Es paardodu SAAB!!! - Forums - iAuto

Es paardodu SAAB!!!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002

nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]

Reģ.: 24.06.2025
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja:

Un secinājumi ir tādi, ka varbūt Tu esi labs cilvēks un esi izpalīdzīgs, gudrs un tamlīdzīgi, bet to, kā tu izsakies par cilvēkiem un ko viņiem raksti, nokauj jebkuru labu domu par tevi.

Es saprotu, ka vajag atšķirties no citiem, bet ne jau tādā veidā. Ne man mācīt tev dzīvot, bet varbūt tomēr mainīt imidžu...

Redzi,ir tā,ka to manu attieksmi ir izsaukuši paši sābisti ar savu iedomāto pārākuma esību pār citiem. Ir dažādi cilvēki- viens kaut ko norij un klusē, cits izspļauj un neklusē. Tā lūk.

Un tas pēdējais gadījums tieši parādīja, ka vienīgais,kam bij iebildumi pret kaut ko,bij sābists Kalvāns. Citiem nebija pretenziju,pat bija PAR. Bet šim,redz, nav labi. Tā kā, paskataties savā virzienā,kungi Apvainotās Vālodzes.

Un tā nu jau ir diagnoze -'sābists' Nevis saab īpašnieks, bet tieši sābists.

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: p.s.

bet ar Dextera vai Pirmā sievu man ni un ni......itnikad....

Kāpēc īpaši tika pieminētas tikai mūsējās? Tad kā ar sābistu sievām?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Bet ar katru dienu pārliecinos, ka tomēr cilvēkiem ir taisnība. Tevi, protams, neuztrauc citu cilvēku domas, bet kādreiz tas tomēr atspēlēsies.

Viena dalja auditorijas apgalvo ka saabs ir kaka...nu taapat vien, sarunas uztureesanai....

varbuut ieklausiesNevar buut, ka tik daudzi kljuudaas

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja:

deksters rakstīja:

Yonas rakstīja: p.s.

bet ar Dextera vai Pirmā sievu man ni un ni......itnikad....

Kāpēc īpaši tika pieminētas tikai mūsējās? Tad kā ar sābistu sievām?

vai man obligāti jāsniedz atbilde

Jā. Neriskē te muģījoties, te ir runa ar sābistiem-nopietnu tautu,kas tukšu muldēšanu nepiedod.

0 0 Atbildēt

Kā sauc tos,kuriem visur naidnieks rādās?

Cilvēks nopērk,atvainojiet, klaburkasti (saabs) , saprot,ko nopircis, bet lieto. Kam jau stipra pašapziņa, nav problēmu. Bet vienai daļai...... pašiem iekšā grauž kaut kas....uuuuun......mirklī,ja nedod Dievs,kāds atļaujas kaut ko pateikt...nuuuu tad iet vaļā. Lūpa atkarās, nelīdz pat modernās zāles 'Antigubaraskatīns'.

Kāpēc tad cilvēks,tirgojot sābu, speciāli lūdz,lai viņam neuzbrauc un neiespamo?

Tirgotāji,kuri tirgo Audi vai ko tamlīdzīgu, pieraksta,ka spams vēlams. Bet šitiem-lidmašīnu lietotājiem, tas ir aizvainojums.....

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Kā sauc tos,kuriem visur naidnieks rādās?

Cilvēks nopērk,atvainojiet, klaburkasti (saabs) , saprot,ko nopircis, bet lieto. Kam jau stipra pašapziņa, nav problēmu. Bet vienai daļai...... pašiem iekšā grauž kaut kas....uuuuun......mirklī,ja nedod Dievs,kāds atļaujas kaut ko pateikt...nuuuu tad iet vaļā. Lūpa atkarās, nelīdz pat modernās zāles 'Antigubaraskatīns'.

Kāpēc tad cilvēks,tirgojot sābu, speciāli lūdz,lai viņam neuzbrauc un neiespamo?

Tirgotāji,kuri tirgo Audi vai ko tamlīdzīgu, pieraksta,ka spams vēlams. Bet šitiem-lidmašīnu lietotājiem, tas ir aizvainojums.....

audi cilvēki netirgo......

viņi (normāli cilvēki) saprot, ka viņa lūznis (audī) nevienam sakarīgam cilvēkam nauhj nav vajadzīgs....

0 0 Atbildēt

īsāk sakot.....

gribi tirkot savu sābu BEZ SPAMA???? kas tev traucē to izvietot e&s autosalonā???

p.n.

nu vai vismaz reklama.lv

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

viņi (normāli cilvēki) saprot, ka viņa lūznis (audī) nevienam sakarīgam cilvēkam nauhj nav vajadzīgs....

Nu nezinu gan. Es savu B4 Q tieši šeit arī pārdevu,nopirka iauto lasītājs. Bet spams gan bija topikā.

P.S. Es nebiju ēzelis. Tas ir -nebiju apvainojies.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Es nebiju ēzelis.

tev biežāk vaig tirgot beškas

0 0 Atbildēt

lai nenoslīkst spama plūdos viens (manuprāt) SAKARĪGS sludinājums

walcc rakstīja: Tuvojas pavasaris – pārmaiņu laiks. Ielas paliek arvien sausākas, braukšanas prieks vēl lielāks... Tāpēc Jums tiek piedāvāts fantastisks lidaparāts – SAAB 9-5 Aero 2.3T 250zs!!!Lidmašīnu trollīši ir samontējuši netālajā 2002.gadā un aprīkojuši ar visu ko vien varat iedomāties un ko nevarat Par šiem gadiem nolidojis ir tikai 120.000km. Bet uz Latvijas ceļiem ir pavisam nesen.

