Ir doma no viena bij. BIEZĀ Ogres apkārtnē nopirkt interesantu un labu w-124 mersi ar 24 vārstu 3.2 litru dzinēju. Mersis dažus gadus ir stāvējis "svaigā gaisā", tāpēc izpūtēja trubas viņam ir kā siets. Pārējais viss ir OK.
Tāpēc, būtu priecīgs, ja iauto daudzie speci-mersisti man pastāstītu - cik aptuveni maksā VISAS tās trubas jaunas, un kurā bodē vai servisā tās meklēt. Loģiski, ka nevajag nekādas dārgas superfirmas zīmolu, bet lai iztur kaut 3 gadus. Būšu pateicīgs par sakarīgiem ieteikumiem.
Līdz šim merši man nekad nav bijuši, maz par viņiem ko zinu. Bet esmu no daudziem mersistiem dzirdējis, ka tas 3,2 24-vārstu dvižoks esot kaut kās īpašs» Kāpēc tā ?
Vidējais un pēdējais bundulis ir pieejams Poļu ražotāju , ta saucamajā ALU ( ar alumīnija slāni noklātajā ) versijā, kurš nemaz tik stipri nemēdz rūsēt, normālas, protams eksplutācijas apstākļos... un maksā saprātīgas naudas, ap 30 Ls gabalā, ja skatamies pēc Walker vai Bosal izstrādājumiem ( otrais lai gan skaitās vācu, bet galvenokārt tik un tā nāk no rūpnīcām kuras ir izvietotas bijušajās soc valstīs ) tad tur cenas par otro un trešo izpūtēja daļu jau grozās ap 100 Ls gabalā...
Par pirmo daļu, jeb biksēm- tās nāk komplektā ar katalizātoru, un uz pasūtījumu izmaksās +/- 200-250 Ls.....
Bet kur Rīgā pašlaik atrodas specializētie izpūtēju servisi, kas spējīgi bez lielām problemām savlaicīgi nodrošināt ar nepieciešamajiem bunduļiem un trubām. Kopš pāris gadus braukāju ar jaunu auto, ar tml. servisiem zuduši visi kontakti. Atceros, ka kādreiz glušaku servisi bija pie Jūrmalas gatves viadukta, uz Skanstes ielas, arī krastenē ... Domāju, ka izvēlēšos kaut ko "vidējas" klases - vai nu walkerus, vai poļu brīnymus. Lai nokalpo vismaz 3 gadus.
IkdienasViesis rakstīja: Ir doma no viena bij. BIEZĀ Ogres apkārtnē nopirkt interesantu un labu w-124 mersi ar 24 vārstu 3.2 litru dzinēju. Mersis dažus gadus ir stāvējis "svaigā gaisā", tāpēc izpūtēja trubas viņam ir kā siets. Pārējais viss ir OK.
Tāpēc, būtu priecīgs, ja iauto daudzie speci-mersisti man pastāstītu - cik aptuveni maksā VISAS tās trubas jaunas, un kurā bodē vai servisā tās meklēt. Loģiski, ka nevajag nekādas dārgas superfirmas zīmolu, bet lai iztur kaut 3 gadus. Būšu pateicīgs par sakarīgiem ieteikumiem.
A ja nav noslēpums par kādu cenu tad viņu tu taisies ņemt un kura gada viņš ir?
Ja izdosies pielaist,tad elju rìs pa visiem 24 vàrstiem,elektrìba gljukos utt.plus tas,ka mershi pastiprinàti rùsè,it ìpasi stàvot.es vienu redzèju,kam pat bamperis bija caurrùsèjis!
Zoo rakstīja: Ja izdosies pielaist,tad elju rìs pa visiem 24 vàrstiem,elektrìba gljukos utt.plus tas,ka mershi pastiprinàti rùsè,it ìpasi stàvot.es vienu redzèju,kam pat bamperis bija caurrùsèjis!
nevienu MB nekad nav jūzojuši, bet mņeņie, redziet, imejut
malači
te pat mulkjim ir skaidrs,ka lamata kas pàris gadus nostàvèjusi pie sètas gaida tuvàko kaibalas reisu uz tolmetu.
Man te viens kolègjis,arì ar 124 kuzavu pa garàzu pàrvietojas galvenokàrt ar pusautomàtu un lupatu,brauc tikai uz laukiem jo uz darbu iet kàjàm.Zigi,tas NAV normàli,ka 90to gadu vidus masínai ir jålàpa caurumi,visas normàlas masìnas ir vismaz fosfàtètas,pat vw un audì!Un ja par "kopsanu" uzskata maksimàli biezhas vizìtes pie Dìlera,tad sip vinjus zirgs.
SZ- taada sajuuta ka saki aiz skaudiibas... ka par savu ideaalo lamatu atpogaaji nenormaalo $$$ bet te cilveeks par ~10x mazaaku ciiparu var iekampt ljoti pat iespeejams ka normaalu Q... dumi kautkaa...
ja tas autoss ir pa briidim kustinaats/ruucinaats- tad tieshaam var izraadiities ka vieniigais auspuffs jaamaina... ne?
Jautājumi par w-124 izpūtējiem
Ir doma no viena bij. BIEZĀ Ogres apkārtnē nopirkt interesantu un labu w-124 mersi ar 24 vārstu 3.2 litru dzinēju. Mersis dažus gadus ir stāvējis "svaigā gaisā", tāpēc izpūtēja trubas viņam ir kā siets. Pārējais viss ir OK.