Voyager un Co, S-max/Gakaxy notestēti, neinteresē...
Lūgums rakstīt tiem, kam ir reāla pieredze, nevis 'kaut kur lasīju' vai tml.... Paldies.
Voyager un Co, S-max/Gakaxy notestēti, neinteresē...
Lūgums rakstīt tiem, kam ir reāla pieredze, nevis 'kaut kur lasīju' vai tml.... Paldies.
brmbrmm rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Shiirs rakstīja: renaults tas ir kautkads ciemats latgalee?
stulbs tu esi un tāds arī nosprāgsi
renaults ir tāds tējas krāsas padzēriens fasēts stikla pudelēs...
Tu labāk savai mājai iedod nausaukumu "Renaulti"!
Lielie Muļķi un Urlas jau ir aizisti!
/nekā personīga/
Pirmais jau provēja
diemžēl, ja nekustamajam īpašumam ir adresē piešķirts numurs uz ielas, tad pārsaukt to pa "renaultiem" ir pagrūti...
var jau tajos mazajos daudz sagruust, bet nu lielaa tas pat daudzums ir daudz komfortablaak gan izvietojams, gan i pasham mieriigaaka braukshana.
vakar kaareiz briitinju aiz transportiera pabraucu - smiekliigi shaurs tomeer jams. praktiski peec skata - vieglaa shasijai mazmaz augstaaka buuda uzlikta.
es te taga kaareiz tranziitu testeeju - sabaazt vinjaa tomeer var pulka vairaak, kaa 850tajhaa universaalii. ja peedeejais ir piebaazts praktiski liidz jumtam ( nu bagaazas nodaliijumaa tradicionaali brauc rupuciigs njufs, taa ka tur anyway neko daudz neiebaaziisi), ta tranziits labi ja uz tresdalju pilns, un krancim vietas aizmuguree 2x vairaak, a augstumaa - i togo bolshe. vismaz volviii jams izstieptu galvu seedeet nevar - griesti centimetrus 15 - 20 pa zemu
ja sho pat visu meeginaat voyagerii iebaazt -uzpildiijuma procents buutu augstaaks. domaaju es vienlaik arii par voyageri. nu i kas veel -jamie pazemi saliidzinoshi. shai ziemaa vareeja ieveerteet augstaa kliirensa prieksrociibas
no miniveniem, ko soziem redzeeju, pontiac trans sport bij paaugsts kliirenss - paareejie pazemi diezgan...
citā administratīvajā teritorijā takš var ![]()
ja kādam akurāt vaig, es varu izīrēt fofāgenu... eltešku... nu to, kas ar mērcēdesu ir analoga... augsto... gandrīz garo (kravas tepla bikuc virs 3 metriem) pakaļas durvis atverās pilnībā (270grādi) bīdāmās gan ir tikai labajā sānā...
ar to varētu atvest no fāterlandes paiku ilgākam laikam ![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja: ko jūs te drišat...
ja kādam akurāt vaig, es varu izīrēt fofāgenu... eltešku... nu to, kas ar mērcēdesu ir analoga... augsto... gandrīz garo (kravas tepla bikuc virs 3 metriem) pakaļas durvis atverās pilnībā (270grādi) bīdāmās gan ir tikai labajā sānā...
ar to varētu atvest no fāterlandes paiku ilgākam laikam
i cik rij uz sotaku pilseetaa / trasee? pie kaada aatruma? a to var gadiities, ka visa paikas nauda degvielaa aizies, i neko atvest nesanaaks...![]()
draco rakstīja:
Pirmais rakstīja: ko jūs te drišat...
ar to varētu atvest no fāterlandes paiku ilgākam laikam
i cik rij uz sotaku pilseetaa / trasee? pie kaada aatruma? a to var gadiities, ka visa paikas nauda degvielaa aizies, i neko atvest nesanaaks...
2.5 tdi
ja nebrauc virs sotaka, tad ierakstās 10 litros.... ja mauc ātrāk, tad jams arī rij kā gos.... baigā bura tomēr ![]()
VWfans rakstīja: Šis Ford-Galaxy šķiet baudāms:
www.ss.lv/...
Taa pasha iipashnieka citrona minivens buutu daudz labaaks!
VWfans rakstīja: Tas Citroen-C8 mani kaut kā neuzrunā. Labāk patīk Grand C4 Picasso 1,6 HDi.
