Visi komentāri - Pats nebrauc un arī citiem neļauj (+ VIDEO)

Pats nebrauc un arī citiem neļauj (+ VIDEO) 14

iAuto | 15.oktobris 2022 17:40

Porsche vadītājs nobremzē satiksmes autobusu kreisajā joslā. No video komentāra var noprast, ka kungu pie Porsche stūres aizkaitināja autobusa manevri, ko tas nevarēja veikt ātrāk ņemot vērā šim transportlīdzeklim paredzēto maksimālo ātrumu 100 km/h.

Visi komentāri

rt 15.oktobris 2022 18:32
1 10 Atbildēt

Viss ir kā pēc Vernona, priekšā braucošais garantē aizmugurē braucošā drošību, tādēļ nebrauc ātri, kur problēma?

Y2 15.oktobris 2022 19:57
7 0 Atbildēt

Problēma ir tavā paurī pamuļķi!

Vernons 16.oktobris 2022 19:26
0 0 Atbildēt

Tevi piesiet, Tevis vadītā auto aizmugurē, tad Tu par Savu šādu muļķību samaksātu varbūt ar Savu dzīvību! Noteikumi ir uzrakstīti un tie ir jāpilda. Tiesības paļauties neviens nav atcēlis.

Buss 15.oktobris 2022 19:28
1 1 Atbildēt

Šitādiem uzšauju pa pakaļu ārstnieciskās devās, palīdz lieliski.

Sperm-nons 15.oktobris 2022 19:33
3 5 Atbildēt

Vernon, verndiktu galdā!

Vero 15.oktobris 2022 20:30
1 2 Atbildēt

Vernons neko nevar pateikt, viņam citas problēmas, nevar nodrošināt darbiniekiem cilvēcīgas algas, jāatceļ reisi. RU atbalsts zudis.

Rr19 16.oktobris 2022 15:38
0 0 Atbildēt

Vernonam gar darbinieku algām nav bijis nekad nekāda sakara, viņš ir sen jau atpūtā.

WALA 15.oktobris 2022 21:24
7 2 Atbildēt

Es daudz ko varu saprast, bet kad steidzīgajam pēkšņi vairs nekur nav jāsteidzas - tad rodas jautājums par ko tā jānervozē, ja reiz "nesteidzamies" ....

650 16.oktobris 2022 3:24
0 1 Atbildēt

-filmētājs/ Lohs. Jā.

Vernons 16.oktobris 2022 19:23
0 0 Atbildēt

Šādai situācijai "kājas aug" no policijas rīcības! Man jautājums, kurš policijai skaidro Noteikumu būtību.

CSN ir uzrakstīti tā, lai katrs priekšā esošs satiksmes dalībnieks ar savu rīcību garantētu drošību!

Vieglā auto vadītājs jau ir izpelnījies Polijas policijas uzmanību! Sods garantēts!!!

Opis 17.oktobris 2022 9:22
0 0 Atbildēt

Ko busiņš dara kreisajā joslā, jo apdzīt viņš neko netaisās um spriežot pēc video, labā josla ilgu laiku ir tukša un netiek izmantota. Izskatās, ka tur ir 2 ietiepīgi āži, viens par otru ietiepīgāks.

Rr19 17.oktobris 2022 11:42
0 0 Atbildēt

Opi,tur neviens apdzīt netaisās, ja nu vienīgi apsteigt. Ja busiņš pārkārtotos uz otro joslu, tā zilais būtu atkal priekšā.

Opis 17.oktobris 2022 16:12
0 0 Atbildēt

Cik nu es saprotu poļu valodu, tad filmētājs komentē, ka zilais grib lai es šis pārkārtojas pa labi, bet filmētājs saka, ka nekā nebija, es viņam iedošu taurē! NU aptuveni uz to pusi.

Rr19 17.oktobris 2022 19:55
1 0 Atbildēt

Īsi sakot, ceļu huligāni.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Rekords: Opel Sports Tourer Hybrid nobrauc 1200 km reālos apstākļos 1

Ar hibrīda iekārtu aprīkotais universālis uz 100 km patērēja vidēji 4,3 litrus degvielas, turklāt 345 kilometrus no kopējiem 1200 kilometriem nobrauca ar elektrību. Lasīt vairāk

Visas NATO dalībvalstis šogad aizsardzībai beidzot atvēlēs 2% no IKP 1

Šogad visas NATO dalībvalstis sasniegs jau sen izvirzīto mērķi aizsardzībai atvēlēt vismaz 2% no iekšzemes kopprodukta (IKP), taču tikai trīs, tajā skaitā Latvija, šobrīd sasniedz jaunizvirzīto mērķi - 3,5% no IKP, teikts kārtējā alianses ziņojumā. Lasīt vairāk

Pēdējais “Godzilla” jeb Nissan R35 GT-R nobrauc no konveijera; vai tās ir stāsta beigas? (+ FOTO) 3

Pēc saražotiem 48 000 eksemplāru, šonedēļ no Nissan rūpnīcas konveijera Točigi nobraucis pēdējais R35 GT-R eksemplārs, noslēdzot dzīves cikla posmu 18 gadu garumā. Lasīt vairāk

Man patīk kā tas brauc! Eko rallija dalībnieks Caune vērtē jauno Škoda Enyaq (+ VIDEO)

Jaunais Škoda Enyaq patiesībā ir vērienīgi uzlabots iepriekšējais. Šodien braucam ar Enyaq 85, kam ir 82 kWh (bruto) baterija un 286 ZS elektromotors. Elektromobilis ir ļoti izskatīgs, taču pajautāsim FIA Eco Rally dalībniekam Krišjānim Caunem, kā jābrauc un jāizskatās kārtīgam elektromobilim. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti