msh rakstīja: Ja tuaregs nav hromēts un laķēts, tad tu būsi redzējis kādu tādu konstruktoru kā tavs bijušais A90q - ja tas vispār ir A90q, nevis leišu konstruktors Nebūtu pārsteigts ja izrādītos ka tev ir kāds čoms kā tu, kurš izmanto tuaregu lai ar to vestu sūdus cauri kaut kādiem brikšņiem, mežiem un purviem, braucot ar sūdainiem zābakiem kājās
Man vispār patīk - deksters savā purvā sēžot jūtami nav pamanījis realitāti, bet kad es izdaru kādu spriedumu, pamatojoties uz novērojumiem, tad es piepeši izrādos stereotipu apsēsts! Reku atkal - tuaregs esot normāla darba mašīna - tikai nez kāpēc gan +/- visi redzētie tuaregi pieder biroja žurkām - priekšniekiem un īpašniekiem. Pietiek tikai pavērot kas un kādā apģērbā sēž pie ruļļiem.
Ā, un tā kā deksteram ir jūtami pavāja redze, varam uzspēlēt mazu spēlīti "atrodi hromu" upload.wikimedia.org/...
Nu, biedri spameri, nav kompleksu mākts cilvēciņš-lauķītis?
Protams, ka tu esi stereotipu apsēsts. Ja hroms, tad tajā jāsēž uzvalkā. Ja labs apģērbs, tātad kantora žurka.
Ja ir tuaregs, tad tajā nedrīkst sēdēt ar netīriem zābakiem kājās 
PS. Mans bijušais Audi ir 90Q, bet pēc viena tesiena kokā iAuto rallija laikā, tas dabūja citas virsbūves daļas.
Tu jau,kā izskatās, neko citu kā vien leišu konstruktors iedomāties nespēj. Šis konkrētais eksemplārs ir pirkts Bavārijā no mašīnas īpašnieces pa tiešo, tu, losi.
Es toreiz nopirku 2 audi, vienu šito un otru B4Q, kurš izrādījās pārāk labs,lai to nodzītu rallijā, ar 116 000 km. To iegādājas iAuto jūzers krixx.
Msh, zini kā Deksters pērk auto? Atrodmobilē to dampi, piezvana savam labam draugam fon Gittneram ,vācietim, tas no sava DE numura sazinās ar pārdevēju un uzzin visu jo visu par auto. Tikai vienreiz mūs apjāja grieķis, kuru pašu apjāja. Arturs toreiz atvēzējās ar advokātu izjāt to grieķi, bet beigās nolēmām, auto gana labs, nav ko no grieķiem vairs neko pirkt.
Lai tev būtu šausmīgāk, es auto pirku Vācijā ( virtuāli), naudu skaitīju uz Slovēniju, bet piereģistrēta tā mazda izrādījās Ungārijā 
10 000 eur aizskaitīju nepazīstamiem cilvēkiem uz Slovēniju 
msh, pamēramies drosmē?