Nu diez vai tas ir labs risinājums, dizains skaists un šarmants kā jau frančiem, bet tehnika izpaliek, tādi šikumi kā plastmasas ātruma pārslēgs, pneimatiska piekare un citi sīkumi. Patestēju, neuzrunāja...
Es gribēju citroen mājaslapā par c5 klirensu palasīt , neatradu . Vispār kautkur dzirdēju ka ceļas 13 cm .
Cik max cm no zemes ?
Slinkais rakstīja: kaada jeega no klirensa ar 1 ritenja piedzinju?
Tu saki ???![]()
![]()
rudens68 rakstīja: Chankaishi
Es gribēju citroen mājaslapā par c5 klirensu palasīt , neatradu . Vispār kautkur dzirdēju ka ceļas 13 cm .
Cik max cm no zemes ?
Neesmu meeriijis cik tieshi zemaakaa mashiinas vieta no zemes, aatraak par 30-40km /st nedriikst braukt ar to paceelumu, gluzhi pa kokvedeeju grambaam braukt nevar, bet taa - brauc kur gribi. Pagaajushajaa ziemaa deels bija ticis pa piesnigushu mezhu taalaak nekaa papraavs dzhips, nu padulls , protams. Toties braukt maak![]()
Ar naudu viss kārtībā (pie kam tie Airmatic tā nemaz neplīst, ja nu vienīgi veciem autiņiem ar lieliem nobraukumiem - esmu saskāries), un atpakaļskatam aprīkojumā ir kamera...
Sretsked rakstīja:
jugasvilli rakstīja: , viens čoms - autotirgotājs teica, lai uzmanās no meršiem, kas pirkti jauni tepat Latvijā, tiem kvalitāte daudz švakāka kā priekš civilizētās REiropas domātajiem. Tiesa gan, tas apgalvojums varētu būt tāds kņigu ņečital, no mņeņija imeju līmenis.
Tas ir pilnīgākais bulšits un vari pateikt tam savam čomam,ka neko viņš nerubī no tā.
Ja viņš domājis,ka Latvijā LIETOTI ir sliktākā kvalitātē,kā Vācijā LIETOTI, tad jā...te būs varbūt vairāk noļurināts pa dubļiem,sāli un putekļiem, visa atšķirība.
nu nez, nez, vai bulšits, man kaimiņos ir viens kantoris, kura vadība pārvietojas tikai un vienīgi ar jaunākiem AMG un Brabusiem, un var jau būt, ka saklausījušies Jugašvili čomu
, bet tie savu autoparku pirka no Vācijas, nevis Dominiksā... Un tādi ļaudis to nedara "aiz ņefik ģelaķ" vai arī pēc "kņigu ņe čital".
cap rakstīja:
Sretsked rakstīja:
jugasvilli rakstīja: , viens čoms - autotirgotājs teica, lai uzmanās no meršiem, kas pirkti jauni tepat Latvijā, tiem kvalitāte daudz švakāka kā priekš civilizētās REiropas domātajiem. Tiesa gan, tas apgalvojums varētu būt tāds kņigu ņečital, no mņeņija imeju līmenis.
Tas ir pilnīgākais bulšits un vari pateikt tam savam čomam,ka neko viņš nerubī no tā.
Ja viņš domājis,ka Latvijā LIETOTI ir sliktākā kvalitātē,kā Vācijā LIETOTI, tad jā...te būs varbūt vairāk noļurināts pa dubļiem,sāli un putekļiem, visa atšķirība.
nu nez, nez, vai bulšits, man kaimiņos ir viens kantoris, kura vadība pārvietojas tikai un vienīgi ar jaunākiem AMG un Brabusiem, un var jau būt, ka saklausījušies Jugašvili čomu , bet tie savu autoparku pirka no Vācijas, nevis Dominiksā... Un tādi ļaudis to nedara "aiz ņefik ģelaķ" vai arī pēc "kņigu ņe čital".
Tas drīzāk būs dēļ PVN vai vienkārši Vācijā dabūja labāku cenu. Vācieši dod lielākas atlaides, kā tas pats Domeniks. A varbūt abi kopā. Nu nav MB rūpnīcā atsevišķu konveijeru piem. Vācijas un Latvijas tirgum domātām mašīnām...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2