Volvo 850 - Forums - iAuto

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties

Hmzz , man it kā nav tas Vulvis ar to OBDII , bet ir tik interese , kur tādu pāreju dabūt , jo liekas elektronikas verķu veikalā tādu neesu manījis . Konkrēti pašu štekeri, jo pārējo varu pats pielodēt . Ja nu pēc kāda laika iegādājos tādu kam ir tas verķis, nu jaunāku Vulvi , domāju. A softu priekš šitā esu visādu savilcies . Vajag tika jau pēc norādītās adreses pačekot .

0 0 Atbildēt

Jautājums zinošajiem , Crasham laikam . Volvo 850 2.5i 10V 1993g. , aizmugurējie sailentbloki - kodiņu un varbūt cik maksā ja zināms. Droši jau ka MM būs jāpērk , jo kā zināms ir tik original, pa taisno izputēt varēs , tā kā būs jāpērk pa šķībo

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Klīst baumas, ka aizmugurējie sailenbloki (lielie) 850-niekam derot no 900-tās sērijas (par puscenu). Nezinu vai konkrētajā gadījumā tas varētu iet cauri, bet man servisā teica, ka oriģinālais apm. 110Ls/gab., bet analogs no 9-nieka - 55 vai kaut kā tā..

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Par to ODBII štekeri - izskatās ka jāinteresējas autoveikalos, jo šis jau nav tikai Volvām, bet arī ļoti daudz citām markām sākot no 95-96.gadiem.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

ivka rakstīja:Klīst baumas, ka aizmugurējie sailenbloki (lielie) 850-niekam derot no 900-tās sērijas (par puscenu). Nezinu vai konkrētajā gadījumā tas varētu iet cauri, bet man servisā teica, ka oriģinālais apm. 110Ls/gab., bet analogs no 9-nieka - 55 vai kaut kā tā..

Tad varētu būt tikai no 960

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Jautājums zinošajiem , Crasham laikam . Volvo 850 2.5i 10V 1993g. , aizmugurējie sailentbloki - kodiņu un varbūt cik maksā ja zināms. Droši jau ka MM būs jāpērk , jo kā zināms ir tik original, pa taisno izputēt varēs , tā kā būs jāpērk pa šķībo

A tur vinji 2 gabali abi pa paariem - lielie un mazie. Taa kaa kurus tef ? Abi divie iepeerkami tikai ieksh MM.

lielie - 3516122

mazie - 3530202

Pārāk lēt nav man liekas ka lielie maksāja ap 80-90Ls mazie ap 40Ls gabalā.

0 0 Atbildēt

ivka rakstījaar to ODBII štekeri - izskatās ka jāinteresējas autoveikalos, jo šis jau nav tikai Volvām, bet arī ļoti daudz citām markām sākot no 95-96.gadiem.

Nebuus gan 960 un 940 ir pilniigi savaadaaka multilink piekare ne kaa 850jam...diemzheel. Taa kaa sanaaks njemt daargos...

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties

Hmzz , man it kā nav tas Vulvis ar to OBDII , bet ir tik interese , kur tādu pāreju dabūt , jo liekas elektronikas verķu veikalā tādu neesu manījis . Konkrēti pašu štekeri, jo pārējo varu pats pielodēt . Ja nu pēc kāda laika iegādājos tādu kam ir tas verķis, nu jaunāku Vulvi , domāju. A softu priekš šitā esu visādu savilcies . Vajag tika jau pēc norādītās adreses pačekot .

pirmajiem 850jiem ir OBD1, vinjam vajag uztaisiit spaciaalu paareju no vinja shtekera uz obd lasiitaaju. bet tad ar derees taads kas saprot OBD1. Ja nekljuudos tad K-line vajadziigs

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Jautājiens Crash-am:

kaut kādu brīdi atpakaļ es interesējos par aizmugurējiem bremžu diskiem 850; tu teici ka esot labi Otto Zimmerman diski, bet kur jamos var dabūt? esmu atradis tikai Scan-Tech Sweeden (Ape Motors, komplekts 2x diski, kolodkas un loki ~70Ls) un, protams, MM (~200Ls).

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Veelreiz par origjinaalajaam detaljaam - pie Villija buus leetaak...ir paarbaudiits....

0 0 Atbildēt

Pie Villija, tas ir kur ?

