nu jā.. vācija, šveice.. a, ja kāds dzītu no Italijas, kaut kā nav dzirdēts..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nu jā.. vācija, šveice.. a, ja kāds dzītu no Italijas, kaut kā nav dzirdēts..
shajaa gadiijumaa labaak pasham brukt..baigi aizdomiiga cena...
cena taada, jo divos virzuljos skraapeejumi un mazliet buktētas durvis.. tikai nesaprotu vai tas braucams.. ja nav braucams, tad jameklee kaads ar treileri..
ka tik ar taadu beigaas nesanaak dikti daargi...
walcc rakstīja: ka tik ar taadu beigaas nesanaak dikti daargi...
nu remontizmaksas var vienkaarsi noskaidrot.. domāju, ka atmaksātos.. tikai kā to dabūt šurpum..
hammers rakstīja:
Ozz rakstīja: Dilemma-njemt vai nenjemt 900 og
cik???
leeti,bet dakuja darba-jaametina,ta naff un par T dziivotspeeju arii veel jaapsatriidas.
hammers rakstīja:
Ozz rakstīja: Dilemma-njemt vai nenjemt 900 og
cik???
nu ja pardevējam paraud uz pleca, tad mošs i pa 200Ls var dabūt, es to auto redzēju, ja man būtu laiks, nauda un vieta kur turēt, es personīgi ņemtu nedomājot....
tas auto ir vēll dzīvotājs!!!
Sviestc rakstīja: Labrītt!!
Labās rokās atdošu pa 3000 EUR!!
www.iauto.lv/...
www.iauto.lv/...
www.iauto.lv/...
T.A. uz gadu,2,0, 8varsti,Turbo,86 gads, melns ādas salons, elektro logi, lūka, spoguļi,ir stereocentrs Kenwood ar pribambasiem!
nu labi, pierunājāt, var arī pa 2500, bet nu tā tiešām ir gala cena!!
Tu vaicāsi, kāpēc tik dārgi
A Tu nopērc tāda gada Saabu 900, un uzturi viņu, ikdienā braukājot, labā stāvoklī.....
un tad Tu man teiksi
"Vecīt, Tu atdod Viņu pa lēto"
un vispār.....
es uzskatu, ka tirgot daudz maz jēdzīgus Saab 900 OG, zem 2000 EUR, ir noziegums....
jo mēs esam tik maz, tik maz....
ja kāds netic, tomēr uzdrošinos apgalvot, ka Sviestc taisnību rakasta..
hehz, nu tad tiek paardots mans tumshi zilais darba zirgs DETALJAAM, saab 9000, 89.gada hechbeks, 2.0 turbo. Nomirusi manuaalaa kaarba. bez aadas un kondicioniera. viss paareejais kaa parastam saabam. TA nav
ja nu kaadam vajag detaljaam, uzmet meilu uz --> pxoinix at one.lv
atbildeeju.
eem, man ir velme no taa briinuma atbriivoties no visa un uz reiz, jo nav vietas kur pamaazaam vinju izjaukt. netureeshu tak pie daudzstaavenes pusizjauktu briinumu
Vēl viens daltoniķis? www.autonet.lv/...
par to daltonikji nezinu, bet mashina ir superiiga nopeetiiju dziivaa dabaa...baigs skaistulis
un arii cena ir ljooti laba
walcc, kā veicas ar NG tirgošanu?
Es lasu un lasu un briinos.
Suudzaas te cilveeki par to cik gruuti 900to OG uztureet vajag ieguldiijumus utt.
Paardot nedriikst bla ba bla
A katru reizi satiekot mani ir offic jautaajums, par to kad maneejais 900tais kustees
Es varu pateikt taa, ka es negribu saveejo redzeet uz ielas taadaa staavoklii kaads ir sviesta 900, taapat arii neveelos vinju redzeet uz ielas taadaa staavoklii kaads ir turbopiiles 900.
