Tu te par to sishanu un maksaashanu veel aizvien, ka tas ir godiigi.
Da figu, nekas nav godiigi.
Nenosaukshu preciizos, uz latu, ciparus, bet, atkal mana auto piemeers.
Taatad, iegaadaats, pavasaris, pirmaa polise, 6 klase, kaut kaadi 50 ls.
Oktobris, aizskatiijos, pieskaaros autobusam pie aizmugures, autobusam noberzta kraasa, nolociits izpuuteeja gals, man izbira lukturis, noluuza abiem stiprinaajumu, ar izpuuteeju izcirta bamperii caurumu. Autobusa skaade peec izmaksaam (kaa tagad noskaidroju) 48 ls, man pasham apmeeram sotaks.
Pavasarii naakoshaa polise, klasi nepaskatiijos (vispaar jaubuutu jaabuut bijushai jau 7), samaksaaju kaut kur ap 70-80, padomaaju, tas pieaugums laikam par avaariju (jo nezinaaju ka BM klasi maina septembrii).
Un te pienaaca naakamais pavasaris.........
Kur skatos, visur paari pa 200, kur 240, kur 280, Baltikums gribeeja pat paari 300. Meerens shoks, izraadaas, ka klase nokritusi uz 4, esmu kljuvis sliktais. Un te peekshnji, "Baltaa" piedaava pa 130. Protams, jaanjem.
Shogad cereeju, ka taa pati 'Balta"piedaavas kaut ko sakariigu, kaa nekaa, klase pieaug, negadiiumi nav bijushi. Un pienaak piedaavaajums iegaadaaties polisi pa 260. Jaatziimee, ka ap sho cenu ir praktiski visi piedaavaajumi, leetaakais IF, 215 daargaakais atkal Baltikums, ap 300.
Lai nerastos jautaajumi, tad auto ir uz manu uznjeemumu, regjistreets Riigaa, taapec cipari protams ir lielaaki.
Taatad sanaak, ka pagaashgad, "Balta" taisija plaanu, atdevaas par pusvelti, a tagad visiem ir uzlikusi "pšol, na..." pikjis savaakts, piesuutam pa pastu reekjinus ar domu ka gan jau kaads uzkjersies un viss buus kulee.
Bljoda, bet tas tachu ir valstiski atbalstiits rekets. Nu kur man likties, braukt vajag, bez nedriikst, bet shitik nekauniigi kaast.....
Un stulbaakais, labi, te autobusam kraasu noberzu, bet tiiri teoreetiski, buutu vareejis izniicinaat jaunu Neoplaana busu uz pusljimonu, izniicinaat savu auto, tad nopirktu citu un skaisti saaktu atkal ar 6 klasi.
Un kur shai sisteemai ir logjiska jeega?