- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
850 var uzstādīt, lai iedarbinot motoru pēc noteikta km, laika vai cita intervāla iedegās "service" lampiņa. Tā deg 2 min. pēc katras motora iedarbināšanas, lai atgādinātu, ka, piem., jāmaina eļļa. Tā kā es neremontējos pie dīlera, tad netieku skaidrībā, kā novākt šo "service" lampiņu, jo man nu galīgi nav vajadzīgi šādi intervālu atgādinājumi ???[addsig]
AutoNets
AutoNets
ir aprakstiita proceduura kaa to izdariit pasham.
Crash
[addsig]
Pateicos par "service" lampiņas info. Ļoti izsmeļoši. Šodien dīzeļcentrs man šo signālu noņēma pie vienas bēdas ar diagnostiku un nelielu remontu.
To Volviks
Vakar biju Šmerļa ielā 3 - tur ir kaut kāds Volvo serviss, kas tirgo detaļas arī no sistiem auto. Šobrīd bija vairāki 850, no kuriem noteikti var nopirkt gan diskus, gan riepas. Iesaku aizbraukt aprunāties. Pats nopirku S80 diskus pa 20 Ls komplektā. [addsig]
To AutoNets: Man arī šad tad tā LAMBDA iedegās un apmēram dienas laikā izdziest. Sākumā it kā siksnas nebija pareizi uzliktas, tad arī dega pastāvīgi, taču tagad siksnas ir ok, bet lampiņa tomēr kaut kad ierunājas. Šodien dīzeļcentrs teica, ka kļūdu vairs nav. Cerēsim, ka LAMBDA arī vairs nerādīsies. Bet vai jebkurš amatieris kā es var parunāties ar savu auto kodu valodā ?[addsig]
Par tiem ādas beņķiem. Pārvilkt var Skanstes ielā 13. Ja kādam vajag koordinātes dodat ziņu.
janis
nu vot, es sanjeemos un aizpildiiju anketu Volvoklubaaa...
kaut kaa peec 850 iepirkshanas daudz vairaak saaku braukt, par piecaam nedeljaam nobraucu ap 5k km... agraak taa nebija
un taads jautaajums visiem: kad mainiisiet vasaras riepas uz ziemeneem? nu vienkaarshi intereeses peec...
es jau ar ziemenem braukaaju...
aaa un moz kaads zin kaaa jaarupeejas par aadas salonu, ko dariit lai koza buutu normaala stavokli un nekljustu nu taada "grubaja" ?
THNX 2 al[addsig]
Kr
moz krieviski pateiksi, a to man kaut kaada fignja sanaak?
THNX
Kredoks
[addsig]
[addsig]
esiet uzmaniigi, ziema saakaas![addsig]
nu kaa klaajaas Jums pirmdienas ritaa?
nu taa, iespaids par pirmaam sniega dienaam ar 850:
peec vw Jetta, volvo 850 uzveedas ljoti stabiili un droshi, labi juutams ka mashiina sver daudz vairaak, un pac galvenais winter rezims aut. karbaaa.. nu ljoti man patika!
a ko isti dot tas rezims?
nu saprotu ka negriez ritenjus kad startee... un kas veel?[addsig]
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Degvielas cenas 10.05.2026: Dīzelis 1.967 un 95. benzīns 1.827 EUR! 95.42 USD par barelu (+ VIDEO)
8
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2