Seene rakstīja:
Mani konflikti pamatā ir bijuši ar Tukuma un Ogres "parastajiem" mentiem.
Nu, nav jau tik traki. Agrāk, kad katru vīkendu braucu uz Talsiem, diezgan bieži sanāca kontaktēties ar tukumniekiem. Vienmēr viss ir bijis korekti un normāli. Vienu reizi pat uzlika mazāku sodu kā bija paredzēts.
Manā 8 gadu šoferēšanas laikā (pie tam, treknajos gados ar CP nācās vismaz reizi mēnesī sastapties) ar CP konflikts dēļ viņu attieksmes ir bijis tikai 1 reizi, bet toreiz viss beidzās ar brīdinājumu (kaut brīdinājums nepienācās), jo policis saprata, ka savā lecīgumā mazliet pāršāva pār strīpu.
Tad vēl vienu reizi bija tāds padīvains gadījums, ka lidostā savācu draugus un izbraucot ārā no teritorijas, vienam no pasažieriem palika slikti, es apturēju mašīnu, ieslēdzu avareikas un, kamēr mēģināju saprast, vai var braukt tālāk, no aizmugures piebraucu CP un piesējās par stāvēšanu neatļautā vietā. Uz manu argumentu, ka pasažierim palika slikti, atbilde bija, ka vajadzēja trījstūri izvilkt. Es teicu, ka nupat tikai apstājos. Šie teica, ka rakstīs protokolu. es teicu - rakstiet, es gan neparakstīšu, jo tīri fiziski nepaspēju izpildīt CSN prasības. Šie paņēma doķus, pārbaudīja, atdeva un pateica, ka šoreiz iztiksim ar mutisku brīdinājumu.
Nu, tad bija vēl viens kaut kādu svētku vakarā. Bija tumšs un nezināmā ceļu posmā pabraucu zem ķieģeļa. Turpat dežūrēja šie, pienāca CP, pateica - b..ģ, ko tu te ielīdi, lasies prom, kamēr vēl neesmu protokolu uzrakstījis...
Varētu jau kā Deksters vai sēne, neklanīties un sāk kačāt pravas par attieksmi utt., bet ātrumā izdomāju, ka labāk tomēr iztikt bez visai prāvas soda naudas. bez tam, arī garīgais bija labs, šis gadījums kaut kā vairāk uzjautrināja, nekā aizvainoja.