- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Grieze tikai vienam ritenim ož pēc parastās sistēmas [neatceros nosaukumu] kas cītīgi izmanto bremzes
Vārdu sakot, sābs kā sābs - ļurbo brīnums, kuru uz ceļa notur tikai elektronika ![]()
Arnijs rakstīja: Tas ir, kamēr es vēl tur strādāju.
![]()
vsp butu loti ok ja SAAB razhotu krosoveru nu tip ka VOLVO XC90 manuprat Latvijas celiem tas ir pats labums ja brauc 50/50grants/asfalts.
msh rakstīja: Interesanti, kā tad tiek izveikti tie 90% - kaut kāds dubults tas sajūgs? Tad jau mošk elektronikas gļuku dēļ var palikt pavisam bez piedziņas[pēc gadiem, kad tādi sāks peldēt augšā]?
Grieze tikai vienam ritenim ož pēc parastās sistēmas [neatceros nosaukumu] kas cītīgi izmanto bremzes
Vārdu sakot, sābs kā sābs - ļurbo brīnums, kuru uz ceļa notur tikai elektronika
Izlasi pats www.haldex.com/...
Bet SAAB ezbrauci pilnīgi nepamatoti - paradi man kaut vienu mūsdienu auto, kas neapstāsies, ja elektronika pievils.
Starp citu Hadex AWD III ir ļoti daudziem pazīstama ar citu nosaukumu - 4motion. Un to arī kontrolē ECU.
snow rakstīja: www.subaru.lv/...
www.usatoday.com/...
vai ta ir ari jaunajam 9-3 ?
pats saprati, ko pajautāji? es ne.
anonimikis rakstīja: un, ja procesors uzkaras ... ?
Tad pārstartē.
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13