arba rakstīja:
shearer rakstīja:
arba rakstīja: Latviešu vidējā pircēja doma ir - žēl, ka neražo 12 gadīgus audi
to saka cilveks, kursh 2000ls investicijas 2 gadu laika auto, kura cena ir 3000ls, uzskata par normaalu. butu nu paklusejis jefinj
Nesapratu
Manā īpašumā nav neviena auto 3000 vērtībā !!!!!!
Un ļoti sen nav bijis
Pat neatceros kad, ā bija OOOO 88 gada, ko pārdevu par 3000Ls. BEt tas jau bija ļoti sen
Nu tad jau tu esi ļoti kruts džeks. Kraniņa mērītājs.....
keda rakstīja: Tiek tirgots rovers 618 , sludinājums te : www.ss.lv/...
Auto tiešām labs, bet "brenda" nepopularitātes dēļ ir problēmas notirgot, noskrējiens ir reāls latvijā pa 3 gadiem nobraukts 21k kilometru, 3 gadu laikā nekādas mehāniska rakstura ķibeles nav novērotas, iepriekšējais saimnieks bija pensionārs no itālijas, līdzi nāk arī kautkādas grāmatas par rover 600 un tehniskās apskates lapas arī varu uzrādit, viss pa "0 " 3 gadus pēc kārtas, izņemot stūres mehanismu, kur ir "1". Ceru, ka izdosies šo mantu notirgot.
Vecit nolaidies uz zemes! Es tiko ar grutibām 98' gada 9-5 saabu pa 3000 e nogrūdu... Tas rovers tak ir 10x lielaks mesls...
Manā īpašumā ir tikai viens auto , kura vērtība nav nosakāma, 1975 gada Alfa
Cena atkarībā no velmes to iegādāties, citam jau 700 $ liksies smieklīgi daudz.
Loģiski , ka cena ir runājama, bet tomēr neticās ka 93. gada b4 (audi) būtu labāks par šo roveru. Kad pirku auto, arī nbeskatījos uz kaut kādu "rover", bet kad placī ieraudzīju šito roveri un blakus audi b4(kuram cena bija tādi pati) paņēmu un nopirku, bij pofik ka pārējie greizi skatijās, neviens santīms netika iztērēts remontā (izņemot filtri+pārejais), un nesaprotu tos, kuri gudri runā, lai gan paši nav pat braukuši ar šo mantu, tas tak ir tas pac akord, tik ar smukāku salonu un labākām gaitas īpašībām(pašam lietošanā ir akord 93-38. g modelis tāpēc ir ar ko salīdzināt).Un auto netiek pārdots , ar to saistīto problēmu dēļ, radās nepieciešamība pēc universāļa.
keda rakstīja: Loģiski , ka cena ir runājama, bet tomēr neticās ka 93. gada b4 (audi) būtu labāks par šo roveru. Kad pirku auto, arī nbeskatījos uz kaut kādu "rover", bet kad placī ieraudzīju šito roveri un blakus audi b4(kuram cena bija tādi pati) paņēmu un nopirku, bij pofik ka pārējie greizi skatijās, neviens santīms netika iztērēts remontā (izņemot filtri+pārejais), un nesaprotu tos, kuri gudri runā, lai gan paši nav pat braukuši ar šo mantu, tas tak ir tas pac akord, tik ar smukāku salonu un labākām gaitas īpašībām(pašam lietošanā ir akord 93-38. g modelis tāpēc ir ar ko salīdzināt).Un auto netiek pārdots , ar to saistīto problēmu dēļ, radās nepieciešamība pēc universāļa.
