Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
UUSA rakstīja: Kursant,ja grasies vilkt lielus gabalus,tad padomā par iespēju ielikt dīzeli(vai gāzi esošajam)-citādi bez 10 litriem uz simtu nekustēsi.Dīzeli tāds ēd ~7-7.5 litri.Tilti savstarpēji(ar 700 vai 900) neder,par reduktoriem nezinu.Un ir labi,ja benzīnniekam ir dīzeļa reduktors,jo tad atrāk skrien.
2 kursants-varu labu gàzesonku ieteikt.300 ls analogà.njemot vèrà ka ap 93. Gadu razoja visus 3 modelus,gan jau ka reduktoram vajadzètu derèt. Paprasi Sergejam.un labàk njem ar blokji-daudz stabilàka brauksana ziemà
Uz taisnas šosejas normāli ripinot @ 90 kmph, kāds ir strebiens?
nekad naw bijusi vèlme kko mèrìt-pèc izjútàm un razotàja noteiktà dìzels 6.5,bendza 9 abi @2500rpm jo dìzelim un benjam vienàdas kàrbas,atskjiras reduktori.
paldies , gāzi man nevajag, vakar noārdīju vīņu nost. bija itāju iekārta virsū ,tagad teh.pase jāpārtaisa..(ja kādam interesē var dabūt)
par patēriņu; kad nopirku gāja tas volvo tikai uz gāzi, un tērēja aptuveni 13litri ,man liekas ļoti maz,gāzi. (bet sajūta tāda, ka brauc uz pūlvermucas)
labi tas tā. aktuāls jautājums, kā izraut pusasi????
kamēr čakarējos ienāca prātā ideja satalītus pa taisno sametināt kopā,brutāli slimi ,bet tomēr. uz bāņa nejūt, riepas var nomainīt.
un zviedros sameklēt citu tiltu, jo latvijā cik saprotu maza cerība un cipars labs...
kursants rakstīja: paldies , gāzi man nevajag, vakar noārdīju vīņu nost. bija itāju iekārta virsū ,tagad teh.pase jāpārtaisa..(ja kādam interesē var dabūt)
par patēriņu; kad nopirku gāja tas volvo tikai uz gāzi, un tērēja aptuveni 13litri ,man liekas ļoti maz,gāzi. (bet sajūta tāda, ka brauc uz pūlvermucas)
labi tas tā. aktuāls jautājums, kā izraut pusasi????
kamēr čakarējos ienāca prātā ideja satalītus pa taisno sametināt kopā,brutāli slimi ,bet tomēr. uz bāņa nejūt, riepas var nomainīt.
un zviedros sameklēt citu tiltu, jo latvijā cik saprotu maza cerība un cipars labs...
Noņem suportu,bremžu disku,rocenes detaļas,tad 4 skrūves un rauj ārā.
kursants rakstīja: paldies , gāzi man nevajag, vakar noārdīju vīņu nost. bija itāju iekārta virsū ,tagad teh.pase jāpārtaisa..(ja kādam interesē var dabūt)
Žetons par to, ka izmeti [pats arī izmetu], bet tas par to pulvera mucu ir pārspīlējums
Manējā tika pusgadu pirms izmešanas savesta kārtībā - tolaik vēl nebija īsta priekšstata, kas būs ar motoru - ja tiktu atremontēts vecais 1.8 karburatornieks, gāze būtu palikusi Bija pat ierīkota tāda kruta fīča kā iepildes sūc zem bākas vāciņa Bet lai vai kā, vismaz vakar beidzot tika visi caurumi aizmetināti
Te šad tad ieskatās lietotājs Skārdnieks-viņam vajadzētu būt 200-tā reduktoriem.Koordinātes(izņemot to,ka dzīvo Slampē) man nav zināmas,bet mēģini caur volvoklubs.lv
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]