- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Edgarpo rakstīja: Parasti logu un lukturu apskalošana ieslēdzas vienlaicīgi!
OK- Paldies! ![]()
Edgarpo rakstīja: Parasti logu un lukturu apskalošana ieslēdzas vienlaicīgi!
klausies, cilvēkam vajag paskaidrot precīzi!
parasti slēdzi aiz stūres labajā pusē "parauju" uz sevi īslaicīgi, jo nav nepieciešamības, lai apskalotu arī lukturus.
lukturu apskalošana ieslēdzas tad, ja logu tīrītāju slēdzi delikāti "parauj" uz savu pusi, nelaiž vaļā, bet nedaudz pietur, tad ne tikai logiem padod šķidrumu, bet arī lukturus nomazgā
un nākamajam braucējam tieši stiklos
un tad tas nākamais braucējs tūlīt apdzen to pirmo un tad demonstratīvi arī palaiž logu mazgāšanu, lai tam pirmajam viss stikls aizķēpātos
gadījās redzēt tādu skatu, man nekas, biju labu gabalu aizmugurē, man netrāpīja ![]()
Tagad izstāstiet par logu tīrītājiem? Kāds nāk aizmugurē? un vai priekšā ir vienāda garuma vai kreisais ir garāks?
Un kur (adrese nevis shtekeris) var pie 5000-ā radio pielikt changeri? Un cik tas varētu maksāt?
Ir problēma - lietus laikā Fokusam pietecējusi blakussēdētāja grīda ar ūdeni. Tek kautkur aiz bardačoka. Kādam nav tā bijis? Moš kāds zin pa kurieni tas ūdens tur tek? Itkā riņķī apkārt skatījos, neredzēju tieši caur kurieni tek
(
Kaneelis rakstīja: Čau!
Ir problēma - lietus laikā Fokusam pietecējusi blakussēdētāja grīda ar ūdeni. Tek kautkur aiz bardačoka. Kādam nav tā bijis? Moš kāds zin pa kurieni tas ūdens tur tek? Itkā riņķī apkārt skatījos, neredzēju tieši caur kurieni tek (
Ir lasīts par šito, slapjo pasažiera grīdu, uk focusu forumā, bet tikai kontekstā ar gaisa mitrumu salonā... iesaku pameklēt kaut kur pie viņiem: www.ffoc.co.uk/... ![]()
Ja kādam ir interese par FORD FOCUS priekšējiem lukturiem varat intersēties pei manis. ints@puseplus.lv
tucins rakstīja: ford-atleast they circled the problem
Atraksti man uz eatsh! t@gof*ckyourself.com , ir tev viens piedāvājums!
Kaneelis rakstīja: Čau!
Ir problēma - lietus laikā Fokusam pietecējusi blakussēdētāja grīda ar ūdeni. Tek kautkur aiz bardačoka. Kādam nav tā bijis? Moš kāds zin pa kurieni tas ūdens tur tek? Itkā riņķī apkārt skatījos, neredzēju tieši caur kurieni tek (
Visticamāk ka pēc salona filtra maiņas nav noblīvēts panelis kas to nosedz. Škirba pie stikla labajā pusē. A info var meklēt te www.ffclub.ru/...
Rolanc
FF 16ghia
Kaneelis rakstīja: O! skaic! sākšu tad ar gaisafiltra čakarēšanu! Gandrīz vai prasās to plastmasas vāku uz silikona uzsēdināt, tikai nez kā būs pēčāk ar nost dabūšanu!
Ļoti laba mašīnas konstrukcija, kā veros. ![]()
oskarz rakstīja: Kur jūs (kam privātie focusi) apkopjat savus auto? Interesē gan eļļas un siksnas, kondiška utt, principā gandrīz vai diagnostika, lai vasarā var tālumā aizbraukt. Vai Baltic Motors ir ok, vai ir kaut kur labāk/lētāk?
Diezgan zinoši cilvēki strādā iekš Ripo uz Lācplēša. Pāris reizes esmu tur bijis, kad "pie Igora" nevarēja saremontēt, ir diezgan ok.
oskarz rakstīja:
Un kur (adrese nevis shtekeris) var pie 5000-ā radio pielikt changeri? Un cik tas varētu maksāt?
Manējam 6 CD čendžeris jau bija iekšā, kad pirku!!!
Vai hechbeka aizmugureeja durve der sedaanam? Kaada ir pieredze ar Taivaanaa razhotiem spaarniem un kapotiem? Vieni saka, ka ir OK, bet kapotu labaak mekleet USED, bet original!
starpcitu esmu dzirdējis, ka itkā Krievijas tirgum speciāli taisot fokusus un tie esot izturīgāki par to, ko mums piedāvā ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
1
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13