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Skat. leeto un origjinaalo detalju topiku Volvo sadaljaa

0 0 Atbildēt

Tie sailent bloki bija lielie vajadzīgi , tā kā izputēšu izskatās tā kā tā Doma ir ņemt oriģinālos caur zināmo galu , bet varbūt , kāds var ko lētāku piedāvāt . Tur parēķināju varētu ap 100Ls sanākt. Ja apskati varētu iziet , tad nemainītu , bet droši , ka nevarēs.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Tie sailent bloki bija lielie vajadzīgi , tā kā izputēšu izskatās tā kā tā Doma ir ņemt oriģinālos caur zināmo galu , bet varbūt , kāds var ko lētāku piedāvāt . Tur parēķināju varētu ap 100Ls sanākt. Ja apskati varētu iziet , tad nemainītu , bet droši , ka nevarēs.

uzprasi Villijam !!!

www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=7635&forum=45&start=0

0 0 Atbildēt

Pie Villija bija arī doma ņemt Vienkārši niku nebiju piefiksējis .

0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:Jautājiens Crash-am:

kaut kādu brīdi atpakaļ es interesējos par aizmugurējiem bremžu diskiem 850; tu teici ka esot labi Otto Zimmerman diski, bet kur jamos var dabūt? esmu atradis tikai Scan-Tech Sweeden (Ape Motors, komplekts 2x diski, kolodkas un loki ~70Ls) un, protams, MM (~200Ls).

Otto Zimmerman diskus var dabuut Salta-M kantora veikalinjaa kas ir sarkandaugavā, valdemaaraa ielas galaa izkārtne veikalam - "Foršs autoveikals", tel 7393527

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

miezis rakstīja:Jautājiens Crash-am:

Otto Zimmerman diskus var dabuut Salta-M kantora veikalinjaa kas ir sarkandaugavā, valdemaaraa ielas galaa izkārtne veikalam - "Foršs autoveikals", tel 7393527

Tikko kā viņiem uzzvanīju, pašlaik neesot, būs pēc pāris mēnešiem.

Kāda ir nostāja pret Scan-Tech Sweeden?

0 0 Atbildēt

Scan-Tech ir tikai pakotājkantoris un liidz ar to vinji pashi neko nerazho. Taa kaa taa var sanaakt laimes speele - ko ir sapakojushi vari dabuut supa dupa diskus un vari arii iegraabties....

Iesaku tad papeetiit Lucas diskus maneejam 850jam bija un nekaadu probz...

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Tie sailent bloki bija lielie vajadzīgi , tā kā izputēšu izskatās tā kā tā Doma ir ņemt oriģinālos caur zināmo galu , bet varbūt , kāds var ko lētāku piedāvāt . Tur parēķināju varētu ap 100Ls sanākt. Ja apskati varētu iziet , tad nemainītu , bet droši , ka nevarēs.

Nesen mainīju savējam, bet gan tikai mazos. Ņēmu Scan-Tech APĒ Motors. Mazie man maksāja ap 8 LVL gabalā, lielie arī bija un cena, ja nemaldos ap 39 LVL gab.

0 0 Atbildēt

EEE ieraudziiju, jaunajaa skantech katalogaa ir jamie

nummuri: 85.0202 - mazie, 85.6122 - lielie

Kaa es taa biju paskreejis garaam

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:EEE ieraudziiju, jaunajaa skantech katalogaa ir jamie

Katalogā viņi bija jau kādu laiku, bet fiziski parādījās tikai nesen.

0 0 Atbildēt

Galvenais jāskatās, ka mazie nedaudz atšķiras katrai pusei.

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

Maziem ir jaabuut pilniigi identiskiem..... vismaz orgjinaali taadi ir..

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Juze rakstīja:

Atšķirība ir. Tikko apskatījos manus noņemtos oriģinālos. Ir dažādi attālumi starp skrūvju caurumiem, un tādas kā regulēšanas ausis. Man arī džeki servisā sākumā tam nepievērsa uzmanību, tikai kad salika tad konstatēja, ka kaut kas nav normāli.

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

Crash rakstīja:

Juze rakstīja:

Atšķirība ir. Tikko apskatījos manus noņemtos oriģinālos. Ir dažādi attālumi starp skrūvju caurumiem, un tādas kā regulēšanas ausis. Man arī džeki servisā sākumā tam nepievērsa uzmanību, tikai kad salika tad konstatēja, ka kaut kas nav normāli.

Sorry nedaudz nepareizi nokopējās. Ir atšķirība.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti