Kaut arī likums ļauj no 1. marta likt vasaras riepas, pašreizējie laikapstākļi rāda, ka tas vēl nav droši. Eksperti darba grupās par šo jautājumu jau sākuši diskutēt, norādot, ka pavisam drīz nosacījumi varētu mainīties.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Neesmu dižs jaunu ierobežojumu atbalstītājs, bet šis man jau sen nelikās pareizi - gan novembrī, gan martā var gadīties tīri sniegoti apstākļi un nav vēlmes, ka kāds pretī brauc ar vasarenēm.
Domāju, ka varētu paturēt pašreizējo periodu, taču pielikt mēnesi uz katru pusi, kuros jālieto ziemenes, ja ir attiecīgi apstākļi. Respektīvi, ja ir skaista un silta novembra diena - brauc ar vasarenēm, bet ja uzsnieg sniegs - paliec vien mājā.
Jāliek vismaz 15 dienas uz katru pusi klāt. Likumam ir jābūt skaidram, uzsnigs sniegs, bet kāds gudrītis teiks, ka redz skaistu novembra dienu!
Uhh kā patīk atzīt ka Lielais Brālis zina labāk, uhh kā gribas viņam iedot papildus varu...
Tevi uztrauc ka pretī kāds varētu braukt ar vasarenēm? Diez kāpēc? Es teorētiski varētu vienīgi uztraukties par to ka tāds varētu braukt no muguras, nevis no priekšas. Man kaut kā dziļi pie dirsas ja pretī braucošais varētu nespēt nobremzēt, jo es neesmu ar viņu vienā joslā. Attiecībā par vēlmi citiem vēl vairāk pist prātu - ja vēlme uzspiest citiem ziemenes novembrī vēl varētu teorētiski būt pamatojama ar pamuļķiem kas liek ziemenes pēc kalendāra, nevis pēc laikapstākļiem [nu kaut vai tāpēc ka nav otrs disku komplekts] - tad kurš liek vasaranes pēc kalendāra nevis pēc meteoroloģiskajiem apstākļiem?!
Ar vasarenēm var ieslīdēt arī pretējā joslā, kur tu pretī ar visu savu famīliju
Ar ziemenēm arī var ieslīdēt! Ziemas sākumā pilnas grāvmalas!
Kad aizraujas, var arī šaurajā mitrājā ieslīdēt! Un tā atkal un atkal!
OOO - atceries, tu nemaz vēl tik vecs neesi ...!!!!!
Tas ir ļoti jāmāk, ar sūdīgām riepām izpildīties tiktāl ka aiziet krusteniski un pretējā joslā. Ja tevi uztrauc tāda varbūtība, iesaku ikdienā nēsāt ķiveri - līdzīga varbūtība ir tam ka tev varētu uz galvas uzkrist ķieģelis
Man liekas, ka tu smagi dirs. Ja bieži mašīnas ieslīd grāvī, kāpēc viņas nevarētu ieslīdēt pretējā joslā?
Dēļ tādiem pāķiem arī ieviesa lukturus 24/7, jo vienam vēl tumsā vai lietū vēl gana gaišs un brauc taupot spuldzīti. Man kaut kā dziļi pie dirsas, ka plēs ziemenes savā jūras malā.
Savu stulbumu nevajag tik klaji izrādīt. Dienasgaitas gaismas izdomāja redzamības uzlabošanai un ko tādu rietumos sāka ieviest astoņdesmitajos, ja ne ātrāk.
Nupat parādīji savu stulbumu. Kāds tad bija iemesls ieviest dienasgaismas Latvijā? Tieši tas ko nosaucu, pāķu nespēja novērtēt redzamības apstākļus plus vēl izķert pālī braucošos.
Saiti studijā, savādāk tukša diršana, bet dienasgaitas gaismas - modes pārņemšana.
P.N. Kam gribas ziemenes uzspiest ilgāku laika posmu iesaku paskatīties pēdējā laika meteoroloģiskajās kartēs. Ideja par ilgāku ziemeņu lietošanas periodu var rasties vienīgi Alūksnes vai Rēzeknes iedzīvotājam - man te dzīvojot tālos rietumos, ja šoziem būtu lietojis mašīnu, tai reāli ziemenes būtu bijušas vajadzīgas mēnesi, pusotru. Ričuks pirms divām nedēļām tika pārlikts uz diviem riteņiem, nav jau tās ziemas un slideno ceļu lai brauktu uz trim.