- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmais rakstīja:
Magistrs rakstīja:
Pirmais rakstīja: būtu interesanti, ja mūsu banānu republikā, iauto paspārnē, kur komentētāji vēl sapņo par audī 80 iegādi, parādītos r5turbo autoklubs
fiška jau ir tāda, ka TO mašīnu teicamā stāvoklī reāli var iemainīt pret pilnīgi jaunu audī
Tā pat kā par S1 vai sport kvatru var dabūt līdz 10 reņiem.
tu par sport kvatru sauc to, kuru saražoja precīci 205 eksemplāros? un praktiski visus arī nošķīla tālaika rallijā.... ja paskatās sludekļus, tad izskatās, ka katram otrajam ir palaimējies dabūt vienu no tiem divsimts eksemplāriem
bet par audī s1 es neko neesmu dzirdējis....
Ko tu te fantazē par nošķilšanu? Lielākā daļa Audi Sport Quattro bija civilās versijas, no kurām lielākā daļa joprojām ļoti jaukā stāvoklī pieder visādiem kolekcionāriem
Bet Audi S1 Sport Quattro bija smagāk izvarota Sport Quattro versija
Un par tiem sludekļiem - iedod kādu sludekli, kur ir Sport Quattro, vienalga, vai īsts, vai replika ![]()
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Magistrs rakstīja:
Pirmais rakstīja: būtu interesanti, ja mūsu banānu republikā, iauto paspārnē, kur komentētāji vēl sapņo par audī 80 iegādi, parādītos r5turbo autoklubs
fiška jau ir tāda, ka TO mašīnu teicamā stāvoklī reāli var iemainīt pret pilnīgi jaunu audī
tu par sport kvatru sauc to, kuru saražoja precīci 205 eksemplāros? un praktiski visus arī nošķīla tālaika rallijā.... ja paskatās sludekļus, tad izskatās, ka katram otrajam ir palaimējies dabūt vienu no tiem divsimts eksemplāriem
Ko tu te fantazē par nošķilšanu? Lielākā daļa Audi Sport Quattro bija civilās versijas, no kurām lielākā daļa joprojām ļoti jaukā stāvoklī pieder visādiem kolekcionāriem Bet Audi S1 Sport Quattro bija smagāk izvarota Sport Quattro versija Un par tiem sludekļiem - iedod kādu sludekli, kur ir Sport Quattro, vienalga, vai īsts, vai replika
ta mašīna ar ko audī brauca rallijā ir 205 gabalos
pārējās ir citi modeļi, ko lētticīgajiem pircējiem pārdod kā slaveno rallija vāģi
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Magistrs rakstīja:
Ko tu te fantazē par nošķilšanu? Lielākā daļa Audi Sport Quattro bija civilās versijas, no kurām lielākā daļa joprojām ļoti jaukā stāvoklī pieder visādiem kolekcionāriem Bet Audi S1 Sport Quattro bija smagāk izvarota Sport Quattro versija Un par tiem sludekļiem - iedod kādu sludekli, kur ir Sport Quattro, vienalga, vai īsts, vai replika
ta mašīna ar ko audī brauca rallijā ir 205 gabalos
pārējās ir citi modeļi, ko lētticīgajiem pircējiem pārdod kā slaveno rallija vāģi
Nestāsti man, kas ir Sport Quattro un nejauc to ar Urku
Sport Quattro tika izlaists 1983. gadā, Urka 1980. gadā
Laikam par tādu lietu kā homolegācija neesi dzirdējis?
Žēl ka uz sitienu nevaru iemest linku, nesen gadījās lasīt rakstu, kur žurņi bija testējuši Audi Tradition civilo Sport Quattro ![]()
Otra lieta - kāpēc jāpiedzeras, piesaistot reni?
Nu elementāri - reni nebūtu žēl nodzert
![]()
katrā gadījumā TAS ir tikai tāpēc, ka tajos laikos par sērijveida mašīnu tika uzskatītas tikai tās, kas tika saražotas vismaz 200 eksemplāros ![]()
tomēr renaults brauc ![]()
Pirmais rakstīja:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Martinich rakstīja: Vēl viena lieta, kas liek aizdomāties: Cik biezi uz ielas var redzeet vecu HRENO ( vecāku par 5 gadiem), salīdzinot ar pārējām markām ? Protams, Tolmetu par ielu neskaitam
diezgan bieži ja neskatās tikai uz 4 maģiskajiem riņkiem vai zili-balto propelleru
Izskataas ka te kaadam NAV KUR izlikt savu spriedzi un izgaast darbaa sakraajusjos zjulti...
Es piedaavaaju tiesjaam reaaliem RENAULT interesentiem kautko saakt veidot...
es es savukārt vēlreiz tev prasu - kādi būs tava jaunizveidotā renault kluba mērķi????
pavisam vienkārši prasu - nauhj tev vajag piesiet renault vārdu lai piedzertos?
Frančiem ir arī tāds konjaks "Renault" -tīri labs.Katrs dzer ko grib.
Bet mūsdienās droši vien jamu aparāti neatbilst noteikumiem ![]()
RLaguna rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Martinich rakstīja: Vēl viena lieta, kas liek aizdomāties: Cik biezi uz ielas var redzeet vecu HRENO ( vecāku par 5 gadiem), salīdzinot ar pārējām markām ? Protams, Tolmetu par ielu neskaitam
diezgan bieži ja neskatās tikai uz 4 maģiskajiem riņkiem vai zili-balto propelleru
Izskataas ka te kaadam NAV KUR izlikt savu spriedzi un izgaast darbaa sakraajusjos zjulti...
es es savukārt vēlreiz tev prasu - kādi būs tava jaunizveidotā renault kluba mērķi????
