BMW vadītājs policijas acu priekšā gandrīz notriec gājēju un aizbrauc no notikuma vietas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
BMW vadītājs policijas acu priekšā gandrīz notriec gājēju un aizbrauc no notikuma vietas.
Tur jau gājējs jāsoda!
Policija to lohu kārtīgi izmācīs - uzzinās šo to par gājēju pārejām
Pasekosim, cik daudz durņu metīsies komentāros aizstāvēt slepkvniekus uz riteņiem.
Nu šis ir nepareizi, gājejs absolūti bez domāšanas izlida BMW priekšā attālumā, kurā tas nemaz nepaspētu nobremzēt, nemaz nerunajot par to ka tam vel japluso klāt reakcijas laiks. Man tā reiz uz O. Vacieša buss pretim braucot notrieca skolnieci, kas devās uz to Kristigo vai kā nu tur vidusskolu. Tik tur vel stulbāk - vispār neskatijas, un līdz pārejai viņai bija savi 2+ metri kad buss viņu "uzsita" atpakaļ uz trotuāra, un labi ka tā, jo citādi kad apstājās bija busam pret vidus durvīm ... Un meiča 100% vainīga ... ar visu pāreju ...
11. sek. jau ir redzams gājējs ietves malā kad benbis vēl nebija tieši pirms brauktuves. Neizskatās pēc pēkšņas izlēkšanas auto priekšā. Redzot gājēju pie pārejas, vadītāji mēdz uzspiest lai tikai nebremzētu, lai nebūtu jāapstājas. Laikam jau tomēr pilsētās vajag pārejas taisīt kā gulošos policistus, tas šādās situācijās spēlētu par labu gājējiem.
Nu nez galvu pagrieza un 2 soļi lidz BMW ir blakus, tas ir pārāk īss laika sprīdis lai uz jebko varētu paļauties, līdzīgi man blakus G.Zemgala gatves remonta zonā (es ar kājām turpat paris solu attālumā biju) yz parejas Skoda pa pusei pa zāli vienu neliela auguma sievieti apbrauca, jo nu "stulbas sakritības" dēļ aiz tiem remonta stabiem es ar jamo pamaniju tikai tad kad Skoda jau uz zales lidoja, tfu, tfu tfu izmainijas un katrs devas savas gaitās ...
Gājējs taču galīgā tapā!
Es to vienmēr ņemu vērā, ieraugot tos ceļa tuvumā, un īpaši pie pārejām. Nobraucot bērnu vai dzērāju advokāti līdzēs mazināt sodu vai iziet sveikā, bet sapņos vienalga rādīsies. Vai man to vajag?
Gājējam Aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports!
Tā ir gājēju pāreja, kas nav gluži tas pats kas brauktuve. Labi, brauktuve, bet ļoti īpašs tās posms. Zini šī posma vadītājam uzliktos pienākumus?
Ja kāds tik ļoti zemu, kā šeit gājējs, vērtē savu dzīvību, tad nevajag brīnīties, ka atrodas kaudzēm tādu kas savu brīvību zemu vērtē, un pirms gājēju pārejām divdomīgās situācijas ir gatavi šādiem stulbiem gājēju izlecieniem. Tāds tādu agri vai vēlu satiks, un biežāk šāda veiksme neuzspīdēs, un kāds ar lielu varbūtību būs morgā, un otram kā paveiksies pierādīt savas iespējas nobremzēt. Un šeit izskatas ka BMW īpašnieks izspruktu pavisam sveikā, vai ar dalītu atbildību ....
Gājēju pāreja ir brauktuve!
Gājēju pāreja ir brauktuve, pa kuru neņemot vērā gājēju kustību! Aizsedzoties ar izrāvumiem no CSL var ignorēt CSN un interpretēt likumu ar lielu līkumu.
Tad, "Vernoniņ", sāc ar CSL 19. pantu! "Pienākumi un tiesības"! Pienākums ir minēts CSN 15. punktā!
19.pants. Ceļu satiksmes dalībnieku vispārīgie pienākumi un tiesības
(3) Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.
BMW vadītājs tā rīkojās?
(4) Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē izpildīs noteiktās prasības.
Gājējam ir tiesības uzskatīt, ka auto vadītājs ievēros likumu un noteikumus? Likums saka, ka ir gan.
Ne šoreiz Vernonam ir vairāk taisnibas neka parējiem kuri laikam jau CSK 19. pantu tikko atklājuši ...
Gājējs neizpildīja savu pienākumu, "pārliecināties par Savu drošību" CSN 15. punkts! Un nerādās Tam tiesības šķērsot brauktuvi!
Gājējs totāls bojāgājējs! Cik ļoti sevi vajag ienīst, lai lektu priekšā braucošam auto? Dzīvot nemaz negribas??? Bmw protams būtu labāk apstājies pieklājības pēc, tad arī policajiem nebūtu kur piesieties. Bojāgājēj, pirms iet pāri pārliecinies, ka esi pamanīts!!!
Drīzumā Peugeuot laidīs klajā modernizēto 308 saimi, kas būs pieejams gan kā hečbeks, gan universālis. Lasīt vairāk
Elektriskais prototips devās trasē vēlreiz un veicot 40 075 kilometrus, nedēļas laikā “apbrauca apkārt” zemeslodei. Lasīt vairāk
Tartu apriņķa Elvā kāds vietējais zemnieks pirmdienas pēcpusdienā atradis Ukrainas trieciendrona atlūzas, un notikuma vietā redzams arī eksplozijas krāteris, otrdien paziņoja Igaunijas Drošības policijas (KaPo) ģenerāldirektors Margo Pallosons. Lasīt vairāk
Pēc saņemtām klientu kritikas, Tesla veiks izmaiņas Model 3 konstrukcijā un moderno, taču neparocīgo virzienrādītāja podziņu risinājumu nomainīs ar īstu virzienrādītāja sviru. Lasīt vairāk
Pārāk vecs video!
Kas ir, tas gājējs jau nobraukts?