1. Es tikai tikai teicu, ka es personīgi un tieši šo melu definīciju, kuras izdomāšanu tu atkal malīgi man piedēvē, esmu formulējis kā savu (t.i. manu izpratni par to, kas ir meli) tieši šeit šajā forumā.
2. Paskaties kontekstu - "1 pārnesuma ātrumkārbas" piesaukšana tiek izmantota, lai mērķtiecīgi noliegtu atšķirību starp ICE auto ar pilnvērtīgu ātrumkārbu un auto, kuram ir tikai fiksēts reduktors - kas, kā tiek arī norādīts, raksturo EV, nevis ICE. Nav runa par nejaušu nepareiza termina lietojumu, pareizi saprotot kontekstu, bet gan mērķtiecīgu manipulatīvu terminu jaukšanu.
3. PN. Izlasi 2. Tiesi par to ir runa, ka šo terminu diskutablā jēga tiek izmantota, lai manipulētu ar pamatdomu - gandrīz visi EV slavetāji tieši lielās ar to, ka šiem auto "nav ātrumkārbas", labi zinot tieši atšķirību starp reduktoru (kas EV un Mitsu PHEV ir) un ātrumkārbu (kas EV un Mitsu PHEV nav, bet ICE un Toyota hibrīdiem ir).
3. Toyota Hibrīdiem nav klasiskas ātrumkārbas kā tu mēģini iestātīt ( un paša pirmā Priusa hibrīda "atrumkārbu" izjauktā veidā esmu rokās turējis), to kas ir orģināls Toyota izstrādājums hibrīdiem tagad sauc par eCVT, kaut ar "klasisku" CVT tur nav nekāda sakara !
Tā ka tagad gaidu tehniski precīzu latvisku šis kārbas nosaukumu un mēģinājumu paskaidrot, kā tev šī konstrukcija "atgādina" jebkāda veida klasisku ātrumkārbu/transmisiju !
PN. Neko neminēju par "klasisku" - atkal mēģini kaut ko pievilkt klāt. Ātrumkārba ir agregāts (visnotāļ sarežģīts), kas spēj mainīt pārnesumus (variators - pakāpeniski, ne tikai soļos) - visa veida ātrumkārbām - sākot no klasiskā manuāļa, turpinot ar visādiem klasiskajiem automātiem, DSG, CVT u.t.t. - ir problēmas un remonti, kuru neesamību uzskata par EV plusus. EV ir tikai reduktori - t.i. statiski zoblatu komplekti, kur principā nav nekā, kam salūzt. Tieši tāpat Mitsu PHEV - arī iekšdedzes dzinēja pieslēgšanai ir tikai primitīvs reduktors.
Toyota "izstrādājums" (sauc to kā gribi) ir agregāts, kas spēj mainīt pārnesumus un pieslēgt ICE jebkurā ātrumā, nevis ka Mitsu PHEV - tikai vienā specifiskā nemainīgā pārnesumā, kurš nosedz EV problēmzonu.
Nē šitā neies cauri!
Es esmu ar mieru būt par lohu un atzīt savu lohismu tikai tad ja nosauksi kā pareizi saucams Toyota eCVT agregāts, "aprakstoši" apkārtceļi netiks pieņemti !
Par ātrumkārbu, nemaini tēmu uz preču zīmju zināšanu.
Tu par katru cenu vēlies izvairīties no vienkāršās patiesības - ja tavai Toyota atņems šo ātrumkārbu tā kļūs par nekustamo īpašumu. Ja Mitsu PHEV atņems to reduktoru, tas auto zaudēs tikai vienu šauri specifisku braukšanas režīmu - kas domāts, lai ietaupītu degvielu, braucot pa bāni - un tas auto visā funkcionalitātē kļūs par... precīzi to pašu "revolucionāro Nissan".
Zini, beidz stāstīt muļķības un uz bildēm vismaz paskaties, ja jebkuram no minētajiem atņems "ātrumkārbu"/reduktoru, tad labākajā gadijumā strādās aizmugures piedziņas elektromotors un viss, un atškirības starp Toyota un Mitsubishi risinājumiem skatoties šādās "kategorijās" neeksistē principā.
Pats paskaties uz bildēm. Tam reduktoram, caur kuru Mitsu PHEV pieslēdz riteņus, nav nekāda sakara ar to, ka motoram nepārtraukti ir pieslēgts ģenerators, kuru var darbināt pēc vajadzības. Bet riteņus, tapat kā Teslai, griež divi elektromotori - katram tiltam savs.
Ja izņemsi reduktoru, tad neviens elektromtors "priekšgalā" nestrādās nekā citādi kā tikai uz baterijām, un piedevām vienīgais elektromotors kurš būs spējīgs ko piedzīt bez minētā reduktora, būs tas kurš pie aizmugures tilta !
Nezinu kur tu skatījies, ka ieraudzīji kaut ko citu !
1. Es tikai tikai teicu, ka es personīgi un tieši šo melu definīciju, kuras izdomāšanu tu atkal malīgi man piedēvē, esmu formulējis kā savu (t.i. manu izpratni par to, kas ir meli) tieši šeit šajā forumā.
Kaut ko labi zināmu un vispār lietotu "formulēt kā savu" vispār ir dīvainība, kura gan labi raksturo personību ;)
2. Tā kā turpināt runāt par meliem šeit tev nebija izdevīgi, tu pārgāji uz "kontekstu"
Un, beidzot , es tev nesaliku tos 10 mīnusus, pat nevienu.
1. Personību labi raksturo izlikšanās, ka nesaproti, ka vispārīgos jēdzienus nav iespējams izdomāt no jauna, bet gan tikai formulēt savu nostāju attiecībā pret tiem.
2. Personīgo nostāju labi rakturo izlikšanās, ka nezini, ka šajā forumā papildus meļiem ir āksts, kuram liekas vērtīgi dzēst cepumiņus, lai varētu saklikšķināt kaudzi ar mīnusiem.
Kas pēdējais diskusijā, tas uzvarējis ? ;) 1. Autortiesību pieteikšana uz melu definīcijas indokrināciju iauto portālā ir visai komiska, lai ko pēc tam par to neuzrakstītu;
" izlikšanās, ka nezini, ka šajā forumā papildus meļiem ir āksts," Atkal jau, patiešām nezinu, nevis izliekos, jo nepievēršu tam uzmanību. Cilvēkiem ir tendence citiem pierakstīt tādas rakstura īpašības, kādas ir pašiem.
Kadēļ tev tik izmisīgi jāmelo par paša izdomātu "autortiesību pieteikšanu"?
Protams, ka tiešām nezini un pat nenojaut, kādēļ ilgu laiku neviens nereāģe, bet pēc tam visu diskusiju centīgi un vienlaicīgi izlasa vesels bars vienādi domājošu klikšķinātāju :D Piedod, neticu, ka esi tik dumjš.