Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Arī rokas pulkstenis, pulkstenis telefonā, visi datori, mājas modinātājs, pulkstenis uz cepenes utt?

Nav man tik gara saraksta - uz rokas pulksteni nenēsāju, cepenei nav, modinātājs telefonā.

Šādām iekārtam neliela nobīde gan būtu pieļaujama - nevajag salīdzināt omes cepeškrāsni ar privātās rokās atdotu naudas slaucamo mašīnu.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

uupis rakstīja: Nākamā biznesa ideja.

1. Apsardzes firmām pārskaitīt 30% no iekasētajām soda naudām par huļigānu un bandītu tvarstīšanu. Plus vēl bonusus par kriminālnoziedzinieku ķeršanu.

2. Izveidod sia «Lielveikalu Autostāvvietas». Nopirkt videokameras aizblombētās kastēs. Un sākt rūpēties par satiksmes drošību stāvlaukumos. Peļņa – kaut lāpstām grāb. Dot ceļu prasības neievērošana 10 reizes minūtē, Invalīdu parkings ar visām fotosesijām, kaut būdiņu liec.

Ideja par meklēšanā izsludināt kriminālnoziedzinieku trvarstīšanu ar alkatīgu privātstruktūru palīdzību - nemaz nav zemē metama ideja, Tikai jautājums, vai tas atmaksāsies...

ASV tak šitas te joprojām darbojas.

Esat palaiduši garām vienu būtisku faktu. Pārkāpuma fiksēšana un sankciju noteikšana NAV atdota privātam struktūrām - tikai tvarstīšana.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

uupis rakstīja: Nākamā biznesa ideja.

1. Apsardzes firmām pārskaitīt 30% no iekasētajām soda naudām par huļigānu un bandītu tvarstīšanu. Plus vēl bonusus par kriminālnoziedzinieku ķeršanu.

2. Izveidod sia «Lielveikalu Autostāvvietas». Nopirkt videokameras aizblombētās kastēs. Un sākt rūpēties par satiksmes drošību stāvlaukumos. Peļņa – kaut lāpstām grāb. Dot ceļu prasības neievērošana 10 reizes minūtē, Invalīdu parkings ar visām fotosesijām, kaut būdiņu liec.

Ideja par meklēšanā izsludināt kriminālnoziedzinieku trvarstīšanu ar alkatīgu privātstruktūru palīdzību - nemaz nav zemē metama ideja, Tikai jautājums, vai tas atmaksāsies...

ASV tak šitas te joprojām darbojas.

Esat palaiduši garām vienu būtisku faktu. Pārkāpuma fiksēšana un sankciju noteikšana NAV atdota privātam struktūrām - tikai tvarstīšana.

Kā reizi fiksēšana ir, bet sankciju noteikšana un tvarstīšana NAV

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Arī rokas pulkstenis, pulkstenis telefonā, visi datori, mājas modinātājs, pulkstenis uz cepenes utt?

Nav man tik gara saraksta - uz rokas pulksteni nenēsāju, cepenei nav, modinātājs telefonā.

Šādām iekārtam neliela nobīde gan būtu pieļaujama - nevajag salīdzināt omes cepeškrāsni ar privātās rokās atdotu naudas slaucamo mašīnu.

Nu un kā tavs Telefons laiku piekoriģē ar sputņikiem un datora tev nav, vai gribās redzēt to GPS precīzā laika moduli tiem datoriem...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nu un kā tavs Telefons laiku piekoriģē ar sputņikiem un datora tev nav, vai gribās redzēt to GPS precīzā laika moduli tiem datoriem...

Telefons TO patiešām dara ar sputņikiem, bet visi datori izmanto NTP. Abiem variantiem precizitāte sadzīves līmenī ir milisekundēs rēķināma.

Nopietnie GPS "pulksteņi" precizējas nanosekunžu robežās.

FR pilnīgi pietiktu ar "sadzīves" līmeņa GPS moduli, kas varētu pārkāpuma bildei pievienot koordinātas ar ~1m precizitāti un pārkāpuma laiku, kura precizitāte tiktu nodrošināta līdz sekundei - sīkākas vienības protokolā visnotaļ pamatoti netiek minētas.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Telefons TO patiešām dara ar sputņikiem, bet visi datori izmanto NTP. Abiem variantiem precizitāte sadzīves līmenī ir milisekundēs rēķināma.

