20 tūkstošiem prot atrast MM vai EA, kas (ne tā kā kemī) prot ne tikai eļļu nomainīt, bet arī mašīnai par to pavēstīt ![]()
![]()
![]()
msh rakstīja: Latvijas renistiem ir tikai viena interese - ātrāk noplēst savu reni un ņemt līzē nākamo Nebrīnītos, ja tev nāktos savādāk domājošus meklēt ārpus latvijas robežām
Neenu mana doma bija sekojosja - ja sjaada klubinja NAV, tad maybe RENAULT fani vai ap sjo marku intereseejosjie vareetu kautkaa organizeeties un veidot savu interesju klubinju liidziigi kaa ir citaam markaam...
Piebaldzens rakstīja:
msh rakstīja: Latvijas renistiem ir tikai viena interese - ātrāk noplēst savu reni un ņemt līzē nākamo Nebrīnītos, ja tev nāktos savādāk domājošus meklēt ārpus latvijas robežām
Neenu mana doma bija sekojosja - ja sjaada klubinja NAV, tad maybe RENAULT fani vai ap sjo marku intereseejosjie vareetu kautkaa organizeeties un veidot savu interesju klubinju liidziigi kaa ir citaam markaam...
nauhj????
lai varētu uzspēlēt 5dienu vakaros zolīti???
RHINO rakstīja: Tad jau labāk Nevācu eiropas autoklubu taisi - edzulim būs kur muti padzesēt
Labāk varžu ēdāju klubs
Bet edzulis te tāpat varēs dzesēties
![]()
Piebaldzens rakstīja:
Taisi tik augšā! Renis ir tikpat uzbudinošs auto, kā sābs. ![]()
es tak teicu, ka zoli spēlēt un šņabi dzert var arī nepieminot renaultu
bet diskutēt pat to, kas labāks - euroauto vai mūsamotors jēgas nav nekādas ![]()
RHINO rakstīja: da uztaisi to klubu - tipa testa versijā, savācieties ietusējat, pēc kada gadiņa diviem ja jutīsiet ka ir OK cepiet augshā normālu klubu - VO!
kāha kuja pēc lai IETUSĒTU ir jātaisa autoklubs?
ibio rakstīja:
RLaguna rakstīja: Kādu gadu,pusotru atpakaļ par ro tēmu bija diskusijas.Šādas tādas domas par to tēmu bija bet ar to arī beidzās.Laikam vajag kādu uzņēmīgāku breksi,kurš to uzsāktu.Vēlāk jau būtu kas atbalsta un pievienojas.Es esmu par.
da aizmirsti - renaultam klubu neuztaisīsi.
5-6 cilvēki tas nav klubs, bet 20 nesavāksi, jo tik daudz fanātiķu nav
hRENO klubu neucept- pasviezju ideju par francuuzju klubu (pasham nakuj nivaig) ![]()
INTERESE par renaultu![]()
nu, piedodiet.....
![]()
![]()
Centis_Nuudele rakstīja: Lai izveidotu interešu klubiņu, jābūt INTERESEI
INTERESE par renaultu
nu, piedodiet.....
![]()
![]()
varbuut tiek ieskaitiite interese"kaa to drankji aatraak nomainiit pret ko citu"
Kindzulis rakstīja:
INTERESE par renaultu
nu, piedodiet.....
varbuut tiek ieskaitiite interese"kaa to drankji aatraak nomainiit pret ko citu"
........arii dranjkji , bet savaadaaku ![]()
![]()
![]()
ij veselu zonu uztaisiija, ij veel klubu čut ne dibinaaja.![]()
![]()
Un finaalaa-čušs...
parasti jau taadu opicaalu klubu nodibinot neizbeegami rodas kašķi utt....
taapeec kaartis speeleet un dzert varat taapat
![]()
![]()
![]()
TDI rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
INTERESE par renaultu
nu, piedodiet.....
........arii dranjkji , bet savaadaaku
Piekriitu...braukdams jaunaa hreno masteraa...
p.s.
labpraat pievienotos shaadam intereshu klubam!
Pirmais rakstīja: vēlreiz mēģinu uzdot atslēgas jautājumu - kādi ir kluba mērķi?????
veelreiz tev saku - nomierinies...
ibio rakstīja:
Pirmais rakstīja: vēlreiz mēģinu uzdot atslēgas jautājumu - kādi ir kluba mērķi?????
visdrīzākais lai dabūtu no dīleriem atlaides, kā arī pazīmēties, kurš remontos ir ieguldījis vairāk/mazāk naudas
atlaides kam? un kāpēc dīlerim būtu kautkādas atlaides jādod 20 pajolīšiem, kas pavienojušies pajolīšu grupā ![]()
![]()
p.n.
īstā renaultā vienmēr var atrast ko remontēt ![]()
![]()
![]()
Renault kā ražotājam ir ilga vēsture un, ja viss tik pat labi turpināsies, sagaidāma arī spoža nākotne, jo īpaši sadarbībā ar Nissan. Muļķīgi spriest par marku kopumā tikai pēc pieredzes ar nomocītajiem dienesta automašīnu bāzes modeļiem un "takšiem".