1) labāks, ne labāks, bet b4 audim točno nav nekādu problēmu ar jebkuru detaļu.... nu varbūt "garie" priekšas lukturi ir ņimerena dārgi.... bet var tak likt īsos
un jāremontē agrāk vai vēlāk ir jebkura mašīna
2) 3000eiriku par b4??? pilnīgs kosmoss... tādas cenas tak pat Daugavpilī nav 

un vēl visi bauro "inflācija", "inflācija"
Pirmais rakstīja:
keda rakstīja: Loģiski , ka cena ir runājama, bet tomēr neticās ka 93. gada b4 (audi) būtu labāks par šo roveru. Kad pirku auto, arī nbeskatījos uz kaut kādu "rover", bet kad placī ieraudzīju šito roveri un blakus audi b4(kuram cena bija tādi pati) paņēmu un nopirku, bij pofik ka pārējie greizi skatijās, neviens santīms netika iztērēts remontā (izņemot filtri+pārejais), un nesaprotu tos, kuri gudri runā, lai gan paši nav pat braukuši ar šo mantu, tas tak ir tas pac akord, tik ar smukāku salonu un labākām gaitas īpašībām(pašam lietošanā ir akord 93-38. g modelis tāpēc ir ar ko salīdzināt).Un auto netiek pārdots , ar to saistīto problēmu dēļ, radās nepieciešamība pēc universāļa.
1) labāks, ne labāks, bet b4 audim točno nav nekādu problēmu ar jebkuru detaļu.... nu varbūt "garie" priekšas lukturi ir ņimerena dārgi.... bet var tak likt īsos
2) 3000eiriku par b4??? pilnīgs kosmoss... tādas cenas tak pat Daugavpilī nav un vēl visi bauro "inflācija", "inflācija"
Vai tad cilvēki pērk auto lai tam detaļas pirktu vai meklētu? kā jau teicu cena runājama saprāta robežās.
keda rakstīja:
Pirmais rakstīja:
2) 3000eiriku par b4??? pilnīgs kosmoss... tādas cenas tak pat Daugavpilī nav un vēl visi bauro "inflācija", "inflācija"
Vai tad cilvēki pērk auto lai tam detaļas pirktu vai meklētu? kā jau teicu cena runājama saprāta robežās.
perkot tik vecu auto diemzhel ir jarekjinas ar remontiem. tas cilveks kursh nerekjinas ir mulkjis. var jau but ari ka auto nav slikts, bet esi tak reaals. tirgus situacija ir tada kada nu vina ir.
Bija man reiz Rovers, nākošais Rovers man būs tikai tadā gadījumā ja kāds tādu uzdāvinās !!!
secinājumi katra paša ziņā !!!
Cilvēks pirks Austin Montego universāli.
Esošo Roveru tirgo nost , jo riepas nodilušas citas nevar dabūt.
Lai veicas ar tirgošanu.
Vot parādiet man normālu b4 zem 3000Eiro. Cik esmu skatījies (universālus), tad tikai virs 3000eiro gandrīz visi. Un vēl saka, ka neviens nepērk!
Savukārt runājot par japāņveidīgajām un arī Rover, tad man piemēram bail pirkt auto, kuram detaļas ar uguni jāmeklē. Tāpēc pagaidām skatos tikai uz vācu auto.
kas tavā izpratnē ir normāls????
vajag apzeltītu un ar nobraukumu 123000???
saderam, ka praktiski jebkuru no zemāk minētajiem autosiem īpašnieks (ne placis) būs ar mieru tev atdot par 1500latiem jau rīt no rīta un vēl uzsauks tev krogu 

www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
www.reklama.lv/...
aizbrauc tikai pie saimnieka un pavicini gar degunu reālu naudu...
Rolands85 rakstīja: Vot parādiet man normālu b4 zem 3000Eiro. Cik esmu skatījies (universālus), tad tikai virs 3000eiro gandrīz visi. Un vēl saka, ka neviens nepērk!
Savukārt runājot par japāņveidīgajām un arī Rover, tad man piemēram bail pirkt auto, kuram detaļas ar uguni jāmeklē. Tāpēc pagaidām skatos tikai uz vācu auto.
tavā tekstā uzsvars liekam uz vārdiem - "NEVIENS NEPĒRK"
reklāmas varianti:
1) Lūkas vai kondiškas nav
2) Bildes nav. Dīzelis. Lūkas nav. Latvijā nav ekspluatēta - pa lēto laikam iepirkta.