Nopietnie GPS "pulksteņi" precizējas nanosekunžu robežās.

FR pilnīgi pietiktu ar "sadzīves" līmeņa GPS moduli, kas varētu pārkāpuma bildei pievienot koordinātas ar ~1m precizitāti un pārkāpuma laiku, kura precizitāte tiktu nodrošināta līdz sekundei - sīkākas vienības protokolā visnotaļ pamatoti netiek minētas.

Un tad tādi "sašutušie" pārkāpēji recidīvisti (lasi permanentie) sāktu kviekt sen aizmirsto dziesmiņu, ka vienā dienā par vienu un to pašu nedrīkstot 2x sodīt...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Un tad tādi "sašutušie" pārkāpēji recidīvisti (lasi permanentie) sāktu kviekt sen aizmirsto dziesmiņu, ka vienā dienā par vienu un to pašu nedrīkstot 2x sodīt...

Palaidniex gan savu dziesmiņu ir labi iemācījies... Un nesaprotamu iemeslu dēļ iebilst pret precīzu un likumīgu pārkāpumu fiksēšanu...

Aicini un anarhiju? Aizej labāk pats piesakies DP, pirms atnāk pakaļ

0 0 Atbildēt

es neaicinu uz anarhiju, bet uzskatu, ja uzņēmumam nav bijis valsts līguma ietvaros šāds punkts par sinchronizētu GPS precīzu pulksteņlaiku - tie nav pārkāpuši.

Ja ir - rājiens un līgumā paredzētās soda sankcijas.

A tas čalis ar savākm ķēdēm un pedal tu ze metal pa deglaveni var mierīgi iet un maksāt ragā par abiem pārkāpumiem.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu bet viņam taču ir cilvēktiesības !! Es vienu šitādu ar BMW noķēru Mārupē, kur tas īblis uz gājēju pārejas apdzina, no rīta, tika garām veselām 3 automašīnām,apdraudot pārējos. Nu lūk, piebraucu tam blakus ( redz, man ar džips, tiesa gan prasts, bet tomēr) , parādīju ,lai atver logu un prasīju, kāpēc viņš ir tāds kretīns un uzvedas kā īblis ?? Šis izbolīja acis, domāju, nāks kauties... bet tad...atvainojās Domājams, saprata savu stulbumu. Pie tam vecums ap 50 gadiem.

Man šorī kaut kāds doģiks ar pavecu pasraķu brutāli pārkārtojoties grieza virsu - ar tāds >40 izskatījas un nejutās traucēts - ķipa - gribi šķilt savu mašīnu - lūdzu, es tāpat līdīšu - un ko tādam padarīsi?

Vajadzēja speciāli vilkt astē un par viņa naudu pārkrāsot bamperi un uzriktēt megastūķi uz Brīvībenes rīta agrumā? Vai tas būtu gana audzinoši un vai sabiedrība no tā iegūtu izvērtējot visas izrietošās sekas?

vaidzēja, vaidzēja par tavas octas naudu nokrāsot tam pasātam pakaļu

Es reiz, kad braucu ar savu veco pontiaku, vienu ībli naturāli nelaidu ielīst. Principiāli. Nu vot, tad šis iepisa man pakaļējā ritenī un buferī. Saskrāpēja savam kaut kādam tur mersim buferi un disku. Izkāpu ārā, paskatījos, ka man pofig, tas tur sarkanu seju auro, piedāvāju iet viņam uz mājiņu un pēc tam izsaukt emntus. Šis izbolīja acis un aizmauca prom A man tā skāde nekāda un vainīgs 100% bija viņš.

Tā nu es ar aizbraucu prom, bet gandarījums, ka urla krāsoja savu sūda mizu.

Un nekāds OCTA nav, ja tu proti pareizi nobremzēt

Tas ir jādara pret speciālajiem kretīniem, lai mācās dzīvi.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Vienības gatve, FR pārvietojamais.

