- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
viencexperc rakstīja: "Par zviedru mežiem, par pilnībā noprihvatizētiem ārzemju kompāniju īpašumiem,".. Laikam neesi skolā ekonomiku mācījies. Tā ir normāla lieta pārdod kādu daļu vai visu uzņemumu kaut kam. To tikai komunisti nesaprot, kuri domā, ka viss jāpieder valstij. "Ja, teiksim es dzīvoju īrētā dzīvoklī, tad tak man pilnīgi pie kājas, kuri īpašnieki par viņu strīdās," Bet nebūtu vienalga, ja tajā dzīvoklī atnāktu citi, un pateiktu, ka tagad tas būs viņu štābs bet tavas mantas - tagad ir trofejas. Vai to īrēto dzīvokli uzspridzinātu ar tevi iekšā. "tā vairs nav mūsu zeme" te kaut kādas krievu propogandas citē. "kas mums kā tautai vispār ir atlicis?" nu beidzās komunisms v1.0 Latvijā. Tautai vairs nekas nepieder. Kapitāls pieder tikai tiem, kuri grib sev kapitālu. Nebaidies. Latvija plašiem soļiem virzās uz komunismu v2.0.
Bet nebūtu vienalga, ja tajā dzīvoklī atnāktu citi, un pateiktu, ka tagad tas būs viņu štābs bet tavas mantas - tagad ir trofejas. Vai to īrēto dzīvokli uzspridzinātu ar tevi iekšā. ............................................. Būtu pilnīgi pie dirsas, kas ar to dzīvokli notiek. Domu uztvēri, vai neesi skolā mācījies?
Bradypus rakstīja: Kad interesanti, tad somi, kam viss minētais ir spēkā joprojām, tiek saukti par laimīgāko nāciju pasaulē. Un kādas šobrīd ir tavas izredzes uz jebkādu karjeru Latvijā, nezinot angļu valodu? Vai tikai pret kirilicu naids, bet citiem kungiem klanīties esi gatavs? Starp citu - tajā pat Somijā, papildus okupantu obligātajai valodai, publiskajā vidē var dzirdēt un redzēt ļoti daudz informācijas kirilicā.
Man nav naids ne pret vienu valodu. Man nav problēmu redzēt vai "dzirdēt" informāciju kirilicā. Es krievu valodu pārvaldu ļoti labi (rakstīt gan esmu aizmirsis, bet ātri atcerētos vajadzības gadījumā). Jautājums ir par manām tiesībām manā zemē un par pašcieņu. Man tāda ir, zinu vēl cilvēkus, kam tāda ir, lai gan daudziem, acīm redzot, nav. Angļu (krievu, vācu, whatever) valodu nepieciešamība darba tirgū ir veselas atsevišķas tēmas cienīga diskusija, nevēlos tagad to te izvērst.
Otra doma - nez ko domā ģedi, kas Karību krīzes laikā ar visu floti brauca uz Kubu? Tā teikt acīm redzami viss ir papists, ka pat flotes flagmanis kaut kur peld lepnā vientulībā, pat ja itkā piekrauts ar raķetēm. Vatei propogandai varbūt ir ok, bet tiem kas dienēja flotē noteikti acis asaro
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
20
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
5
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13