3) Nav elektrisko logu. Skate maz.
4) Fui sarkans
5) balts. It kā jau aprīkots ir.
6) gāze - sec. nekam neder
7) sarkans. Tikko no Šveices - pa lēto iepirkta
Pirmā izskatās, ka varētu pat būt ok, ja vien nebūtu placis.
Tikko atklāju, ka laikam esmu baigi izvēlīgs. Bet nu ja pērk, tad pērk.
nevienu no tām tačkām pat dzīvē neesi redzējis....
sarkans nepatīk, dīzelis neder, no šveices neder
vēl pasaki, ka nobraukums nepareizs 

Nobraukumu gan neskatos. Bet vispār jau zb katru dienu tos pašus autiņus lūrēt tajos sludinājumos. Kā nav tā nav manas mašīnas.
Rolands85 rakstīja: Vot parādiet man normālu b4 zem 3000Eiro. Cik esmu skatījies (universālus), tad tikai virs 3000eiro gandrīz visi. Un vēl saka, ka neviens nepērk!
Par Roveriem nezinu, bet ar japāņu daļām sen jau vairs nav nekādu problēmu. Iesaku aizmirst par vācu mašīnām, vismaz tāds ir mans viedoklis pārsēžoties no Opel uz Subaru.
Rolands85 rakstīja: reklāmas varianti:
2) Bildes nav. Dīzelis. Lūkas nav. Latvijā nav ekspluatēta - pa lēto laikam iepirkta.
4) Fui sarkans
Tu gan esi jocigs cilvecinjs
Tu esi gatavs piekapties (1) variantam, kur nav kondiskas, bet toties (3) varianta elektrisko logu trukumu nevari pardzivot.
Airveidogos logus cilveks nepaciesh, toties paciesh karstuma sedet mashina un mirkt sviedros
AutoNets rakstīja:
4) Fui sarkans
Tu gan esi jocigs cilvecinjs Tu esi gatavs piekapties (1) variantam, kur nav kondiskas, bet toties (3) varianta elektrisko logu trukumu nevari pardzivot.
Airveidogos logus cilveks nepaciesh, toties paciesh karstuma sedet mashina un mirkt sviedros
un pats dīvainākais - ļautiņš uzskata, ka tikai par vismaz 3000 jamais nopirks ritīgu pepelacu 

Nu ja esi ar mieru pa shtuku latiem aptuveni plus miinuss atdot to ROVERI tad aizbraukshu to apstitiies un padomaashu par taa iegaadi !
UN neesmu es nekaads spekulants un paarpirceejs, bet tieshaam mekleeju auto sev 
4) Fui sarkans
Esi gan. Kāda šķirba, kāda krāsa?
Galvenais, lai normāls krāsojums un bundža no visādiem brīnumiem nav sastellēta
Un, ja ekstras nav, tās var ielikt
Par gāzi arī jāskatās, kas tas par motoru un kas par iekārtu - varbūt par to ir tikai jāpriecājas 
Nu kāds esmu tāds esmu.
Par krāsām runājot. Cik gan daudz sarkanu izbalējušu mašīnu brauc pa ielām. Nezinu, labs jautājums, kas ar viņām darīts. Baltai atkal mazākā rūsiņa un skats sabojāts. Tas tāds mans viedoklītis.
Bet bundža gan viens no svarīgākajiem faktoriem. Negribētos iegrābties smalki nomaskētā lūznī. Ja vēl labi sataisītas sistās vietas, tad ok. Nemaz nerunāsim par dzinēju, kurā vispār neielīst un nepārbaudīt.
Kopā salasās visi faktori un tā kā pārdevējiem ir tieksme nestāstīt patiesību, tad vēl jo vairāk padara uzmanīgāku. Un tāpat nav nekāda garanta. Bet vispār varbūt tā arī ir problēma, bet es neticu līdz galam tā īsti nevienam un nekad.
Jūs ko,tās mašīnas visam mūžam pērkat????