Gribēju zināt cik ilgi jau gaidat to piegādi un ko Bensonsauto saka par to štelli, kas tur viņiem īsti noticies, ka nevar autiņu atgādāt
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gribēju zināt cik ilgi jau gaidat to piegādi un ko Bensonsauto saka par to štelli, kas tur viņiem īsti noticies, ka nevar autiņu atgādāt
msh rakstīja: Piedod atvaino, mana nodarbošanās ir mašīnu skrūvēšana, jo vairāk skrūvēju, jo vairāk pārliecinos, ka klasiskie VAG aparāti ir galvas tiesu pārāki kvalitātē un izturībā par viskautko citu Protams, detaļu lētums un pieejamība arī pastāv.
Un par subāriem tiešām ir cits stāsts - subāristi ir vēl retāki nekā sābisti
ujjjj, šitas spaarda...
jo vairaak vins skruuvee jo vairaak paarliecinaas![]()
![]()
ar masiinu ir jaabrauc, ne jaaskruuvee...
varu nosaukt ljooti daudzas masiinas ap 90to gadu, kas ar kaut ko ieliek mucai![]()
![]()
saabs9000NG- dinamikaa
Citroen XM-stils
VOLVO940-izturiibaa
MB124kuzavs-komforts
BMW525-vadaamiiba
VWpassat-ietilpiiba
utt
utt
your advertice here
katrai no nosauktajaam markaam ir savi kasjaki, taču ar tiem ir iespeejams sadziivot.
muca ir taads vaacu žigulis, nekas vairaak....
ôpis paari 60 gadiem, pensijaa...
staav vinjam taa muca garaazhaa, izkustina labi ja reizi nedeeljaa lai aizbrauktu uz kapiem vai veikalu![]()
![]()
un taapat fisaas melnu muti ap vinju kaa ap savu bijuso ziguli...![]()
![]()
ne vinjam ahuunie nobraukumi, ne baigi gaazee
![]()
msh rakstīja:
Uggga rakstīja: Ak tad šitā izskatās tas A80 B3 - šķībs, līks, sapuvis šrots ar klaipēdas numuriem, kurā esošais 3A motoriņš griežas arvien labāk... www.draugiem.lv/...
P.S. Tas ir mans profils, un tur bildē esmu es, uzliec stiprākas brilles
Pagaidām es vēl neakcentēju uzmanību uz tavu profilu, bet tikai uz A80 B3 - šķībs, līks, sapuvis šrots ar klaipēdas numuriem, kurā esošais 3A motoriņš griežas arvien labāk... bildēm galerijā, kuras tur atrodamas biezā slānī ![]()
Ozz rakstīja:
msh rakstīja: Piedod atvaino, mana nodarbošanās ir mašīnu skrūvēšana, jo vairāk skrūvēju, jo vairāk pārliecinos, ka klasiskie VAG aparāti ir galvas tiesu pārāki kvalitātē un izturībā par viskautko citu Protams, detaļu lētums un pieejamība arī pastāv.
Un par subāriem tiešām ir cits stāsts - subāristi ir vēl retāki nekā sābisti
ujjjj, šitas spaarda...
jo vairaak vins skruuvee jo vairaak paarliecinaas
ar masiinu ir jaabrauc, ne jaaskruuvee...
varu nosaukt ljooti daudzas masiinas ap 90to gadu, kas ar kaut ko ieliek mucai
saabs9000NG- dinamikaa
Citroen XM-stils
VOLVO940-izturiibaa
MB124kuzavs-komforts
BMW525-vadaamiiba
VWpassat-ietilpiiba
utt
utt
your advertice here
katrai no nosauktajaam markaam ir savi kasjaki, taču ar tiem ir iespeejams sadziivot.
muca ir taads vaacu žigulis, nekas vairaak....
