Nopirku jau ar uzliktu gaazi, bet likta vinja ir autogaazee uz deglavas ielas. sanaak 12ls uz 500km pa pilseetu, pa shtraasi noteikti mazaak! Volvo 850 2.5 20v
Vispaar ja kaadam interesee mans Volvo 850, tad ir doma tuuvaakajaa laikaa vinju paardot, jo tiek pieshkirts darba auto mazda6. Negribeetu lai vinsh staav, jo taadam auto ir jaarulee
Alex-GT: Ja nav noslēpums, kur ellē izraki? Vai no rokas paņēmi? Man šodien kārtējā iz$%$stā diena pa Rīgu apkārt braukājot. '94 sedanu atrast NAV iespējams. Kur nu vēl ar automātu+kondīzeri+labā stāvoklī. Nu labi - ir iespējams, bet tikai '93, kurš ir pārdots '94. Protams, par '94 cenu. Bet tās fāras pakaļējās.... visu skatu sabojā. Pasūtīt lai atved biš raustos. No rokas arī pirkt nestāv - drusku vajag palīzingot
2 ivka: atradu es to mashiinu peec SMkas, taads onkulis atdzena mashinu sev no Francijas, bet vasaras beigas ponadobilisj denjgi.... nu pakaljejas faras man ar ir vecas, bet bamperi jau lielie stau... par staavokli.. nu kaads var but desmit gadiigam automobilim.... shis tas ir jaremonte...
Tas tipa cik es sapratu aizh uz prieksheejiem puushamajiem silto/auxto gaisu kad iesleegta kondiska. Rezhiims L tjipo noziimee pazeminaato robu ka laikam nesleedzas augstaak par 1-2 robu un gadiijumos ja brauc leenu tad ar shito aatrumu var bremzeet ar dzineeju, jo automaatam esmot citos robos tas slidina to savu visko sajuugu.[addsig]
1. Cik, apmēram, maksā un kur var nopirkt vislētāk jaunu priekšējā amortizatora augšējo balstu 850 volvo (cik maksā orīģināls un cik ne-oriģināls, bet jauns)?
2. Vai ir un ja ir tad kāda atšķirība starp svecēm ar vienu "ausi" no oriģinālajām ar trijām (esmu dzirdējis, ka esot pēdējās ekonomiskākas) un kur vislabāk ir tās iegādāties un cik maksā?
paldies
p.s. to alex: airmix nozīmē to, ka, piemēram, ja tu naktī ziemā brauc, bet nāk miegs, tad tu vari visā mashīnā laist siltu gaisu, bet sejā vēsu.
Vēl par to "airmix"- tas ir vēsais gaiss, kas tiek ņemts pa taisno no āras un netiek laists ne caur kondicionieri, ne radiatoru. Tur tas kaifs, ka ar klimatkontroli Tu uzliec, kādu temperatūru gribi un uz kurieni gribi, taču seju atvēsini ar tīro "airmix" gaisu. Ziemā salonā karsta t, bet sejā svaigums.
Par neorgjinaalo augsheejo balstu nezinu, bet orgjinaalais gumijas balsts maksaa ap 20Ls. Triselektrodu sveces nav seviskjas jeegas likt jo dzirkstele taapat pa vienu elektrodu paarlex, ja gribaas seviskji pateereeties tad vari likt platiinieces, bet vislabaak ir likt tas kas parakstiits tobish vai nu standarta kas ir volvo vai NGK sveces[addsig]
Peec juusu diskusijas izlasiishanas vakar noleemu apskatiit Volvo 850 tuvaak un varbuut pat ir doma to iepirkt. Konkreeti esmu noskatiijis kaadu 96 gada TDI mashiiniiti par man paceljamu cenu. Apskatoties apskates ieshanas lapu, kura veel meetaajaas bardachokaa ieraudziiju ka vieniigais, kam bija pieseejies ir korozija, bet apstaigaajot izlozjnjaajot to taa iisti nespeeju ieraudziit. Varbuut ir kaada konkreetaaka vieta kur tie saak ruuseet? Kaa Volvo ar cinkoshanu, vai vinji to dara un no kura gada? Paldies.
Ceru ka driizumaa braukshu arii ar Volvo.. [addsig]
PAr to ruusu runaajot, skatees paresti redz pienjem ja auto ir 7 gadus vecs tad tam noteikti ir jaabuut ruuseejusham, shitaa manam draugam skatee pierakstija ruusu kaut gan vinjam tolaik bija amiishu autinjsh ar plastikaata virsbuuvi . Bet tas taa.. Volvo 850 ir ljoti labs cinkojums, man uz arkaam ar akmenjiem vietaam ir atsista kraasa un tikai tagad peec 1,5 gada braukshanas tur ir paraadijies taads neliels bruunums. Ruusa virsbuuvee var uzmesties praktiski tikai tur kur autinjsh ir bijis uzsists vai sasists un tad slikti saremonteets. Muusu apstaakljos gadaas ljoti biezhi uzsist griidu braucot pa zemes celjiem un ja tajaa vietaa noberzh mastiku un iekjer cinkojumu tad tur var saakt ruuseet. Katraa zinjaa ja ruusas peedas ir uz virsbuuves redzamaas daljas tad iesaku apjautaaties par avaarijaam remontiem utt[addsig]
Tas uzraksts "korozija" var parādīties arī tad, ja apskates veicējam ir slikts garastāvoklis un izpūtēja truba sāk palikt brūna.Man ir 94.gada VOLVA ,pat bijusi avārijā, bet rūsa ir speciāli jāmeklē.Apstrāde VOLVĀM pamatīga.Cinks+smāķis+kaut kāds vasks.
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.