DekstersFF rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Bams rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Smīniņš beigās bija aizdomīgs.
Tad priekš kam tik sarežģītu dzinēju sievasmātei vecā mašīnā??
Sarežģīts? Cik te sev apkārt apprasījos, nevienam paziņam saskare ar šamajiem nav bijusi. Cik zinu tur ir 2.0D un 2.2 D ķēdes, atsķirībā no benzīnniekiem, kuriem zobenes regulāri trūkstot.
Saki, labāk 2.oD?
Cik nobraukums? Es,laikam, ņemtu benzīnnieku sievasmātei, lai mazāk problēmu. Ja nu nobraukums liels, tad nē.
Nobraukums- cik nobraukt vajag pa gadu.
Nu apmēram savi 15-20tk pa gadu saskrien.
Bams rakstīja:
Nu apmēram savi 15-20tk pa gadu saskrien.
Tad jau laikam tomēr vajag dīzeli.
sarashkins rakstīja:
bobcat rakstīja: kolēģim ir 2005 gada zefirs, pirmspārejas modelis ar 2.2 DTH.
Tiešām ir tāds modelis? Man zināmi tikai Y22DTR matori.
jap, dtr. Man ir ar 2.0 DTH, tapē neiedziļinājos motora kodos
Man arī tad ir tāds pats? Astra 2004 2,2 D
JankaV rakstīja:
Pirmais rakstīja: vispār padoms ir pa pusei labs
egr ir vienkārši "jāņem nost"
precīzāk jānaxrenizē....
no sērijas - sniegs ir tīrs, tad tas nav jātīra
vienkāršākais veids kā to izdarīt lai elektroniskā daļa negļučītu ir aizsvarkot to vārstu ciet un no vadības štoka izzāģēt kumosiņu.... lai tā elektronika virina to mētelīti.... bet apakšā būs uzsvarkotas apenītes
caur ECU atslēdz tā darbību, mehaniski nahrenizēt šim nevajagot- no sakuma atslēdz to darbību ecu, man a4 ari atslegts
Kāpēc jāatslēdz? Kāpēc nevar sataisīt un braukt kā ir?
ZB šitie kaktu meistari, pēc tam brauc un osti pēc tādiem dūmus.
DekstersFF rakstīja: Kāpēc jāatslēdz? Kāpēc nevar sataisīt un braukt kā ir?
tew arī bija a4tdi, tu vinjam neatsledzi?
dzinejs saņem vairāk tīro skabekli- strādā vieglāk, ka tikai dūmu nav bišk mazāk
DekstersFF rakstīja: Kāpēc jāatslēdz? Kāpēc nevar sataisīt un braukt kā ir?
Tur purvā vispār nojauš, ko tas egr dara?????????????
Dekster, kapec tu nodarbojies ar demagogjiju atkal?
EGR meerkjis ir padariit nekaitigakas izpluudes gaazes, samazinot NO izmeshus. EGR mashinam tiek uzstaadiits tikai tamdeelj, lai izpidliitu noteiktas atgaazu normas. EGR patiesiibaa ir stipri neefektiivs.
pavisam godigi. tu investetu mashina parsimt latu, lai tas meesls atkal stradaatu? es nee. tu jau arii noteikti nee, ja teiksi ka jaa, tad esi demagogs, jo tavu darbiibu rezultata, dabas miili, simtiem purva cirsliishu ir padirsushi savu maajvietu. pietam tu jau ari esi riktigs kapeicnieks un tev jaunu uz dabu ir slaidi uzkluceet, tiklidz ka jaatver savs macins 

Shiirs rakstīja:
pavisam godigi. tu investetu mashina parsimt latu, lai tas meesls atkal stradaatu? es nee. tu jau arii noteikti nee, ja teiksi ka jaa, tad esi demagogs, jo tavu darbiibu rezultata, dabas miili, simtiem purva cirsliishu ir pa*******shi savu maajvietu. pietam tu jau ari esi riktigs kapeicnieks un tev jaunu uz dabu ir slaidi uzkluceet, tiklidz ka jaatver savs macins
Šitais viss tevis saskricelētais ir reāls bulšits. Tavs pieņēmums no tavas paša pieredzes, kā tu dari un domā,ka tā dara citi.
DekstersFF rakstīja:
Shiirs rakstīja:
pavisam godigi. tu investetu mashina parsimt latu, lai tas meesls atkal stradaatu? es nee. tu jau arii noteikti nee, ja teiksi ka jaa, tad esi demagogs, jo tavu darbiibu rezultata, dabas miili, simtiem purva cirsliishu ir pa*******shi savu maajvietu. pietam tu jau ari esi riktigs kapeicnieks un tev jaunu uz dabu ir slaidi uzkluceet, tiklidz ka jaatver savs macins
Šitais viss tevis saskricelētais ir reāls bulšits. Tavs pieņēmums no tavas paša pieredzes, kā tu dari un domā,ka tā dara citi.
nu bet protams
iemacies internetu.
Nekā nebija, pareizi ir jāsaka 'iemācies internetUS' , jo to ir daUDZ.
DekstersFF rakstīja: Nekā nebija, pareizi ir jāsaka 'iemācies internetUS' , jo to ir daUDZ.
es taču tev jau teicu, ka internetu par internetiem sauc tikai daži urlastānas iedzīvotāji....
angļiem ir The Internet - tobiš pēc definīcijas tas ir tikai viens....
DekstersFF rakstīja:
Shiirs rakstīja:

ir ko iērēkt par pajoļiem....
jamie stutē mizai Taisno Resno Trubu.... naxrenizē Katalizātorus, šķūnē gaisa filtrus, čopo degvielas sitēmu.... bet ATJAUNO NOSPRĀGUŠU EGR 

jo jārūpējas tak par ekoloģiju 

hei vadoni, pastāsti tautiņai populāri, ko dara EGR.....
Pirmais, to, ka tu smejies arī par parādītu pirkstu, es zinu. Tas ir tavs līmenis. Nu, dzīvot cirsmā starp gruvešiem un visu nahrenizēt un uzspļaut citiem.
Koroče, Zafīra nepatika. Tagad skatāmies Opel Agilu

Nu, kā tad

Agila uz Zafira tak gandrīz vienādas mašīnas

ak rakstīja: Nu, kā tad Agila uz Zafira tak gandrīz vienādas mašīnas
Nu vispār jā. Abām bļembaks vienāds