- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Crash
Kludas, ko esam noversushi=> tuksgaitas varsts, gaisa meeriitajs.
Man arī bija kļūda gaisa mērītājā. Jau otro reizi.Ko tur lai dara?[addsig]
Ir taas tabulas izprinteetas un iedotas ProVento Ziedonim, kas taisa mashinaam motorus. Ja man vajag noskaidrot, kapeec deg taa lambda, tad piebraucu vinjiem pie garaazas un man tos kodus nolasa un pasaka, kas par vainu. Viss notiek ar kontrollampas palidziibu.
Nedaudz labaak to visu sisteemu iz nostadiijushi Maarupee - tur man mashiinai pie kompa piesledza portatiivo un smuki vareeja redzeet kas gjenere kljuudu un kapeec tada rodas. Caur kompiiti ar visu dzeesa un vainas noveersa. Cakareejas tik ilgi, kemeer dotais mezgls vairs kljuudu araa nedod.
Kas kur cik maksaa, nezinu, jazvana pashiem un jaintereseejas.
To:JUZE
man gaisa meriitajs biki cakareejas, kad araa ir lielas pelkjes. Reizeem peec tadas kartiigas pelkjes iznjemshanas aiziet ciet signalizacijas taure, tad skaidri zinu, ka kaut kada deva ir patrapiijusies dzineeja telpa un arii gaisa meritaja kontakta un tas rada man taas probleemas.
Risinajums: braukt lenaak caur pelkjeem vai arii uzlikt beidzot pannu zem dzineeja - netiks pienesta ar visadiem drankjiem motora telpa, ka arii mitrums mazaak lidiis klaat pie visaadiem kontaktiem.
Crash
Luudzu pastastiet, ko noziime "vosklicateljnij znak" ( sorry nu nezinu kaa buus latviski) taadaa apliitii, deg uz panelja. iedegas soriit pecc iebraukshanas nelielaa peljkee ???
THNXin advance
tu esi pārliecināts par to, ka VISI volvo useri/potenciālie useri zina par tevis minētajām konstruktīvajām atšķirībām?
![]()
Bet ja taa pavisam nopietni, tad shobriid taa panna sevi attaisno pavisam viena laba varianta - motora telpaa nesljakstaas tas saaliitais uudens no ielas lielajaam pelkjeem. Nevaru vairs iztureet, ka japiebremzee pie katras lielakas pelkjes.
Man vajag tikai, lai tas nenormalais uudens nenaak ieksha motora telpaa, kad izgaazu sherpaak cauri pelkjei.
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Degvielas cenas 10.05.2026: Dīzelis 1.967 un 95. benzīns 1.827 EUR! 95.42 USD par barelu (+ VIDEO)
8
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2