Ko tieši? Manuprāt, kaut kādos kaktu portālos var izpausties da-jeb-kā, kamēr tas nav pretrunā ar likumu un tiktāl, cik moderātors pieļauj, bet te - paskaties, kādas pērles birst no galveno "mākslinieku" puses... nav jau nekāda motivācija būt par paraug-pilsoni... da nu - ja jau nevar apturēt to cirku, tad spēlē/āksties līdz!
"Sieva izejot no mājas (tai skaitā uz darbu) uzkrāsojas, uzpucējas utt. Taču kad atnāk mājās pirmām kārtām ielien vecā noplukušā halātā un tā nogrozās visu atlikušo laiku.
sarashkins rakstīja: Ko tieši? Manuprāt, kaut kādos kaktu portālos var izpausties da-jeb-kā, kamēr tas nav pretrunā ar likumu un tiktāl, cik moderātors pieļauj, bet te - paskaties, kādas pērles birst no galveno "mākslinieku" puses...
ah tad Tu apvaojies par to, ka netiki ieskaitīts i-auto mākslinieku sarakstā.., ja....?
GB12 rakstīja: Edgar, tad tu rādīsi to ielu/as vai nerādīsi?
Turpini tik Tirst tālāk.
Žēl... Tiešām gribēju atklāti un godīgi visu noskaidrot, pārliecināties klātienē, nomērīt, nofotografēt. Domāju, ka tagad jau jebkurš saprot, ka ne jau es esmu tas, kuram var pārmest ...šanu. Pats jau vien esi sabijies, tikai, tā vietā, lai vīrišķīgi atzītu, ka kļūdījies, turpini braukt virsū un liekulīgi pārmest lietas, ko pats dari. Kaut gan, atklāti sakot, mani tas nepārsteidz, nebūs jau pirmā reize.
sarashkins rakstīja: Ko tieši? Manuprāt, kaut kādos kaktu portālos var izpausties da-jeb-kā, kamēr tas nav pretrunā ar likumu un tiktāl, cik moderātors pieļauj, bet te - paskaties, kādas pērles birst no galveno "mākslinieku" puses...
ah tad Tu apvaojies par to, ka netiki ieskaitīts i-auto mākslinieku sarakstā.., ja....?
Nāābadziņš!!!
Bonbongu iedot, lai Tu neraudātu?
Te nu tu nošāvi garām, es jau sen kā vairs nemēdzu apvainoties, ja kādam kas nepatīk, tad tā nav mana problēma.
GB12 rakstīja: Edgar, tad tu rādīsi to ielu/as vai nerādīsi?
Turpini tik Tirst tālāk.
Žēl... Tiešām gribēju atklāti un godīgi visu noskaidrot, pārliecināties klātienē, nomērīt, nofotografēt. .
Var jau redzēt kā gribēji! Te vesels bars gribēja redzēt un mēnesi tik vien darīja ka Tirsa virsū.
Edgar, tās tavas atrunas jau sāk palikt pagalam smieklīgas un bērnišķīgas. Tak atzīsti vienreiz - tu esi izgāzies un iesaku beigt sevi blamēt tālāk, citādi drīz par tevi smiesies visi Līvāni. Starp citu, mans piedāvājums šajā vīkendā braukt joprojām ir spēkā, tā ka, tev vēl ir Iespēja.
Var jau redzēt kā gribēji! Te vesels bars gribēja redzēt un mēnesi tik vien darīja ka Tirsa virsū.
Ja? Un kurš tieši komentārs liecina par to, ka es T...? Un kas man būtu jādara, lai tu noticētu, ka mani nolūki ir nopietni un es tiešām plānoju uz Līvānisitiju braukt?
DekstersFF rakstīja: Esmu gatavs savā vārdā Līvānu novada domei uzdot jautājumu apmēram sekojošā formā-
'Labdien. Sakarā ar Latvijas pilsoņu vēlmi uzlabot situāciju uz Latvijas ceļiem, vienā no lielākajiem auto diskusiju portāliem Latvijā starp diskusiju dalībniekiem ir izveidojusies diskusija par sačakarētajām Līvānu pilsētas ielām. Viens no aktīvākajiem diskusiju dalībniekiem ir iEdgars Iesalnieka kungs, kurš apgalvo,ka pēc rekonstrukcijas 4 vietās Līvānos nav iespējams izmainīties diviem pretim braucošiem VW Golf markas automobiļiem.
Llūdzam sniegt atbildi LV pilsoņiem, kuriem rūp satiksmes drošība, vai pa Līvānu ielām ir droši pārvietoties pēc minētās rekonstrukcijas, jo daudizem no mums ik pa laikam jāšķērso Līvānu pilsētas ielas un ceļi'
galā pieraksti, ka tev ir golfs.... ja būtu cita miza tad tu nemīztu braukt uz līvāniem
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .