Volvo 850 - Forums - iAuto

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ..86
markins Reģ.: 17.08.2001
0 0 Atbildēt

Nopirku jau ar uzliktu gaazi, bet likta vinja ir autogaazee uz deglavas ielas. sanaak 12ls uz 500km pa pilseetu, pa shtraasi noteikti mazaak! Volvo 850 2.5 20v

0 0 Atbildēt

Vispaar ja kaadam interesee mans Volvo 850, tad ir doma tuuvaakajaa laikaa vinju paardot, jo tiek pieshkirts darba auto mazda6. Negribeetu lai vinsh staav, jo taadam auto ir jaarulee

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Kura gada, kāds nobraukums, ko no sevis citādi izsaka (extras utt), kā raksturotu vispārējo stāvokli? Un galvenais - cipars Var uz ivars@elva.lv.

0 0 Atbildēt

Ā un pats galvenais - sedans vai wagons? Ja wagons, tad sorry...

0 0 Atbildēt

IVKA aizsuutiju info uz mailu

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

SAljut Volvo raideri

nu vot beidzot esmu Volvo 850 ipashnieks ....

pirmdien dabusiet atskaiti par pirmo weekendu ar 850....

see ya on monday...

[addsig]

0 0 Atbildēt

Alex-GT: Ja nav noslēpums, kur ellē izraki? Vai no rokas paņēmi? Man šodien kārtējā iz$%$stā diena pa Rīgu apkārt braukājot. '94 sedanu atrast NAV iespējams. Kur nu vēl ar automātu+kondīzeri+labā stāvoklī. Nu labi - ir iespējams, bet tikai '93, kurš ir pārdots '94. Protams, par '94 cenu. Bet tās fāras pakaļējās.... visu skatu sabojā. Pasūtīt lai atved biš raustos. No rokas arī pirkt nestāv - drusku vajag palīzingot

0 0 Atbildēt

Saljut Vsem

2 ivka: atradu es to mashiinu peec SMkas, taads onkulis atdzena mashinu sev no Francijas, bet vasaras beigas ponadobilisj denjgi.... nu pakaljejas faras man ar ir vecas, bet bamperi jau lielie stau... par staavokli.. nu kaads var but desmit gadiigam automobilim.... shis tas ir jaremonte...

nu taa pirmais weekend 500KM:

DOVOLEN kak SLON

? kas taa par pogu pie AC ar nosaukumu REC?????

podrobnee rasskazu poze...[addsig]

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

To: Alex-GT

Rec - kad ieslēdz (iedegās lampiņa) tad cirkulē gaiss salonā neņemot to no āra, piem., kad priekšā stāv smirdīgs Ikaruss.

[addsig]

Reģ.: 14.08.2025
0 0 Atbildēt

Markins, kura gada tev tas Voljva ir ? may be drusku siikaak apraxti ?

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ko Alex priex par tevi Lai labi ripo [addsig]

0 0 Atbildēt

Paldies Crash!

vel viens jautajums: ko noziimeee taada shtuka , ka AIRMIX?[addsig]

0 0 Atbildēt

????un vel ????

ko noziime rezims L uz automata?

0 0 Atbildēt

Tas tipa cik es sapratu aizh uz prieksheejiem puushamajiem silto/auxto gaisu kad iesleegta kondiska. Rezhiims L tjipo noziimee pazeminaato robu ka laikam nesleedzas augstaak par 1-2 robu un gadiijumos ja brauc leenu tad ar shito aatrumu var bremzeet ar dzineeju, jo automaatam esmot citos robos tas slidina to savu visko sajuugu.[addsig]

Karlis12 Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Markin. Man arī interesē tavs Volvikjis. Vai var sīkāku infu. Tjipa to pashu ko Ivkam

Karlis 12 (Karlis.patjanko@lattelekom.lv)

0 0 Atbildēt

hallo

man ir 2 jautājumi Volvo cilviņiem:

1. Cik, apmēram, maksā un kur var nopirkt vislētāk jaunu priekšējā amortizatora augšējo balstu 850 volvo (cik maksā orīģināls un cik ne-oriģināls, bet jauns)?

2. Vai ir un ja ir tad kāda atšķirība starp svecēm ar vienu "ausi" no oriģinālajām ar trijām (esmu dzirdējis, ka esot pēdējās ekonomiskākas) un kur vislabāk ir tās iegādāties un cik maksā?

paldies

p.s. to alex: airmix nozīmē to, ka, piemēram, ja tu naktī ziemā brauc, bet nāk miegs, tad tu vari visā mashīnā laist siltu gaisu, bet sejā vēsu.

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

To Alex-GT

Vēl par to "airmix"- tas ir vēsais gaiss, kas tiek ņemts pa taisno no āras un netiek laists ne caur kondicionieri, ne radiatoru. Tur tas kaifs, ka ar klimatkontroli Tu uzliec, kādu temperatūru gribi un uz kurieni gribi, taču seju atvēsini ar tīro "airmix" gaisu. Ziemā salonā karsta t, bet sejā svaigums.

[addsig]

0 0 Atbildēt

Par neorgjinaalo augsheejo balstu nezinu, bet orgjinaalais gumijas balsts maksaa ap 20Ls. Triselektrodu sveces nav seviskjas jeegas likt jo dzirkstele taapat pa vienu elektrodu paarlex, ja gribaas seviskji pateereeties tad vari likt platiinieces, bet vislabaak ir likt tas kas parakstiits tobish vai nu standarta kas ir volvo vai NGK sveces[addsig]

0 0 Atbildēt

paldies, a to oriģinālo balstu kur vislabāk nopirkt?

agriss Reģ.: 17.09.2003
0 0 Atbildēt

Peec juusu diskusijas izlasiishanas vakar noleemu apskatiit Volvo 850 tuvaak un varbuut pat ir doma to iepirkt. Konkreeti esmu noskatiijis kaadu 96 gada TDI mashiiniiti par man paceljamu cenu. Apskatoties apskates ieshanas lapu, kura veel meetaajaas bardachokaa ieraudziiju ka vieniigais, kam bija pieseejies ir korozija, bet apstaigaajot izlozjnjaajot to taa iisti nespeeju ieraudziit. Varbuut ir kaada konkreetaaka vieta kur tie saak ruuseet? Kaa Volvo ar cinkoshanu, vai vinji to dara un no kura gada? Paldies.

Ceru ka driizumaa braukshu arii ar Volvo.. [addsig]

0 0 Atbildēt

MM,AS, vai signaalaa[addsig]

0 0 Atbildēt

paldies crash

0 0 Atbildēt

PAr to ruusu runaajot, skatees paresti redz pienjem ja auto ir 7 gadus vecs tad tam noteikti ir jaabuut ruuseejusham, shitaa manam draugam skatee pierakstija ruusu kaut gan vinjam tolaik bija amiishu autinjsh ar plastikaata virsbuuvi . Bet tas taa.. Volvo 850 ir ljoti labs cinkojums, man uz arkaam ar akmenjiem vietaam ir atsista kraasa un tikai tagad peec 1,5 gada braukshanas tur ir paraadijies taads neliels bruunums. Ruusa virsbuuvee var uzmesties praktiski tikai tur kur autinjsh ir bijis uzsists vai sasists un tad slikti saremonteets. Muusu apstaakljos gadaas ljoti biezhi uzsist griidu braucot pa zemes celjiem un ja tajaa vietaa noberzh mastiku un iekjer cinkojumu tad tur var saakt ruuseet. Katraa zinjaa ja ruusas peedas ir uz virsbuuves redzamaas daljas tad iesaku apjautaaties par avaarijaam remontiem utt[addsig]

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Tas uzraksts "korozija" var parādīties arī tad, ja apskates veicējam ir slikts garastāvoklis un izpūtēja truba sāk palikt brūna.Man ir 94.gada VOLVA ,pat bijusi avārijā, bet rūsa ir speciāli jāmeklē.Apstrāde VOLVĀM pamatīga.Cinks+smāķis+kaut kāds vasks.

MrSvensons Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Sodien redzéju baltu S40 - arkas, slieksnji, durvju apaksas, bagaaznieka vaaka mala vienos ruusas plankumos. Nu vai tad tas ir Volvo??? [addsig]

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ..86

Lasītākie raksti

Jaunie raksti