senuk, pirmais, nūdele un pārējie...
Cepiens jau nav par to, ka neviens nepamana ar virsskaņas ātrumu lidojošus baikerus.
Cepiens ir principā par attieksmi. Lūk, ko tu padomā, ja ieraugi cilvēku keponā uz aļa superbaika pārvietojoties pa Krasta ielu, šoseju vai vēl kaut ko. Orgānu donors!
Un teksti arī - visi motociklisti cūkas, ta es tev utt. un 3 lapas apakšā mazajā šriftā "atvainojos visiem tiem, kas brauc ievērojot noteikumus". Visos gadījumos, kad tiek ieraudzīts nošķilts mocis, visiem pirmais komentārs - paldies dievam, par vēl vienu atsaldēto mazāk. Kādi tur īstie lietas apstākļi jau ir sekundārs (lasi, nesvarīgs) jautājums - jo tāpat skaidrs, ka mocis ir maucis nemērīgā ātrumā pārsniedzot visus iespējamos noteikumus, uzvedības normas un veselo saprātu kā tādu. Savādāk vienkārši būt nevar.
Tu zini, tas ir vienkārši apvainojoši man un visiem pārējiem, kas brauc ievērojot vairāk noteikumu, nekā autovadītāji.
Lūk, bija man 400 kubu mocis (vairs nav, notirgoju, vietā vēl nav nopirkts, gaidu kad nauda par vienu haltūru ienāksies) - jaudas un komforta ziņā puspakāpienu augstāk par pļurku, taču pēc skata izskatās pēc nāvīgā superbaika: liels, garš un zems. 110 kmh bija maksimālais komfortablais ātrums, ko no viņa varēja izspiest, 180 bija principā pēc ražotāja maksimālais.
Un kas notika uz šosejas? Viena daļa teš garām laimē pārgrieztām acīm, svimpis sacēlies teju līdz zodam - ei, kamon, es baikam uz šosejas iekabināju. Otra daļa blisinās nesaprotamām acīm - ko jamais te tā čunčina, droši vien sadzēries un no mentiem raustās.
Par braukšanu pilsētā - nu, ja jūs nesaskatiet to moci, tad arī turpiniet to darīt. Ja esiet sākuši savu nepareizo manevru, tad arī turpiniet un pabeidziet, gan jau mocisti jums apkārt apbrauks. Tikai lūdzu, nu neliekiet pa nažiem brīdī, kad tomēr to moci pamaniet.
Bet nu, turpiniet cepties, man po - es tādām lietām savus nervus cenšos netērēt.