bet fans jau nav gatavs maksāt par slaido blondīni ar stingro uzbūvi....
tā vietā jams ņem draudzeni, kas pēc dažu piedzērušos aculiecinieku stāstītā no malas izskatās līdzīgi.... bet patiesībā tā ir lētākā versija.... pupturī ir sabāzta vate un ja paver muti, tad izrādās, ka dažu zobu nemaz nav
a jāmaksā ir 3/2 no blondīnes cenas, bet dabūt tu vari precīzi to pašu ko sniedz tā padzīvojusī meiča....
gribi ķerru, kas izskatās pēc džipa???? nu tad pērc džipu!!!! ak man pa dārgu ir pilnpiedziņa, bet lielajam džipam nevar dabūt lēto apgraizīto versiju! huļiš tad neiet līdz galam un nepirkt lietotu džipu par 10keirām...
gribās jaunu un lai izskatās dārgi, bet būtu pa lēto???? ķipa i ribku sjesķ i nauhj sesķ...
vienīgais vidusmēra latvieša ieguvums ir tāds - "es, ķipa, nopiķoju par šo eksemplāru bešeno piķi, tāpēc jums nav tiesību uzskatīt mani par pajoliņu, kaut es pats arī piekrītu, ka esmu pajolinš un par pajoliņiem uzskatu visus, kas nopirks šo lūzni par bešeno kāpostu"
un tāpēc neviens nepirks daciju, jo "tā taču ir pārāk lēta"
gribu pilnpiedziņas ķerrru, kas izkatās kā džips, bet naudas man nav.... tāpēc tā vietā lai par pēdējo naudu (11000 latiem) pirktu pilnpiedziņas mašīnu, kas izskatās pēc džipa, es tomēr par to pašu pēdējo naudu (11000latiem) pirkšu līdzīgi aprīkotu priekšpiedziņas mašīnu, kas izskatās bišķi smukāk (kā fans teica, ka no malas jau nevar redzēt, ka tas nav džips)
un kas tad ir mokas tiešais konkurents??? nisandžūks tikai un vienīgi tāpēc, ka izskatās dīvaināk kā pārējie konkurenti minī SUV kategorijā....
tajā skaitā dacija....
...vai arī fiat/suzuki sx4... tas arī ir pieejams 4x2 un 4x4 un maksā apmēram tik par cik moka - ~10500 bezpiedziņā un 13 piedziņas versijā
p.n.
man ir pilnīgi pohuj ko pirks fans par savu naudu... es aprakstu savus argumentus... kā teikt diskutēju....
mana izvēle par to naudu (11k) būtu šādā secībā
1) lietots reāls "džips", kaut vai landkrūzeris
2) pilpiedziņas dacīte
3) jebkura cita priekšpiedziņas mašīna, kas neizskatās pēc ķlieģeļa ar riteņiem un kura ir kā milzīga bura un tāpēc ar merivu braucot uz galvu reibošiem 98km/h ir nepārtraukti jāskatās kartē vai varēs aizvilkt līdz nākamajam benzīntankam (fanam patēriņš tomēr ir svarīgs)
4) priekšpiedziņas opel mokka - par šo es varu paskaidrot - ja es pirktu moku, ķipa tāpēc lai būtu džips, es ņemtu pilnpiedziņu.... jo es taču gribu džipu... ņemt bezpiedziņu tikai tāpēc lai pazīmētos, ka man ir dzīps??? tāpat zinātājs uzreiz no malas pateiks, ka tas ir 4x2.... un klusībā ierēks par tādu lohu