Volvo 850 - Forums - iAuto

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

Nu diemžēl.

A kā tur ir - šādas lietas šroti vēlas iegādāties - un ja vēlas tad par kādu $?

compact Reģ.: 03.02.2004
0 0 Atbildēt

Vai kāds var ieteikt, kur 850jam iepirkt paklājiņu komplektu. Universālos tirgus paklājus negribu.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Vai kāds var ieteikt, kur 850jam iepirkt paklājiņu komplektu. Universālos tirgus paklājus negribu.

Ja negribi universālos, tad doties tik pie Mūsa Motors.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Vai kāds var ieteikt, kur 850jam iepirkt paklājiņu komplektu. Universālos tirgus paklājus negribu.

Es pērku firmā "Oksata Baltik", tel. 6058276. Viņi arī tirgojas ar paklājiem sestdienās Rumbulā. Viņiem ir paklāji visiem auto, pie kam, ja nepatīk tie, kas uz vietas, pēc paraugiem var pasūtīt kādus vēlies.Manuprāt top viņi kaut kur Lietuvā. Kvalitāte laba, ja neņem gluži pašu prastāko materiālu. Man jau trešo gadu komplektiņš, un nekādas vainas.Toreiz pirku apm. pa 10LVL.

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

baigaa ziepe! volvo850 starteris griezj, bet motors neizrada nekaadas dziiviibas paziimes vakar ripoja bet schodien vairs nekust kas pa kaiti vareetu buut? Nevar buut ka taa vienkaarschi vadi atvienojaas kaut kur!? Vai ir kaadam idejas? jau ieprieksch paldies!

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?

Jamais ir jaarauj nost, nu bet taa ljoooti speeciigi, katraa zinjaa man neizdevaas un es jamo sagriezu un peec tam uzliku tuuuninga uzgali

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:baigaa ziepe! volvo850 starteris griezj, bet motors neizrada nekaadas dziiviibas paziimes vakar ripoja bet schodien vairs nekust kas pa kaiti vareetu buut? Nevar buut ka taa vienkaarschi vadi atvienojaas kaut kur!? Vai ir kaadam idejas? jau ieprieksch paldies!

Drīzāk imobilaizers

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:

wiests rakstīja:baigaa ziepe! volvo850 starteris griezj, bet motors neizrada nekaadas dziiviibas paziimes vakar ripoja bet schodien vairs nekust kas pa kaiti vareetu buut? Nevar buut ka taa vienkaarschi vadi atvienojaas kaut kur!? Vai ir kaadam idejas? jau ieprieksch paldies!

Drīzāk imobilaizers

Nu var buut viskas, nav aizdedzes, nav degvielas, utt

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Flints rakstīja:

Drīzāk imobilaizers

Nu var buut viskas, nav aizdedzes, nav degvielas, utt

Degviela ir, dzirkstele ir..............bet ar to imobilaizeru ir taa, ka es nemaz nezinu vai straadaa vai nee, centraalaa atsleega tikai mehaaniski darbijas, pults neschancee no laika gala.

0 0 Atbildēt

Karoch auto lūznis , bet nu var arī būt sveces izmirkušas un brīvdienu lietavām. Tas tikai mans pieņēmums - pašam tā sliktāk startējās pēc peļķēm...

P.S. Varbūt kāds tomēr var palīdzēt man tikt no tā amortiņa vaļā par pienācīgu samaksu???

0 0 Atbildēt

Nu vari jamo kaadam uzdavinaat , bet nu to amiiti to notirgosi kuram taads jau ir vai nu sadabuun arii otru...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu vari jamo kaadam uzdavinaat , bet nu to amiiti to notirgosi kuram taads jau ir vai nu sadabuun arii otru...

Tik daudz es saprotu . Cerēju ka varbūt ir kādi zināmi šroti, kur šādas lietas iepērk, vai arī kādā servisā kur gadās attiecīgie volvji var painformēt ja kāds ar līdzīgu bēdu iebrauc.

0 0 Atbildēt

Nu domaaju ka daudz taadu volvju nav kas braukaa ar bilshtein amiishiem , kaut gan es zinu vienu kas brauc ar Ohlins amjiem kas 2gab maksaa ap 1000Ls

compact Reģ.: 03.02.2004
0 0 Atbildēt

Klau spechuki: 850jam vagonam grab bagaazhnieka durve. Taa gan laikam ir hroniska kaite vagoniem vispaar. Vai kaads var ieteikt kur un kaa sho grabeeshanu var efektiivi noveerst?

