KSI rakstīja:
KSI rakstīja: www.apollo.lv/...
Ja fotosesija vairs nav obligāta, tad kādam tas tomēr varbūt ir izdevīgi :/
Starp citu - man ir bijuši divi gadījumi. Viens - senāk uz kāda lauku ceļa, otrs - pavisam nesen Rīgā uz Elizabetes ielas.
CP aptur, paprasa dokumentus, un uzreiz liek pūst trubā.
Es abas reizes prasu - a kur protokols utt?
Šamējie - nē, neko nevajag, mums reids, nav laika protokoliem...
Abas reizes iepūtu, viss Ok, aizbraucu.
No vienas puses protams man izdevīgi, jo tas viss prasīja nepilnu minūtu.
No otras puses - kas būtu, ja būtu dzēris... Es kaut ļoti ticami iedomājos šādu CP tekstu: ai ai ai, KSI, kā tad tā ... nu, ko tagad darīsim? formēsim protokolu un pūtīsim vēlreiz? baigais sods tad būs ... nu kā tad ...
Ja trubai ir atmiņa (kas reģistrē visus pūtienus), tad šādā brīdī autovadītājs top par velosipēdistu.
Ja truba ir kreisa/bez atmiņas, tad neko. Abos gadījumos CP kļūst bagātāks.
Es arī gribētu redzēt tos velopisēdistus da mopēdistus, kam 90% gadījumu sanāca patiešām braukt ar "divriteni"...
Par Protokoliem. Savulaik MK noteikumi noteica - protokols, pūtiens, mērījums, čeks pie protokola, ja ir promilles pēc 15 min atkārtots pūties, mērijuma čeks pie protokola.
Tagad jau sen ir izmainīti notikumi un lai testu verētu veikt fiksāk var pūst bez protokola...
Var jau būt, ka atkal kaut kas ir mainījies, bet nav dzirdēts... Tiesa - vairāk vaģilas var pārbaudī pa jaunam, tiesa koruptīvai interesei labāka augsne... Un tagad pasaki pats - kā bija labāk - pirms vai pēc izmaiņām?
Labāk jau bez protokola, tikai tas jāstāda obligāti, kā ir bijis pozitīvs mērījums virs noteiktā minimuma...