Un ja mana 900 virsbuuves peec pilniigas vinja izjaukshanas un kraasas notiiriishanas buus taadaa staavoklii, ka buus kaut kaadaas sapraata robezhaas remonteejams, tad juus manu 900 kaut kad uz ielas redzeesiet Un buus vinjsh viens no retajiem karburaatorniekiem nevis T ar aadu
un veel maza piepbilde, ka ar savu algu es nevaru ikdienai uztureet 900
īsti nesapratu Tavu domu..
tieši tapēc arī es meģinu savu pārdot, jo šobrīd nevaru atļauties savest to normālā kārtībā, kur nu vēl uzturēt tādā, braukājot ikdienā.. un tiesi tapēc arī pērku jaunāku, lai būtu ikdienas auto..
ja neizdosies tagad pardot, gan jau tāpat kā Tu turēšu to sētmalē un sapņošu par to, ka kādreiz tas būs ideālā kārtībā izbraucieniem svētdienās..
Tas nebija atteicinats tik ljoti uz tevi turbopiile, bet gan uz dazhiem citiem indiviidiem kaa piem sviests uc.
Vnk ir dalja 900 par kuriem man tik tiehsaam ir zhel, ka vinji ir kaa ikdienas auto un ka vinji ir sliktaa staavoklii un piemeeram tekstu: "Kad tad taveejais kustees" es uztveru kaa uzaicinaaju: "Davai ruuseesim un puusim kopaa"
turbopiile rakstīja: walcc, kā veicas ar NG tirgošanu?
galiigi *uudiigi
mixeris2 rakstīja:
Vnk ir dalja 900 par kuriem man tik tiehsaam ir zhel, ka vinji ir kaa ikdienas auto un ka vinji ir sliktaa staavoklii
protams ir, ja OG uztver kā kaut ko vairāk par pārvietošanās līdzekli..
man pa šo gadu braucot un remontējot un paralēli braucot ar citiem auto, tas braukšanas prieks ir bijis visai dalīts.. jo vienmēr man godīgi sakot, ir bijis kauns par to, kā izskatās mans saabs.. ja es braucu ar pakaļā dauzītu golfu pāris mēnešus, tad vispār bez emocijām.. bet ar nolaistu saabu man bija kauns...
walcc rakstīja:
turbopiile rakstīja: walcc, kā veicas ar NG tirgošanu?
galiigi *uudiigi
nu tā jau man likās, ka lai kā Tu būtu rūpējies un kopj, bet ja tirgū ir tādi paša gada, sūdīgaki, bet lētaki, pārdot grūti..
patiešām, lai izdodas!! noteikti atradīsies kāds, kas novērtēs..
kā ar 9-3.. jau atceļoja?
mixeris2 rakstīja: Tas nebija atteicinats tik ljoti uz tevi turbopiile, bet gan uz dazhiem citiem indiviidiem kaa piem sviests uc.
Vnk ir dalja 900 par kuriem man tik tiehsaam ir zhel, ka vinji ir kaa ikdienas auto un ka vinji ir sliktaa staavoklii un piemeeram tekstu: "Kad tad taveejais kustees" es uztveru kaa uzaicinaaju: "Davai ruuseesim un puusim kopaa"
Skatos Mixerim ir kāda blusa iekodusi.....
un vēll, kas notiks, ja visi s;aks dom;at kā Tu
Vai mums ir automīlētāju, vai pieminekļu aplūkošanas biedrība
Ja man patīk auto, tad es to gribu baudīt ikdienā, o.k. ja man viņi būss 3,4,5 vai vairak, tad es fiziski nevarēšu tos baudīt ikdienā, tad es tos baudīšu pēc kārtas...
nu stāvoklis, o.k. nav nekāds ideālais, atjaunšanas procesē tika pieļautas vairākas smagas kļudas....
bet no kļudām cilvēki mācās un gūst pieredzi, kā darīt vai nedarīt turpmāk, un nekļudās tik tiek, kuri neko nedara, nu kā Tu, bet tik gudri vāvuļu!
P.S. nekā personiska!
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]