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

VOLVO vagoniem durvis negrab. Hroniska vaina ir tad, ja nejēdz pieregulēt.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?

Čau, Rudais, toč zinu, ka var nozāģēt

0 0 Atbildēt

compact rakstīja:Klau spechuki: 850jam vagonam grab bagaazhnieka durve. Taa gan laikam ir hroniska kaite vagoniem vispaar. Vai kaads var ieteikt kur un kaa sho grabeeshanu var efektiivi noveerst?

850tajam grab nevis durves bet plastmasas durvju abshuvums, 850jiem taa diemzheel ir hroniska kaite, ciiniities var pievelkot ar samoreziem , izmantojot visaadas ljepuchkas un citus paliigriikus, var it kaa arii iepirkt speciaalu kitu kas paredzeets vaaka pielaboshanai, bet iisti nezinu vai ieksh MM taadu varees dabuut...

Bambalans Reģ.: 02.07.2002
0 0 Atbildēt

850tajam grab nevis durves bet plastmasas durvju abshuvums, 850jiem taa diemzheel ir hroniska kaite, ciiniities var pievelkot ar samoreziem , izmantojot visaadas ljepuchkas un citus paliigriikus, var it kaa arii iepirkt speciaalu kitu kas paredzeets vaaka pielaboshanai, bet iisti nezinu vai ieksh MM taadu varees dabuut...

Vai gadījumā nezini cik tāds kits var maksāt - man arī ir līdzīga proba. Vēl man ir tāds bonuss- viens veiklo roku meistars ir sa... atslēgas skrūves - kā zināms tur ir torhi, bet laikam skrūvēti ar kautko nepareizu. Un vēl es nezinu kur varētu būt kādi šroti kur var atrast Volvo 850 vagonus.

0 0 Atbildēt

Bambalans rakstīja:

Vai gadījumā nezini cik tāds kits var maksāt - man arī ir līdzīga proba. Vēl man ir tāds bonuss- viens veiklo roku meistars ir sa... atslēgas skrūves - kā zināms tur ir torhi, bet laikam skrūvēti ar kautko nepareizu. Un vēl es nezinu kur varētu būt kādi šroti kur var atrast Volvo 850 vagonus.

Man arī tāda pat kaite. Grab bagažnieka plastmasi. Sūdi tādi, ka ņemot nost apšuvumu plastmasai kniežu vietās izlūzt robi, un normāli tas plastmasas gabals neturās. Šmerļa iela džeks teica, ka esot speciāli remkomplekti iekš MM ar metāla plaksnītēm un kniedēm, kas jāpieliek virs izlūzušajiem caurumiem plastmasā. Viņš kādreis esot iekš MM tādus pircis. Šodien tieši biju MM, bet viņi man piedāvāja tikai pasūtīt jaunu apšuvuma fragmentu. Maksā 32LVL. Teica, ka ne par kādiem remkomplektiem neko nezinot.

0 0 Atbildēt

Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.

Ja interesē:

www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.

Ja interesē:

www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php

Tā tikko pasūtīju to bagažnieka durvju remkomplektu. Oriģin. rez. daļu kods 9451866, apt. 7 LVL

0 0 Atbildēt

Tā tikko pasūtīju to bagažnieka durvju remkomplektu. Oriģin. rez. daļu kods 9451866, apt. 7 LVL

Tas nozīmē, ka jāazvana uz Musa Motors un jāsaka ka vajag sitadu stuku??? Man vajag - kāds ir telefona numurs.

0 0 Atbildēt

Nezinu vai jūs zinat (gan jau) bet es atradu šādu saiti Krievijā, vēl neesmu tā īsti izpētījis, bet šo to jau atradu:

www.rcboat.ru/volvo850/

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Šitais saits jau sen zināms .Ja lieto Google vai ko tamlīdzīgu var uzreiz uz tā iziet . Es vēl savējo nebiju nopircis , kad jau krustu šķērsu biju jau to izlasījis . Šis tas incants tur ira .

Lasītākie raksti

Jaunie raksti