- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sīkāk varēja uzzināt par šo konkrēto sistēmu, ko pasūtīju šeit:
Interesanti cik biezhi tie dati tiek noraidiiti uz to uztveereeju...[addsig]
The batteries selected for the SmarTire system are long lasting lithium batteries. Like all batteries, the more they are used the shorter their life. Testing of the system projects that the batteries should last approximately 5 years at 50,000 km/year.
Can I replace the batteries?
No. Batteries are non-replaceable.
How often is tire pressure transmitted?
Tire pressure is transmitted as soon as the vehicle starts moving. Pressure data is then transmitted every 4-6 minutes randomly. The transmitters read tire pressure every 7 seconds and if the read pressure differs from the last transmitted pressure by more than 3 PSI/.21 BAR, then the data is transmitted immediately to alert you of a problem.[addsig]
zullus@mail.ru
Reku ir tev bilde RX-7 nu doma lidz menesa beigam jo ir vel pircejs nezinau kam lai pardodu .
www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=8903&forum=20&last_page=on[addsig]
Kapec vins negrib sprint tapec ka lai es vinam velreiz nepiedavaju savu benki jo vins mekle cint benki savadaku .
Bet tev par mierinajumu piedavasu amisus sporta pa super cenu jaunus vai KONI sport , Bilsteinus cena bus laba lai tavs auto nesupojas ka laiva kad bersi virsu .
A par amīšiem ir reāla interese
Aizmugurējie man nojāti un neko vairs netur - kad spolējas, tad lēkā riteņi kā dulli... Par cik nāktu Koni regulējamie manam modelim? (1990. gada Turbo II)[addsig]
Ja nu nopērku Krokodilam tos Koni (patīk man tas, ka viņus var regulēt un arī nekad neiztek, darbojas vienmēr kā jauni) un tiem kaut kas mehāniski stiprinājumos nolūzt, vai manīsi pa garantiju?[addsig]
To pashu meginaji APE pajautat? ![]()
![]()
[addsig]
LOL
RX-7: ne jau rotoristiem es gribu atdot galvu, bet gan 200SX profiem. Ja tu zini, kas to var izdarit Latvijaa, ludzu dod kontaktus/atsauksmes!
Tas pats Fii, ja zini, kur pielabot galvu, pastasti![addsig]
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2