Skaidrs, citu mērķu bez kolektīvas pierīšanās nav ![]()
msh rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Skaidrs, citu mērķu bez kolektīvas pierīšanās nav
Ir.Esmu par.
msh rakstīja: Pirmais, kas tev liek domāt, ka visus tos 214 eksemplārus izmantoja rallijam? Tad jau mošk BMW M3 GTR arī visus sportam izmantoja? Reku žurņi testēja to sport quattro www.fourtitude.com/...
Bet mūsdienās droši vien jamu aparāti neatbilst noteikumiem
jā visi tie 214 gabali pieder latvijas audī klubam ![]()
![]()
davaj sip uz šejieni un pērc pagarinātāju suchen.mobile.de/...
un nedris te pie renaultistiem ![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja: Pirmais, kas tev liek domāt, ka visus tos 214 eksemplārus izmantoja rallijam? Tad jau mošk BMW M3 GTR arī visus sportam izmantoja? Reku žurņi testēja to sport quattro www.fourtitude.com/...
Bet mūsdienās droši vien jamu aparāti neatbilst noteikumiem
jā visi tie 214 gabali pieder latvijas audī klubam
davaj sip uz šejieni un pērc pagarinātāju suchen.mobile.de/...
un nedris te pie renaultistiem
Atradis par ko brīnīties
Mobilē tu atradīsi ne tādus vien brīnumus
Piemēram, mk2 golfa limitēto versiju ar 1.8 16v G60 motoru - vienreiz pameklēju, tur divi ķipa limitētie, abiem trīs durvis, bet tādus pavisam tikai divus arī uzražoja
Iedod labāk kādu brīnumreni no mobiles ![]()
RLaguna rakstīja:
msh rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Ir.Esmu par.
Davai sliekam praatus kopaa un kautko saakam veidot???!!! Protams vienmeer un visur buus ljaudis, kuriem kautkas NEPATIKS un kuri izteiksies NIEVAAJOSJI, bet ja ir AUDI, BMW klubi, kaapeec(???) nevareetu buut RENAULT CLUB LAVIJA???
Pirmais rakstīja: naivi prasu vēlreiz - kādi ir kluba veidošanas mērķi?
No visiem izteikumiem var secināt, ka kluba dibināšanas mērķis ir vienkārši nodibināt klubu, jo kaut kādi citi klubi jau esot, tad nu arī vajag reņu klubu. Līdzīgas aktivitātes var novērot smilškastē - ja Pēterītim ir zilā mašīnīte, tad Jurītim pavisam noteikti arī tādu vajag. Nu aptuveni tā...
juha rakstīja:
No visiem izteikumiem var secināt, ka kluba dibināšanas mērķis ir vienkārši nodibināt klubu, jo kaut kādi citi klubi jau esot, tad nu arī vajag reņu klubu. Līdzīgas aktivitātes var novērot smilškastē - ja Pēterītim ir zilā mašīnīte, tad Jurītim pavisam noteikti arī tādu vajag. Nu aptuveni tā...
Taa nu gluzji NAV!!! Ir doma apvienoties, lai daliitos pieredzee, riikotu izbraukumus utml. Var jau smiiknjaat un gudri nomeetaat - ka NAFIG to vajag utt... Bet mana doma bija un arii ir veidot interesju grupinju, kam ir interese par un ap sjo tautaa tik ljoti pelto francju auto...
Piebaldzens rakstīja:
juha rakstīja:
Taa nu gluzji NAV!!! Ir doma apvienoties, lai daliitos pieredzee, riikotu izbraukumus utml. Var jau smiiknjaat un gudri nomeetaat - ka NAFIG to vajag utt... Bet mana doma bija un arii ir veidot interesju grupinju, kam ir interese par un ap sjo tautaa tik ljoti pelto francju auto...
kas tev traucē rīkot izbraukumu pirms apvienošanās? 8:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
msh rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Piebaldzens rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Ir.Esmu par.
Davai sliekam praatus kopaa un kautko saakam veidot???!!! Protams vienmeer un visur buus ljaudis, kuriem kautkas NEPATIKS un kuri izteiksies NIEVAAJOSJI, bet ja ir AUDI, BMW klubi, kaapeec(???) nevareetu buut RENAULT CLUB LAVIJA???
Nu bet ļoti vienkārši - salīzini, cik cilvēku brauc ar reņiem, un cik ar Audi vai BMW
Pēc tam salīzini cik cilvēku brauc ar Veciem Audi vai BMW un cik ar veciem reņiem ![]()
Esmu iekrājis nedaudz naudiņas, un sasparojies iegadāties kādu šīš automarkas limuzīnu ,savā īpašumā.
Kādas markas Renaultu varat ieteikt, ar bendzīna dzinēju un lai pirmā iemaksa nebūtu vairāk kā 1000 Eur. ![]()
Lido_82 rakstīja:
Kādas markas Renaultu varat ieteikt, ar bendzīna dzinēju un lai pirmā iemaksa nebūtu vairāk kā 1000 Eur.
Golf IV.
Lido_82 rakstīja: Es jau pasen, ar padziļinātu interesi, vēroju izskatīgās Renault automašinas kas zib pa Madonas ielām.
Esmu iekrājis nedaudz naudiņas, un sasparojies iegadāties kādu šīš automarkas limuzīnu ,savā īpašumā.
Kādas markas Renaultu varat ieteikt, ar bendzīna dzinēju un lai pirmā iemaksa nebūtu vairāk kā 1000 Eur.
Renault 21.
Bez pirmās iemaksas. Varētu būt kluba pirmais projekts.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23