īpašumi uz viņa vārda, uz īpašumiem ir/nav ņemts krīts...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
īpašumi uz viņa vārda, uz īpašumiem ir/nav ņemts krīts...
tika anulēts rokasnaudas līgums un man pienācās rokasnauda. Noteiktajā termiņā naudu nesaņemu, tikai solījumu, gan jau kaut kad, kad ies labāk djēlas.
Piedevām, šī rokasnaudas anulēšana notiek tiesas procesa ietvaros, tiesnes "ieteiktas" mierzlīgums.. Biju iesūdzējis šamo tiesā par rokasnaudas līguma nosacījumu nepildīšanu.. tiesajau velkas pusgadu un nsolās drīz beigties, tādēļ piekritu mierizlīgumam.. no ka arī izrādas jēga maza..
pēc loģikas vajadzētu būt tā, ka ja viņš neievēro šī izlīguma nosacījumus, tad Tu vari turpināt... iespējams, ka var bezstrīdus kārtībā piedzīt...
labi, nav ko grābstīties pa gaisu, noskaidrošu...
turbopiile rakstīja: īpašumi uz viņa vārda ir, noskaidroju caur dienestiem, piedevām neapķīlāti
Tad vajag steidzami apķīlāt!
Ja pareizi saprotu parāds izriet no tiesas apstiprināta izlīguma?
Vai tad šādā gadījumā nevar uzreiz pie tiesu izpildītāja doties?
izlīgumu tiesa vēl nav apstiprinājusi
turbopiile rakstīja: termiņš jau ir pagājis..
izlīgumu tiesa vēl nav apstiprinājusi
Nesapratu... mierizlīgumam termiņš jau ir pagājis, bet tiesa vēl viņu nav apstiprinājusi?
Neko nesaprotu.
Izlīgums tā kā ir tā nav. vaināk nav nekā ir.
Gribi prasījumu cedēt, bet prasība tiesā ir gandrīz izskatīta. Kāpēc atteikties no gandrīzs pabeigtas lietas? Ir sevišķi ja tas ir tik vienkārši - rokasanaudas atdošana?
Prasība celta, nodrošinājums laikam nav prasīts.
Tiesā apstiprinātam izlīgumam tāds pats spēks kā spriedumam un ar to var iet pie izpildītāja.
Ja čalis nav LV izraksta Eiropas izpildu rīkojumu (regula Nr.805/2004) un tālāk jau ar to tajā valstī, kur čels ir.
Ja LV ir čaļa īpašumi, paša čaļa klātbūtne LV nav vajadzīga.
Ja ir nopietna interese kaut ko izdarīt uzmet e-pastu: arturszv@gmail.com
Diez vai kāds īpaši gribēs kaut ko maksāt par to parādu pirms tas piedzīts. Pārāk liels risks, vienīgi varbūt kaut kādu baigi niecīgo daļu (10 -15%). Jēga ir uzpirkt parādus, kur ir daudz parādnieku vēlams fiziķu, vismaz daļu varēs piedzīt arī reāli. Tā ka nāksies vien pašam no sākuma ieguldīt, lai vēlāk kaut ko piedzītu.
Kaksis rakstīja: A nevar to parādu pārdot kādam izsitēju kantorim? Es sen atpakaļ vienu pārdevu. 20% no summas kantorim, bet bezcerīgais parāds bija atpakaļ nedēļas laikā.
Sīkāk neko nezinu, koordināšu vairs nav. Nezinu un negribu zināt kā tas notiek.
drisējs tu esi
to tak visi te jau sen zina ![]()
![]()
ne tu kādam ko aizdevi, ne pārdevi.... tas viss ir tukšplūtīšana
![]()
![]()
turbopiile rakstīja: neticu, ka pa 20% var kaut ko pardot..
jau iepriekš rakstīju, ka man vienam paziņam 100 štukas karājas.... jams būtu laimīgs ja izdotos dabūt 50
Kaksis rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Kaksis rakstīja: A nevar to parādu pārdot kādam izsitēju kantorim? Es sen atpakaļ vienu pārdevu. 20% no summas kantorim, bet bezcerīgais parāds bija atpakaļ nedēļas laikā.
Sīkāk neko nezinu, koordināšu vairs nav. Nezinu un negribu zināt kā tas notiek.
drisējs tu esi
to tak visi te jau sen zina
ne tu kādam ko aizdevi, ne pārdevi.... tas viss ir tukšplūtīšana
Tu jau vari tā domāt...
Pasaki man, piemēram, kāpēc inserviss parādu piedziņas statistikā ieņem vadošo lomu. Kāpēc viņi var piedzīt parādu, bet oficiāli piedzīšanas kantori nē?
salīdzināji firkstu ar fimpi ![]()
![]()
un pārdevi tu to savu iedomāto parādu inservisam, bet koordinātes pazaudēji ![]()
![]()
![]()
![]()
pļā šodienas labākais joks ![]()
![]()
kaksim bija parāds, ko vinš pārdeva par 80% no summas ar apmaksu nedēļas laikā ![]()
![]()
![]()
![]()
Centis_Nuudele rakstīja: Cik ir 20% no fenderētas blietes vērtības?
vismaz grudaks un pārsists deguns.
nopērk nevajadzīgu blieti, parādam viņam 20% pa kāju, itāļu onkulis vizina viņu ar integrāli tikai pēc biksīšu novilkšanas...... un visādi citādi dizāsteri izgadās D
kaksi, neesi domājis rakstīt zinātniski fantastiskos romānus????
Kaksis rakstīja:
Pirmais rakstīja: kā tam kaksim neveicas
nopērk nevajadzīgu blieti, parādam viņam 20% pa kāju, itāļu onkulis vizina viņu ar integrāli tikai pēc biksīšu novilkšanas...... un visādi citādi dizāsteri izgadās D
Es varētu būt tavs producents. Noorganizētu iespiešanu Ķīnā, sanāktu normāla varka. Jau iedomājos pirmo romānu A. Stopiņš "Pēršanās betona pirtī".
..ar dzeloņdrāšu pirtsslotu!"
Kaksis rakstīja:
Pirmais rakstīja: kā tam kaksim neveicas
Es varētu būt tavs producents. Noorganizētu iespiešanu Ķīnā, sanāktu normāla varka. Jau iedomājos pirmo romānu A. Stopiņš "Pēršanās betona pirtī".
es gan vairāk par to, ka taviem tekstiem par parādu atgūšanu (un pat par blietēm) nev nekāda reāla seguma... tas viss ir ķipa "re ku es krutas basņas spēju izdomāt" ![]()
![]()
p.n.
palasi vēl reklāmbukletus par elpojošām guļbūvēm
Sretsked rakstīja: Pirmais, lai nu kurš dristu par tekstiem... Tu labāk parādi,kā proti pirts kubulu uztaisīt.
Biedri pilsoņi iAuto apmeklētāji, gribat pasākumu- 'Pirmais un baļļas taisīšana' ?
Pasākumu vajag, plus vajag to visu no n-leņķiem safilmēt, lai galu galā taptu viena vērtīga video-instrukcija "kā izgatavot pirts kubulu for dummies (čaiņikiem/tējkannām)", ko varētu iztulkot n-valodās un tiražēt pa visu pasauli! Vo! ![]()
turbopiile rakstīja: tādu kubulu gan es gribētu
Kur liksi?
Uzdāvināsi Pirmajam?
![]()
Centis_Nuudele rakstīja:
turbopiile rakstīja: tādu kubulu gan es gribētu
Kur liksi?
Uzdāvināsi Pirmajam?
[Slikts komentārs] ![]()