- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nu it kaa atradu , ko mekleeju, shodien diagnostrika, un ceerams ka ritdien paarakstiishu, ja nebus nekaads kriminals atkalajies....[addsig]
nu bet atradu kaadu mekeleeju, automats, klima, elektr.stikli...`94
Tas es MITSULOVER (ex-GOLFLOVER) ![]()
Vai kaads nevar padaliities pieredzee par loga tiiriitaajiem. Manam darba zirgam V70 '98 (tas pats jau 850 vien ir) atteica darboties aimugureejais loga tiiriitaajs. Kasd iesleedz - klikshkhis ir, bet tiiriitaajs nekust. Meeghinaaju tikt klaat, bet nemaaceeju noraut apshuvumu ieksheejaa roktura rajonaa.
[addsig]
savu Mega Jettu pardevu par 600$, nu gads jau bij `84...
[addsig]
pagaidam nenopirku, nu nekadu kriminalu jau neatrada, pat noskrejien ir originals 225t km... bet po vsjakim sikumiem, sanaak, kaada summinja, lai viss pilniigi butu OK... taa kaa riitdien mes sarunaajam tikshanos ar saimnieku, gribas paaris simtu EUR nosist no ceenas, un tad nakamaas nedeljas vidu jau vareetu parrakstiit....
kaadu: 850 2.5 20V 1994. gads
aadas salons, klima, el stikli, taada zalja kraasa...nu izskatas jau cool
.... nu pagaidam taaa..[addsig]
un tomeer automats[addsig]
nu es aizdzinu uz Autostaru un man pateica ka nau krutits
) bet ve4i pateica ka ir arii taadi 850 kuriem nau iespeejams uzzinat vai kru4en, vai nee
Notika pamazām pēc neliela pārgājības testa meža ceļos (neceļos).
Vai interesējoties par šito auto ir arī informācija, cik viņš reāli ēd benzīnu pilsētā un pa trasi pie tādas normālas braukšanas..un kāpēc neskatījies uz 2L motoru?
Eed nu taa ar parasto motoru uz shosejas var izvilkt 6-7L/100km pilseetaa liidz 9-11L. Turbiinieks 7-9L/100km shoseja 9-12L pilseeta. Man videejais pilseeta/ shoseja staav 11L[addsig]
Man 480 vid. rāda 7,1 L (1,7 turbo)
paldies jau ieprieksh
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2