Varbūt vienkārši cūcene, varbūt arī pērc dārgākus eksemplārus. Man personīgi ir žēl stiliņā skatīties kā dažs labs jaunietis manā vecumā ar līdzīgu ienākumu apjomu kā man ir uzķēries uz makaronu karināšanas akcijas par dīzeļu fantastiku un tad nu jājas - kā te vienam liepājniekam, piemēram, sanāca - nopirka to pašu 2.5 kuļmašīnas komplektu par 400 lašiem, ielika mašīnā, nekuja neiet, nomainīja to, šito, vēl kaut ko, palika labāk, bet vienalga kaut kas nav labi, norauj galvu, jā, vienā cilindrā čau. Ne viens vien ir šādi iegrābies. Ir naivi cerēt ka 15-20 gadus vecam dīzelim nebūs nobraukums un paļauties uz to, ka viņš būs labi kopts. Tādu labāk pārtikušu cilvēku aprindās toties stiliņā ir parādījusies cita dabas parādība - pirkt C5, ļoti bieži quattro, ar 2.5 V6 TDI ar domu likt 1.9 TDI.
Turbīnai nav nekāda sakara ar dīzeli? Laikam esi aizmirsis to teicienu "dīzelis bez turbīnas nav motors bet benzīnnieks bez turbīnas vēl ir", respektīvi ekonomijas benzīnniekam turbīnas nebūs.
A kas tur jādara ar tiem taviem tuaregiem? Tās mašīnas ir domātas bik citas kategorijas cilvēkiem, ne jau tiem, kuriem vajag kaut kur dziļāk iebraukt bet gan tādiem, kuriem vajag kaut ko pastaipīt... Cenas atbilstošas.
DekstersFF rakstīja: Agrāk, kad tirgoju auto, tā arī bija-jo lielāks lauķis, jo vairāk uztraucās, 'kā tagad šito saremontēs'
Es nesaprotu, viņi tos auto pērk braukšanai vai remontēšanai ??
msh gadījumā redzams, ka remontēšanai, laikam jau klasika.
Diemžēl tev ir kaut kāds jocīgs novērojums - reti kurš kā es apsver vai mašīnu varēs reāli atļauties uzturēt
Pamatā kaut kā visur var manīt tādus dekstera tipa jefiņus kuri mašīnu pērkot galvenokārt uztraucas par patēriņu, nevis par to, vai drīzumā nenāksies nolocīt simtus un varbūt tūkstošus. Vislabāk šitento parādību varu novērot pokemonu audī domubiedros - tur šad un tad kāds apsver domu nopirkt 10-15 gadus vecu A8 un, protams, galvenā interese ir par degvielas patēriņu - nevis par to, ka tā mašīna gadā detaļās vien pavilks uz četrciparu skaitli, ja to gribēs uzturēt adekvātā stāvoklī