Pirms tā brīvo cilvēktiesību cīnītājs nolicis savu mizu, ieslēdzis avareikas,izlicis trijstūri un bagažniekā ielicis lielu zīmi ''Uzmanību, notiek foto medības'''.

Tad nu man ir jautājums- kāda mārrutka pēc tas jefiņš rada neērtības pārējiem, bloķējot vienu joslu un izraisot mašīnu stumdīšanos pa joslām ??

Ja gribi plakātu vicināt, stāvi smuki malā un nepis citiem prātu.

Pie tam tas FR tur ir pa ģēlu, nav tur jālido nevienam.

vo vo

dibini nevalstisku bezpeļņas organizāciju un cīnies ar tām netaisnībām

Pirmais, tu manā sarakstā esi vienā rindiņā ar msh un šīri, jo esi tukšpļūtis ļoti bieži.

Te nu ir runa par mūsu bāleliņu tupumu, ka paši traucē citiem ar savu darbošanos, tādējādi tikai izdarot to,ka cilvēkus sakaitina un tie sliecas par labu valsts darbībām.

Tāpat kā Džeriņš un tamlīdzīgie.

Un manis minētā SO necīnīsies ar pajoļiem-tūdaliņiem.

a tu tukšflūtīšanas vietā varēji piestāt pie tā demonstrētāja un apvaicāties

varbūt jams ir nodibinājis organizāciju, kas cīnās pret padarnieku peļņu - un reāli jau ir ticis līdz darbībām (nevis pliki tukšfļūta)

Pilnīgi pie kājas tāda veida ''cīņa'' , kura traucē citiem.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: es neaicinu uz anarhiju, bet uzskatu, ja uzņēmumam nav bijis valsts līguma ietvaros šāds punkts par sinchronizētu GPS precīzu pulksteņlaiku - tie nav pārkāpuši.

A tas čalis ar savākm ķēdēm un pedal tu ze metal pa deglaveni var mierīgi iet un maksāt ragā par abiem pārkāpumiem.

Līgumā visticamāk tāda punkta nav. Rezultātā sods tiks pārsūdzēts un pārkāpējs ne vien iztērēs valsts budžeta naudu šajā procesā, bet visticamāk arī tiks sodīts tikai par vienu no pārkāpumiem. Amatpersona, kas pieļāva šādu situāciju netiks sodīta nekādi. Bet tas jau tevi neinteresē...

Vienīgais, ko spēj saredzēt, ir čalis ar ķēdēm...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: es neaicinu uz anarhiju, bet uzskatu, ja uzņēmumam nav bijis valsts līguma ietvaros šāds punkts par sinchronizētu GPS precīzu pulksteņlaiku - tie nav pārkāpuši.

Līgumā visticamāk tāda punkta nav. Rezultātā sods tiks pārsūdzēts un pārkāpējs ne vien iztērēs valsts budžeta naudu šajā procesā, bet visticamāk arī tiks sodīts tikai par vienu no pārkāpumiem. Amatpersona, kas pieļāva šādu situāciju netiks sodīta nekādi. Bet tas jau tevi neinteresē...

Vienīgais, ko spēj saredzēt, ir čalis ar ķēdēm...

Da daunis Tu esi! Neredzu problēmu ka čalis tiktu izrūnīs par ABIEM protokoliem, jo tie nav fiksēti ar vienu iekārtu principiāli dažādās pasaules malās, bet vienas ielas vienā posmā viena brauciena ietvaros. Laiku kļūdu droši var pacelt no iekārtas faila, nevis no protokola un finālā čalis būš dabujis dumju popularitāti.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Šodien gāju tehnisko. Nezināju cik, bet uzskatīju, ka kādi 2-3 sodi jau nu būs. Pēdējā mēneša laikā vismaz 3 reiz tiem foto štruntiem pabraucu ātrāk garām. 30km/h vietā uz kādi 50, pārējiem 50km/h vietā uz kādiem 65km/h. Bet laikam jau tas naff piefiksēts. Urā

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Šodien gāju tehnisko. Nezināju cik, bet uzskatīju, ka kādi 2-3 sodi jau nu būs. Pēdējā mēneša laikā vismaz 3 reiz tiem foto štruntiem pabraucu ātrāk garām. 30km/h vietā uz kādi 50, pārējiem 50km/h vietā uz kādiem 65km/h. Bet laikam jau tas naff piefiksēts. Urā

Tev tikai rādās - ša piestādīs vismaz 4 protokolus par mīnus 5 km/h un divus falsificētos!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

un vienu uz tramvaju

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Bams rakstīja: Šodien gāju tehnisko. Nezināju cik, bet uzskatīju, ka kādi 2-3 sodi jau nu būs. Pēdējā mēneša laikā vismaz 3 reiz tiem foto štruntiem pabraucu ātrāk garām. 30km/h vietā uz kādi 50, pārējiem 50km/h vietā uz kādiem 65km/h. Bet laikam jau tas naff piefiksēts. Urā

Tev tikai rādās - ša piestādīs vismaz 4 protokolus par mīnus 5 km/h un divus falsificētos!

Tas būtu kruta.

anonimikis rakstīja: un vienu uz tramvaju

Tramvajā neesmu braucis kādu pusgadu vai vairāk.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

astē es viņam būtu ielicis no sāna (kaut gan saknē neatbalstu vispār avāriju radīšanu, ja vien no tām var izvairīies), jo man nācās piebremzēt, lai tas miglumērkaķis ar savu kūtiņu man netrāpītu, jo viņam vai nu bija lielais svarīgums un pasaules nabisms vai pilnībā neeksistēja savas lamatas gabarītu izjūtas...

vienkārši ielikt pakaļā būtu visstulbākais ko izdarīt, da i nobloķēta MANIS dēļ būtu viena josla a tā VIŅA dēļ abas...

Tev nekad nav nejauši sanācis kādam līst virsū, pasaules naba?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

astē es viņam būtu ielicis no sāna (kaut gan saknē neatbalstu vispār avāriju radīšanu, ja vien no tām var izvairīies), jo man nācās piebremzēt, lai tas miglumērkaķis ar savu kūtiņu man netrāpītu, jo viņam vai nu bija lielais svarīgums un pasaules nabisms vai pilnībā neeksistēja savas lamatas gabarītu izjūtas...

vienkārši ielikt pakaļā būtu visstulbākais ko izdarīt, da i nobloķēta MANIS dēļ būtu viena josla a tā VIŅA dēļ abas...

Kā var kādam NEJAUŠI uzlīst virsū, lauķi?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja nepamanot sanācis manevrs, tad es atlienu atpakaļ savā joslā un kaut kā lieku manīt, tam, kuram patraucēju, ka esmu vainīgs un savu lažu apzinos, nevis ar akmens ģīmi turpinu "nejauši " traucēt nākamajiem satiksmes dalībniekiem...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Ja nepamanot sanācis manevrs, tad es atlienu atpakaļ savā joslā un kaut kā lieku manīt, tam, kuram patraucēju, ka esmu vainīgs un savu lažu apzinos, nevis ar akmens ģīmi turpinu "nejauši " traucēt nākamajiem satiksmes dalībniekiem...

Tad tā arī uzreiz vajadzēja rakstīt.

0 0 Atbildēt

ka traucēja citiem.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nejauši ir nejauši, jefiņ.

Es, protams, saprotu, ka tādam asam un viszinim kā tev kas tāds nav iespējams

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es, protams, saprotu, ka tādam asam un viszinim kā tev kas tāds nav iespējams

Tev tā, varbūt, ir norma. Es kaut kā nesaprotu,kā nejauši var spraukties citiem virsū

Bet nu lauķiem jau tas,izskatās, ir pieņemami. Tāpēc jau tie ar cepurēm galvās un vecajos pasūdos un audibulkās ,kad iebrauc R"igā, tad stumjas visiem virsū, jo neko neredz.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Bet nu lauķiem jau tas,izskatās, ir pieņemami. Tāpēc jau tie ar cepurēm galvās un vecajos pasūdos un audibulkās ,kad iebrauc R"igā, tad stumjas visiem virsū, jo neko neredz.

Tas ir labais!

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Nejauši var roka kādai smukai blakussēdētājai G-punktu sākt meklēt, tas gan

Lasītākie raksti

Jaunie raksti