Runa ir par tendenci, nevis pildīšanos, kad katra darbība ir jāplāno laicīgi, jāveic kaut kādi pieraksti un jāsēž rindās, man diemžēl tas sāk atgādināt sovjetu laikus, daudziem jau tā ir norma.
Kas attiecās uz pildīšanos, gana reti, reizi nedēļā vai divās, parasti līdz lūpai, lai nav lieku reizi jāapmeklē. Tā kā daru to pēc darba laika, tad Nestē notiekošais ir manāms, turklāt, ja vēl kāds nestiņš izsludināts, tad vispār kaudze ar gribētājiem. Pēdējā laikā izvēlos Viada, degviela tur ir OK kvalitātes un ļoti reti gadās situācija, ka nav iespējams pie sūkņa tikt vai jāpagaida, vidēji arī viņiem to sūkņu ir vairāk kā cirkulim, par nesti nerunājot, arī stacijas, gana plašas (kas ir vēl viens mīnuss cirkuļiem).
Par to "pieteikšanos" uz montāžu, daļa riepinieku to vienkārši nepiedāvā un strādā pēc dzīvās principa...kur var pieteikties (visādos pkp utml kantoros), tas kā likums ir kādā tizlā laikā dienas vidū, pēc divām nedēļām - kas īsti neder. Turklāt par tiem 30 eiro es piemetu rupji, realitātē ir vēl krietni vairāk nu jau un jā tas ir reāls ietaupījums 2x gadā. Protams, katrs dara kā patīk.
P.S. Par tūļīgumu es neuzskatu neskriešanu, bet gan čakarēšanos pie tā nestes aparāta - principā ja neurbina degunu tur ir ļoti labi viss uztaisīts, krietni pārāk nekā Cirkulī un visās citās vietās ar elektronisko sistēmu, bet ja sāk brīnities un meklēt/pētīt savukārt, kad ieliets telefonu bakstīt un nebraukt prom no sūkņa (principā tieši tas pats vairants ar desiniekiem cirkuļos), tad jau tās rindas arī rodas ne jau no tā ka kāds nepalecas vai nepieliecas.
Tas tā nestrādās nekad, nejau valstī ar tik mazu iedzīvotāju skaitu. Tu tiešām iedomājies, ka kāds Tevi tagad speciāli gaidīs un tikai Tevi, Tu maz aptver cik tāds pakalpojums tad maksās un ko tie riepinieki darīs NEsezonā? Zin kā, tas ir tā pat, kā pateikt - bāc gribēju “izskriet” ātri caur Rīgu darba dienā plkst. 17:30, nu ja ir kaut nedaudz tā pelēkā viela, tad takā būtu jāsaprot, ka varbūt uz to laiku būs vairāk auto?
Maini tās riepas rīt, kur problēma? Nebūs tev nekādu rindu. Kur Tu apkop auto? Tajā servisā esi pirmo reizi, jeb viņiem nav montējamā/balansiera? Ar planošanu es nedomāju ka Tev katrai savai darbībai jārezervē +30 minūtes, plānošana ir arī daļēja problēmu analīze, nu ja Tu vienreiz tajā vietā dabū pa purnu, tad otreiz varbūt dodoties turp vajag padomāt kādēļ tā notika? Respektīvi to visu var mierīgi sakārtot, tā vispār NAV problēma, cilvēki runā iepazīstas un kļūst par draugiem, aizved polšu tam servisa īpašniekam, nākošreiz visu sarunāsi….
Un ja pie Nestes sūkņa tur kāds kaut ko pēta, tad varbūt viņam kaut kas nav skaidrs? Piemēram man konkrēti SEB bankas karta dažkārt uzmet gļuku “atteikts” un tas notiek ievietojot karti pat neko neuzspiežot, izņem/ieliec tas pats, dažkārt ar 3x aiziet. Vel pagājušo nedēļ Jelgavā vispār viens aparāts bija erroru uzmetis, es vienkārši nesaprotu kur tur ir tā milzīgā problēma, ja Tu to piedevām dari tik reti?