ATBALSTIIT!!!!
bet...Ozz... Muchele ir 440 volvis-900 saabs-baby bencelis... citrons bx...bmw 3xx
visam paareejam jaapiekriit...
nomiks rakstīja:
Galvenais šķūninga elements - melns benzīnbākas vāciņš
Tas ir vāciņš ar aizslēgšanas "āķi", slinkums nokrāsot
Tad jau vēl arī "šķūninga" elementi ir elektriskie spoguļi, ļitaki, ādas salons, motors...
Par tiem ielicējiem - visi laikam neko citu kā mucu ar 1.8 karburatornieku un labākajā gadījumā stūres pastiprinātāju, nav redzējuši
Ozz - 900 volvis nav korekts piemērs - paskaties, kad to sāka ražot
Un tas w124 mersis kurā komfortā ieliek - pakaļā sēdošo komfortā?
Uggga - pusotra gada laikā pietiek. Bet vispār brīnos, ka tu esi tikai trešais, kas manu pokemonu profilu atrod & ar to baigi zīmējas
- it kā manu profilu nevarētu atrast ![]()
msh rakstīja:
nomiks rakstīja:
Tas ir vāciņš ar aizslēgšanas \"āķi\", slinkums nokrāsot Tad jau vēl arī \"šķūninga\" elementi ir elektriskie spoguļi, ļitaki, ādas salons, motors...
Par tiem ielicējiem - visi laikam neko citu kā mucu ar 1.8 karburatornieku un labākajā gadījumā stūres pastiprinātāju, nav redzējuši
Ozz - 900 volvis nav korekts piemērs - paskaties, kad to sāka ražot Un tas w124 mersis kurā komfortā ieliek - pakaļā sēdošo komfortā?
Uggga - pusotra gada laikā pietiek. Bet vispār brīnos, ka tu esi tikai trešais, kas manu pokemonu profilu atrod & ar to baigi zīmējas - it kā manu profilu nevarētu atrast
pirms ver valjaa raxtaamo- paluukojies mok ... en.wikipedia.org/...
Autumn 1990 saw the launch of the Volvo 960, in time for the 1991 model year.
nomiks rakstīja: Centišos atbildēt pa punktiem:
Gaidot, kamēr pārinstalējas viena kaste, nebija ko darīt, bik parakstīju:
1) Tā kā neviena kaštele nav "auto", tad ar auto paspēkoties nevari
Ar kaštelēm vai kaut kādiem nemotora brīnumiem [teiksim, 1.3 otrais golfs, žiguļi un tamlīdzīgi
] gan vari
2) Pareizi, ja viens nomiks nesteidzas, tad citi arī nesteidzas - ir redzēti šitādi kadri liepājā pa ganībeni uz 40 ekonomiski nesteidzoties ar kolonnu sev aizmugurē
Kā arī pa šoseju uz 70.
3) Piedod, liepājā krustojumi, kur vismaz divas joslas iet vienā virzienā, ir tikai uz brīvībenes, pa kuru es nemēdzu braukt. Un šosejas ar vismaz divām joslām arī nav diez ko izplatītas
Btw tāds "normālais uzsācējs" ar kuru tavs sapņu msh skrienas, varētu būt kāds 750 bembis, Audi A8, kāds dārgā gala S mersis...
4) Jā, un kāpēc vispār kasko?
Teiksim, kāds tev uzraus švīku vai nograus spoguli - pēc tam varēsi pisties vismaz vairākas stundas
Kā tur bija ar to laiku, pa kuru var kko nopelnīt?
5) Un kāpēc vispār cirvis? Asfalta ceļos ar, teiksim, civiku, noteikti var iestrigt, vai ne?
6) Neesmu ne ass, ne liepājas, ne nazis
Bet sēnes, kas uz taisnām, pārredzamām ielām velkas, protams, kaitina
Un strebiens [motoram, kuram šis tas diezgan nav kārtībā] - 8-9l/100 km - 35% liepāja [55-65 kmph], 65% šoseja [100-120 kmph].
7) Ja nezini A80 [B3, B4] ekstru sarakstu un neesi redzējis aprīkotus eksemplārus, pats vainīgs
No tik ļoti pasakaino jauno mašīnu klāsta atpaliek ar dažiem elektroniskiem niekiem - piemēram, ESP. Pie ruļļiem sēžot arī nav jāskaita ne putni, ne zvaigznes, tas tā, starp citu.
Vēl piebilde - skolnieks neesmu nu jau divus gadus un "sakarīgi komentāri" aka kašteļu slavēšana arī no manis netiks sagaidīta - laikam pie vainas tas, ka nedzīvoju rīgā, kur mašīnas krutums tiek mērīts kilogramos un kubikmetros ![]()
Man viens paziņa Nīcā dzīvo. Būs jāpaprasa, vai tu dzīvē ar tik pat stulbs vai pat vēl stulbāks....
msh rakstīja: Tieši to es arī izdarīju.
pamuljkji- tas autoss i saakts cept 82ajaa gadaa... taapat kaa tava muchele liekaas bij ap 87-88?
msh rakstīja:
nomiks rakstīja: Centišos atbildēt pa punktiem:
Gaidot, kamēr pārinstalējas viena kaste, nebija ko darīt, bik parakstīju:
no stress, paaugsies, nopelnīs nsh savus pirmos 1000 latus un gan jau mainīsies. pagaidām cilvēkām liekās, ka a80 ir labākais autiņš. jā, priekš viņa varbūt tā arī ir. var jau braukt arī ar tādu, bet, ja var atļauties labāku, tad kāpēc ne? Normund, necepies, crv ir forš autiņš, iespējams labākais cena/kvalitāte
Kindzulis rakstīja:
msh rakstīja: Tieši to es arī izdarīju.
pamuljkji- tas autoss i saakts cept 82ajaa gadaa... taapat kaa tava muchele liekaas bij ap 87-88?
Tu teici 900 nevis 700
Muca sākās 1986.09 ![]()
Vēl arī tāds fakts, ka Audi entuziastu ir stipri daudz - gan pārsvarā tie ir krituši uz B2q un kupejām ar q ![]()
nafigators rakstīja: Ko tik tas pumpainais tīneidžeirs aiz neko darīt savos pāķos neizdomā.....
Man viens paziņa Nīcā dzīvo. Būs jāpaprasa, vai tu dzīvē ar tik pat stulbs vai pat vēl stulbāks....
Pateiks ka jocīgs datorists ![]()
msh rakstīja:
nomiks rakstīja:
Uggga - pusotra gada laikā pietiek. Bet vispār brīnos, ka tu esi tikai trešais, kas manu pokemonu profilu atrod & ar to baigi zīmējas - it kā manu profilu nevarētu atrast
Kurā vietā es ar to zīmejos?
Ja vajadzētu, atrastu arī ko brokastīs ēdi un kādā krāsā apenes kājās, bet vai vajag? ![]()
![]()
nafigators rakstīja: Gribētos gan redzēt merivu "neceļos"
Pietiek aizbraukt uz Jelgavu
nomiks rakstīja:
Tas jau ir ceļš ar bedrēm nevis "neceļš"
nafigators rakstīja:
nomiks rakstīja:
Tas jau ir ceļš ar bedrēm nevis "neceļš"
mjā...sen neesi bijis!!! tās ir bedres ar ceļa elementiem!
nafigators rakstīja: Pag pag - praataveetras koncis bija privaatmaajaa
jaa , pljee , aiz zjoga un naxaljavu , ar shashlikiem un alko ![]()
![]()
![]()
TDIOTS rakstīja:
jaa , pljee , aiz zjoga un naxaljavu , ar shashlikiem un alko
nu zijbis jums praataveetra
nafigators rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
jaa , pljee , aiz zjoga un naxaljavu , ar shashlikiem un alko
nu zijbis jums praataveetra
abet protams ![]()
![]()
![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23