- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
"Kompis sapratīs, ka motors ieelpo vairāk gaisa un ka jādod vairāk beņas... Bet tur jau neslēpjas nekāds sakars ar vajadzību pēc čipošanas. Tās ir divas neatkarīgas lietas - ja ir veikts dziļais tjūnings, tad nav obligāti citas kartes - motors ies tik un tā... "
Te tu maldies (precizi 3 reizes):
a) nesapratis
c) izriet no a) - ies, bet loti neilgi (kas varbut tev ari notika)
b) un kam tad vajadziga chiposhana?
BTW Fii loti pareizu domu izteica...[addsig]
A kāpēc lai kompis nesaprastu, ja ir:
1) MAP sensors ar 1 bar rezervi;
2) MAF sensors;
3) ieplūdes gaisa temperatūras devēji gan MAFā, gan kolektorā?
Čipošana vajadzīga, lai nedaudz paceltu motora judu, neiejaucoteis tā konstrukcijā, uz ekonomijas un ekoloģijas normu ignorēšanas rēķina...
Jautājums Vetalam: Tu savam motoram esi pacēlis jaudu ievērojami. Vai esi pārprogrammējis vadības bloku / licis piggy-back iekārtas iesmidzes mainīšanai / licis varbūt programmējamu ECU? Kā viņš Tev neaiziet pie dieviem pēc īsa brītiņa?[addsig]
Tagad jautajums tev: tu esi parliecinats, ka tev ir gan MAF, gan MAP????! Es kautkaa pirmo reizi dzirdu kaut ko tadu. Kam tas ir vajadzigs? Kaa kompis izlemj pec kura sensora lit degvielu - pec MAFa vai MAPa???? Nesaprotu...[addsig]
Fii: nomainiji?[addsig]
Vetal, nee neesmu veel nomainiijis, jo neesmu veel paku sanjeemis un arii veel Tuvaakaas 2 nedeeljas man nebuus laika tam pieveersties sakaraa ar maaciibaam
[addsig]
Man bus laiks nomainit, jo vakar sajugs vienkarshi pazuda (ne bez palidzibas no manas puses)
[addsig]
Kur tu tad tagad macies?
keanu: ap 300-350$ sanaks Mitsu turbina normalaa stavokli. Var nemt ari letak (kados 250$ teiksim ieklauties), bet tas jau riskanti[addsig]
Ja 300$ maksaatu turba cik tad veel viss paareejais darbs no tevas puses,ja es veelso tos +70zs?Raksti uz tel man
MBA iekš RBI rulez.
2 keanu:
MBA rulez, ja ir kaukāda pamatspecialitāte. Tad ir labs komplekts.
A pamatspecialitātē PO maģistrs vai bakalaurs - tikai papīrs atšķiras un armija nekrata, zināšanas tās pašas.
Sorre par offtopic
keanu: nu nezinu, taa cena (99$) mazliet aizdomiga. Parasti turbas tomer bishku vairak maksa
[addsig]
Oktānskaitlis arī Āfrikā ir oktānskaitlis... Nezinu par Japānu, bet ASV parastos bendzīntankos parasti ir 92. benzīns (tas pats, kas pie mums jēlbenzīns, kuru tad taisa par 95. vai 98. ar piedevām...) Un Amerikā ar tiem japāņu čipiem braukā un nekas viņiem nenotiek...[addsig]
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23