- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
zhuks rakstīja: Joks spoks pamatīgs. Līdz ss neatvēru i neticēju. www.ss.com/msg/lv/transport/cars/suzuki/swift/hjkne.html Šādu atradu. Met te iekšā sava fātera komentus par emocijām un pieredzi- Tavējo jau zinām! ;-)
Konkrēti šo es arī nopirku ![]()
Bradypus rakstīja: Sanāk ka līzingu var dabūt tikai tie uzņēmumi, kam ir pašiem sava grāmatvedība, nevis ārpakalpojumā?
Tieši otrādi
JanJan rakstīja: VAG tehnika līmenī: www.autoexpress.co.uk/car-news/107558/juddering-vw-group-cars-no-end-in-sight-for-owners Forumos gan raksta, ka tie nav 7 mēneši, bet principā tuvu 2 gadiem un, ka DSG arī mēdz ciest no raustīšanās, bet gan krietni retāk kā manuāļi. Tai pašā laikā dīleri, kas tirgo VAG grupas auto, klusām ņem ārā 1.5 TSI motorus no piedāvājuma. Pie mums skatos škoda arī no cenu lapām izņēmusi 1.5 TSI motorus, Audi A3, Q2 no benzīna arī pieejams tikai jaudīgākais 2.0 motors. Seat un VW cenu lapās 1.5 TSI vēl atrodams.
O, es kāreiz gaidu jaunu auto ar šo motoru (gan ar DSG).
Motorolers rakstīja: Nu arī Es beidzot esmu nonācis pie auto, ne jauna, bet kā Kasinsh teica, trīs gadus vecs vācietis skaitās
Esmu iegādājies G11 730d x-drive BMW, būdam audists iekāpu BMW
Patika...
Pirmie iespaidi, jāmeklē instrukcija kā lietot!
Gan jau uzrakstīšu vairāk, šodien tik dabūju...tagad biš jāapmazgā!
Esmu gatavs uzklausīt kritiku
expert...tavus komentārus labprāt nedzirdētu!
Arīdzan sveicu! It kā jau garantijas auto te apskatām, bet, lai jau būtu
Kurā, interesanti, tēmā par tādu uzrakstīt? Pie veciem pāris tūkstoši vērtiem auto? Vai tomēr šajā? Tāds varētu maksāt vairāk par lielu daļu jaunu auto. Interesants auto noteikti. Gaidām pieredzi ![]()
ZZZZ rakstīja: Apsveicama izvēle! Kārtīgam vecim kārtīgs auto. Dzīvojam vienreiz un to laiku vajag baudīt. Šitas auto labs gan no ārpuses gan iekšā. Pirms 14 gadiem man bij 750i ar v12 5,4l dzinēju. Tam motoram sava specifika. Sakumā to nezināju, un jau noraizējos, ka vajadzēs ko labot, jo tikko iedarbinot pēc vairāku dienu dīkstāves dzinējs nestrādāja uz visiem cilindriem. Kad aprunājos ar zinošākiem cilvēkiem, noskaidrojās, ka tāda īpatnība šitam motoram ir un ja brauc katru dienu tas neizpaužas.
Man jau gan liekas, ka tieši elektronikas (un attiecīgi radarēšans) attīstības dēļ tie milzu dzinēji mierīgi jāliek malā. Principā nākamais auto stils būs šāds: braukāsi superekonomiski ar kautkādu semielectro Audi un kad nieze vairs nav izturama, Biķernieku trasē par 200EUR stundā izplosīsies ar v12 5400cc. Ja turpinās, kārt radarus tādā pašā tempā, tad dzīve ar v12 kļūs nožēlojama: gribas un var, bet nedrīkst
Motorolers rakstīja: Nu arī Es beidzot esmu nonācis pie auto, ne jauna, bet kā Kasinsh teica, trīs gadus vecs vācietis skaitās
Esmu iegādājies G11 730d x-drive BMW, būdam audists iekāpu BMW
Patika...
Pirmie iespaidi, jāmeklē instrukcija kā lietot!
Gan jau uzrakstīšu vairāk, šodien tik dabūju...tagad biš jāapmazgā!
Esmu gatavs uzklausīt kritiku
expert...tavus komentārus labprāt nedzirdētu!
Apsveicu! Lai labi kalpo!
ZZZZ rakstīja: Īsumā, kāda starpība kāds degvielas tips šādam auto, to iekšpusē nedzird. Ja ir iespēja, tā ir jāizmanto, kāpēc palaist garām? Un tie 1.0l dzinēji tāpat knapi 100k izvelk...tad jau kurbelēju ar 3.0l līdz 300k. Un tie patēriņa 2l starpība vairs nav būtiski.
Tā jau īsti nav ka nedzird, mierīgi braucot ok bet sirsnīgāk griežot tāpat dīzeļa urkšķis laužas salonā.

Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
6