Sāksim ar vizuālo iespaidu – protams, visi Aero piederošie spoilerīši(aizmugures spoileris pasūtīts jauns) un slieksnīši. Krāsa – vārdos neraksturojama, bet bildēs saprotama. 17’’ turbo style diski ar jaunām un labām ziemas riepām. Tālāk pastāstīšu par aprīkojumu –

• Automātiskā ātrumkārba

• Jauni KONI amortizatori

• Nokia bluetooth freehand system

• 6cd changer

• SAAB original Navigation/CD/SIM + 9 tumbas

• Jumta lūka

• Elektriski regulējami sēdekļi ar atmiņu

• Sēdekļu apsilde priekšā un aizmugurē

• Tumši pelēks ādas salons

• Atpakaļgaitas sensors

• Jauni oriģinālie SAAB xenon lukturi

• TCS

• ABS

• ESP

• Lietus sensors

• Aptumšojošais spogulis

• Saules sargs aizmugures logam

• Miglas lukturi

Mašīna ir ideālā vizuālā un tehniskā stāvoklī. Visi remonti ir veikti E&S auto, tā kā pie viņiem var uzzināt visu, kas ar šo mašīnu ir darīts. Apskate ir līdz 2008.gada februārim. Arī Autonama marķējuma līgums ir vēl gadu derīgs.

Bildes var aplūkot : foto.inbox.lv/...

Cena: 6.500 Euro

Kontaktpersona – Andris 2 – 2 – 0 – 4 – 6 – 6 – 6 - 6

2 – 2 – 0 – 0 – 9 – 8 – 8 - 9

P.S. Lūgums bez „prātīgajiem” internetsēdētāju komentāriem un cits tradicionālais spams arī nav vēlams...

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

....

Cena: 6.500 Euro !!!!

...

Spams paliek spams, bet nah purgāt sludinājumu!?

0 0 Atbildēt

nepeerciet, ljaudis, saapi, peerciet visu ko, tikai ne saapi!

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

kārtējais troglodītu uzbrukums Saab zonai..

Maardza Reģ.: 17.05.2006
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

deksters rakstīja: Kā sauc tos,kuriem visur naidnieks rādās?

audi cilvēki netirgo......

Es atvainojos, bet vai ir vispār kāds auto, kas te kādu apmierina??????Izskatās, ka te lielākajai daļai ir nepieciešamība pēc kaut kāda pašdarināta konstruktorauto un arī tad nebūs labi...

0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:

siamriP rakstīja:

....

Cena: 6.500 Euro !!!!

...

Spams paliek spams, bet nah purgāt sludinājumu!?

paskaidrot?

pēc sludinājumtopica tāpat neviens nezvanīs.... te tak augšā griežas arī tavs banerītis.... a par šitādu cenu izlast kāds vismaz piezvanīs un moš arī nopirks

nu kautkā tā

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

pēc sludinājumtopica tāpat neviens nezvanīs.... te tak augšā griežas arī tavs banerītis.... a par šitādu cenu izlast kāds vismaz piezvanīs un moš arī nopirks

nu kautkā tā

Bet nu cilvēkam tak arī jāstrādā!

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: kārtējais troglodītu uzbrukums Saab zonai..

Naaaaaabzdiņi,kā jums neiet..... Lielie puikas piečurā smilškasti, trepju telpā jums atņem jaunos gumijniekus, lācītis Gusļiks piečurā ausi pa miegam....pelmeņi saskābuši.... jums gan neiet....

chepmens Reģ.: 07.06.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Sviestc rakstīja: kārtējais troglodītu uzbrukums Saab zonai..

Naaaaaabzdiņi,kā jums neiet..... Lielie puikas piečurā smilškasti, trepju telpā jums atņem jaunos gumijniekus, lācītis Gusļiks piečurā ausi pa miegam....pelmeņi saskābuši.... jums gan neiet....

Izskatās ka vieni "scikuni" te savākušies

0 0 Atbildēt

Nu,sāpis jau pārdots?

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Nu,sāpis jau pārdots?

eu davaj nekusti.....

tak lai cilvēks mierīgi un klusiņām tirgo savu sābu, tev tak jamais nespiež viņu pirkt un nolikt garāžā blakus jau iepirktajiem sābiem

0 0 Atbildēt

atpi.sies dexter, ZB jau!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

dextera textus es uztveru kā reklāmas banerus, traucē, bet laikam savādāk iauto neieiesi..

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

nu b Ļa nelasi ja nepatīk..

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja:

bizenajs rakstīja: atpi.sies dexter, ZB jau!

Man ar ZB jau. Visi tie jūsu paraugteksti. Atradušās jaunavas, bļā.

ja jau piesauci manu vaardu, tad paraadi kaadu manu paraugtextu te, ja taada nav, tad nevirini taafeli.

0 0 Atbildēt

a kuļi Pirmā vārdu nelietīgi valkāt?????

Pirmajam pat trakākajos murgos nav ienācis prātā nopirkt aizvēsturisku bleķa čupu un nostutēt bauskas garāžā lai rūsē

Lasītākie raksti

Jaunie raksti