- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Braucu kops decembra, buutiskaakie izdevumi sajaa laikaa - vajadzéja jaunas ziemas un vélaak arii vasaraas riepas; jauns sajuuga komplekts (Ls 93). tas arii viss. Lielaakaa aktuaalaa probléma - Latvijas neceljos sabeigti amortizatori, buus driizumaa jaamaina.
[addsig]
Taa kaa domaaju ka esi smagi piechakareets....
Crash
Katraa zinjaa dotu prikshroku 850 jo 9xx man nav kur likt tik lielu
Crash
Volvo 850T5
tiešām tik lētas tās ritošās daļas VOLVO 850?? man sencim arī 850GLT 2.5 20v un aizmugurē bukses - 300Ls orginalas, zonde izpūtējā - 120Ls, ABS remonts - 100Ls un sajūga remonts 100Ls...
nezinu, nav tik lēti.."
Jaa, ja tu remontee Muusa Motors, tad jaa. Piemeeram luktura augstma korektors ar tur maksaa 120 ls. Bet taja pat laika lietotu lukturi ar visu korektoru var nopirkt par 80 Ls.
ABS remonts?? Kaads remonts - deveeju vajag pieraguleet un tads lietots maksaa 20 Ls. atkal visu pirki un remonteeju Muusa Motors???
Panjem kaut vai telefona trubu rokaa un pazvani uz to pashu Kemi - cik tad iisti stabilizatora bukses un atsaites maksaa - KAPEIKAS!!!
Es remonteejos kantora iela un man tur patiik, jo piedava nevis pirmaja variantaa visu mainiit un jaunu, bet:
1-meginaat saglaabt vai saremonteet jau esoshu.
2-ja to nevar izdariit, tad mekleet lietotu
3-ja nav lietots vai arii ir detaljas ko lietotas neliek (siksna, bukses), tad jaunu cena ir tieshaam daudz letaak kaa Muusa Motors.
Nav jau maksla izmest nez kaadu summu par remontiem. Un biezji vien servisa skatas, ja no kada var nopleest naudu, tad to dara ar uzviju.
AutoNets, Volvo 850 GLT 2.5i 20v lietotaajs
AutoNets
AutoNets - Volvo 850 GLT, 2.0i 20v
nee to darbs apmaksaa, taapeec pofig kur remontee.. tikai domaaju, ka baigi daudz sanaak!!! bet jaa tas viss laikam arii ir tur labots..[addsig]
Crash
Un veel pasaki ka tev arii pofig ka valsts dazhaadu idinju deelj kuriem vajag naudinju, valstij nav kur naudu njemt...
Crash
Shaut taadus ...
katru kadu ap 100 000 000, kas ir kaad 6% valsts budzeta aiziet PVN sheemaas.... un 100 miljoni jau ir vairaak kaa taadi siiki suudi
tas pats, kaada jeega saspringt, ka ministriem algasaplielina?? uz kopeejaa fona jau tas nekas nav..[addsig]
AutoNets - Volvo 850 GLT
Crash
Crash[addsig]
taads jautaajums
it kaa atradu VOLVO , kaadu mekleeju, gribas atdziit uz MM uz diagnostiku, bet tiem ir iespeeja izdarit to tikai 2 . septembrii.....
bet ka vienmeer laika nau
((
ko teiksiet par Autostar???????
Vai labaak uzgaidiit liidz septembrim????????????????
Crash
Interesētu gan. Es vispār labprāt kaut kur palasītos 850 TDI rokasgrāmatas informāciju, jo sanāca nopirkt auto bez auto grāmatas. Caurskatīju V70 rokasgrāmatu, bet tajā ir ļoti skopa info, pie tam daudz kas atšķiras no 850. [addsig]
[addsig]
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2