- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Rolands85 nav ko tādiem sīkumiem piekasīties
Un, kā jau teicu, lūzni nomaskēt nevar - okej, var nomaskēt ar baisu špakteles krāsu piešpaktelētu spārnu
Bet to arī var mēģināt ieraudzīt ![]()
msh rakstīja: Visi nav tik gudri lai no vācieša pirktu
Muļķi ar mašīnām nebrauc bet sēž speciestādēs.
Un arī mūsu pašu bāleliņi nav ar pliku roku ņemami. Pats esmu redzējis auto ar metinātiem lonžeroniem, kur ar aci tas nemaz nav redzams.
keda rakstīja: izskatās ka roverīts atradis saimnieku pa 2300 eiro, taga ir viens jautājums "spečukiem", ir padomā iegādāties universāli (ap 99-2000) gadu, iepatikās saab 95(2.3) un volvo v40 2.0t, vot jautājums sekojošs, vai uzturēšanas izmaksas ir daudz augstkas kā peimēram mitsubishi galant 99-2001.g , ja gadā tiek norullēts ne vairāk par 10000 km?
Neesmu nekāds spečuks, bet ja gadā tiek norullēti 10K, tad vienīgajām uzturēšanas izmaksām vajadzētu būt eļļas maiņai. Protams tā nebūs, bet ja paveiksies neigrābties mašīnā-nelaimē, tad nekas traks arī nebūs. Lietotas mašīnas uzturēšanas izmaksas jau nav iespējams paredzēt.
Es norullēju ~5K mēnesī un esmu sarēķinājis ka visu izdalot uz mēnešiem iegrūžu mašīnā ~400 Ls mēnesī, no kuriem 1/4 - 1/5 daļa ir uzturēšana. Pārējais ir līzis un degviela. Mašīna ir 99. gada. Man par laimi neplīst nekas, kas nav pakļauts nodilumam vai manis paša daunismam. Diemžēl šomēnes nodilumam pakļāvās arī kārba. Tāda dzīve - gadu brauc bēdu nezinādams, pa kādam sūdam nomainot un tad pēkšņi pieklauvē roltons pie durvīm.
Pirmais rakstīja: tagad tikai atliek veiksmīgi nopirkt sābu
Oftopiks: Pirmais, tu info par 26. datuma pasākumu neesi saņēmis vai vienkārši ignorē? Ja gribi braukt, tad atrod "Tīru skapi" topika beigās manu meilu un raksti.
nuhajs rakstīja: Kas par pasākumu???
Šoreiz slēgts.
keda rakstīja: izskatās ka roverīts atradis saimnieku pa 2300 eiro, taga ir viens jautājums "spečukiem", ir padomā iegādāties universāli (ap 99-2000) gadu, iepatikās saab 95(2.3) un volvo v40 2.0t, vot jautājums sekojošs, vai uzturēšanas izmaksas ir daudz augstkas kā peimēram mitsubishi galant 99-2001.g , ja gadā tiek norullēts ne vairāk par 10000 km?
V40 ir krietni mazāks par 9-5,tad jau labāk ņem V70 99.g.,ja Volvo gribi.
mass rakstīja: ...un tad pēkšņi pieklauvē roltons pie durvīm.
Shitas labs
Uz sausajaam zupinjaam jaapaarmetas? ![]()
mass rakstīja:
Pirmais rakstīja: tagad tikai atliek veiksmīgi nopirkt sābu
Oftopiks: Pirmais, tu info par 26. datuma pasākumu neesi saņēmis vai vienkārši ignorē? Ja gribi braukt, tad atrod "Tīru skapi" topika beigās manu meilu un raksti.
es dabūju infu, diemžēl nevaru akceptēt braukšanu, jo vēl nezinu kur es tajā 26tajā būšu ![]()
mass rakstīja:
Rolands85 rakstīja: Vot parādiet man normālu b4 zem 3000Eiro. Cik esmu skatījies (universālus), tad tikai virs 3000eiro gandrīz visi. Un vēl saka, ka neviens nepērk!
Savukārt runājot par japāņveidīgajām un arī Rover, tad man piemēram bail pirkt auto, kuram detaļas ar uguni jāmeklē. Tāpēc pagaidām skatos tikai uz vācu auto.
Par Roveriem nezinu, bet ar japāņu daļām sen jau vairs nav nekādu problēmu. Iesaku aizmirst par vācu mašīnām, vismaz tāds ir mans viedoklis pārsēžoties no Opel uz Subaru.
Dunduks...
Vienigā vācu mašina ir Opels...
Subārs taču ir galiga konzervbundža...
Baisulis rakstīja: Nu,msh,pastāsti tagad par Vācijā no vācieša nopirktām šķībām mašīnām,gribu dzirdēt ,ja reiz tik pārliecinoši stāsti.
Ieej manā galerijā un apskaties foto, redzams špakteles daudzums uz durvīm, vēl varu pielikt klāt bildes ar sliekšniem, kas sastāvēja no kartona, stiklšķiedras, špakteles, makrofleksa.
Auto pirkts Vācijā, Štutgartē autoplacī no vācieša
Sliekšņus atklājām tikai, kad bleķinieks joka pēc ar fleksi iebrauca slieksnī - a , blēka ta nav ![]()
![]()
![]()
Tā kā lietošanā ir bijušas tikai japāņu auto (roveru ar pie tām varētu skaitīt) neko daudz par tiem zvidriem nezinu, kā ir ar tām izmaksām?
skatos ka no vācu auto nekas nesanāk šajā kategorijā, vienīgais redzēti pāris japāņi.
paldies jau iepriekš!
Rolands85 rakstīja: Pieliec arī tos sliekšņus! Gribas redzēt!
Pieliku foto, kur jau izgriezts viss vācu meistardarbs ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7