- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
DekstersFF rakstīja:
1. Nav nekādas \'\'specrotas\'\' , ir vienkārši CP.
2. Par slepkavībām-vienkārša un prasta demagoģija.
1. Tev taisnība - nav, nu jau kādu laiku tā saucas \"Ceļu policijas speciālā nodaļa\" (ej.uz/...
2. Pasaki to tam cilvēkam, kura tuvs cilvēks ir noslepkavots. Pasaki, ka atbalsti visatļautību un policijai nav jāievēro likumi.
Jo tu esi demagoģiska bāba un pajolis.
DekstersFF rakstīja: Seene, es jau tev teicu-ej dirst un pie reizes arī *******.
Jo neesmu gatavs klanīties tavā un CP priekšā?
DekstersFF rakstīja:
Pareizi esi sapratis, malacis. Atbrauc, iedošu konfekti.
Sorry, man diabēts... ![]()
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Pareizi esi sapratis, malacis. Atbrauc, iedošu konfekti.
Sorry, man diabēts...
Nu tad sausiņu, man ir tādi garšīgi.
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Seene, es jau tev teicu-ej dirst un pie reizes arī *******.
Nē, tāpēc ka tu esi vienkārši pamuļķis.
Tu biji tas varonis tajā klipā?
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Nē, es biju cits varonis citā klipā... Tavuprāt visiem ir jāzina, ko tu esi savā prātiņā iedomājies un par ko jautā?
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Nē, es biju cits varonis citā klipā... Tavuprāt visiem ir jāzina, ko tu esi savā prātiņā iedomājies un par ko jautā?
Šinī?
GB12 rakstīja:
Šinī?
www.ir.lv/...
Rupja provokācija, kurai visnotaļ analfabētisks policists pakļāvās.
Diemžēl man ir nācies saskarties ar valodas problēmu no otras puses - policistu, kas nespēj sarunāties valsts valodā.
GB12 rakstīja:
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Šinī?
www.ir.lv/...
Ne, bia kaut kāds video, kur seeņveidīgs tipāžs kaut ko tur kacāja policijai ilgstoši.
Ķuzis \"Dienai\" atzina, ka «ir skaidrs, kādā stāvoklī šobrīd ir policijas materiāltehniskais nodrošinājums, un mēs nekad neesam nolieguši, ka ir policisti, kas izvēlēsies rīkoties pretēji likumā noteiktajam
Un tas kurš noliedz
DekstersFF rakstīja:
Ne, bia kaut kāds video, kur seeņveidīgs tipāžs kaut ko tur kacāja policijai ilgstoši.
Būsi kaut ko ne tā sapratis. Es vispār neielaižos nekādās diskusijās ar policistiem.
HIPPY rakstīja: Visus topikus sačakakarējuši ar savām stulbībām
Nu kātad savādāk noskaidros kurš reģistrators krutāks?
it kā jau tā īsti nebij ko čakarēt... sviestu ar sviestu samaitāt grūti...
Yetti rakstīja:
it kā jau tā īsti nebij ko čakarēt... sviestu ar sviestu samaitāt grūti...
![]()
HIPPY rakstīja: Ciks skatos latvijas i-neta veikali mēģina par lielām naudām notirgot vecus reģistratorus.
Tāpēc,ka tā tāda nacionālā biznesa īpatnība.
P.s. Saites/linki uz internet-veikaliem ar reģistratoru aprakstiem (vēlams - ar zufilmēta video piemēru) arī noderētu.
mj_defender rakstīja: Vēlos iegādāties video-reģistratoru cenā līdz 80-90 Ls. Vai varētu ieteikt kādus modeļus no tepat Latvijā nopērkamiem?
P.s. Saites/linki uz internet-veikaliem ar reģistratoru aprakstiem (vēlams - ar zufilmēta video piemēru) arī noderētu.
Izstādē Auto 2013 bija kaut kāds plauktiņš.
Krievijā tas palīdz, bet Latvijā tomēr nav izdzīvošanas jautājums. Ja kas, ir arī aplikācija priekš telefona šai funkcijai!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13