- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Francijas autobūves uzņēmums iekļaus piedāvājumā sportisko GTi, šoreiz to veidojot uz elektriskā E-208 bāzes. Lasīt vairāk
Jaunais vidējās premium klases sedans Lexus ES pat īsti vairs nelīdzinās ierastajiem Lexus. Šī ir jau astotā ES paaudze kopš 1989. gada. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, jaunais Lexus ES ir par 16,5 centimetriem garāks. Neticamā veidā jaunais ES ieguvis gandrīz coupe formu, un Lexus burti aizmugurē ir izgaismoti. Lasīt vairāk
Garmin šodien prezentē jaunāko viedpulksteni Venu®X1 ar īpaši plānu dizainu, revolucionāru 2 collu displeju un izcilu akumulatora darbības laiku līdz pat 8 dienām viedpulksteņa režīmā. Lasīt vairāk
Trešās paaudzes Audi Q5 piedāvā vēl augstāku komforta, dinamiskuma un tehnoloģiju līmeni, sniedzot visu nepieciešamo klientu dinamiskajai ikdienai. Modelis apvieno efektīvu iekšdedzes dzinēju ar jaunākās paaudzes MHEV plus tehnoloģiju, mūsdienīgu dizainu, plašu un ērtu salonu, kā arī Audi inovatīvos tehnoloģiju risinājumus. Lasīt vairāk
Latvji, brauciet kosmosā! Projektā Pirmie Latvijas 100 km kosmosā šodien palaista izmēģinājuma raķete
Kafija, pirts un auksta duša? Narkoloģe komentē populārākos mītus par atskurbšanu pirms sēšanās pie stūres
2