Īsajā video epizodē Audi vadītājs pagūst parādīt savu saprašanu par satiksmes noteikumiem uz divām gājēju pārejām.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Īsajā video epizodē Audi vadītājs pagūst parādīt savu saprašanu par satiksmes noteikumiem uz divām gājēju pārejām.
Priekšā braucošais ar savu rīcību izprovocēja avāriju. Strauja, nevajadzīga bremzēšana bez stoprignāla un avārijas trijstūra rādīšanas. Priekšā braucošajam bija jāvelk tajā ceļazīmē, lai nodrošinātu kustības drošību, nevis aizmugurē braucošajam!
Satiksmes kontroles laikā Vācijā, uz autoceļa A2 pieķerts īpaši steidzīgs autovadītājs, kurš ar Porsche Panamera S E-Hybrid traucies ar ātrumu 321 km/h vietā, kur atļautais ātrums bijis 120 km/h. Lasīt vairāk
Veicot 935 kilometrus bez papildu uzlādes, Polestar 3 uzstādījis jaunu rekordu elektriskajiem SUV. Lasīt vairāk
Ķīnā uzsākta uzlādējamā Plug-in hibrīda Volvo XC70 ražošana. Ar trīs elektromotoriem apveltītais SUV pirmizrādi svinēs 27. augustā un uzreiz kļūs pieejams pasūtīšanai. Lasīt vairāk
Mercedes elektriskais kravas auto ar sniedzamību līdz 500 kilometriem, ir veiksmīgi startējis un tiek izmantots nu jau 15 pasaules valstīs, aptverot plašu darbības spektru, kas sākas ar speciālo transportu piena savākšanai un beidzas ar tālsatiksmes pārvadājumiem. Lasīt vairāk
Tādu var apturēt tikai ķieģelis stiklā!
Ķieģelis stiklā, bet gājējs vienaga beigts! Tātad gājējam bija, ir un būs jāuztraucas par Savu drošību pašam! Cerēt, ka kāds cits par to parūpēsies, ir vairāk kā muļķīgi.
Var palūgt izstāstīt atšķirību starp Ceļu satiksmes noteikumiem un Medību noteikumiem? Nū tur kāpēc vieni ir svarīgāki bet otri ne tik svarīgi? Kāpēc vieni ir jāizpilda BURTISKI bet otrus var pārkāpt?
Un tagad tavs teksts caur Medību noteikumu prizmu!
Ķieģelis šāvējam pa pieri, bet nošautais vienalga beigts! Tātad cilvēkam bez ieroča būs jāuztraucas par Savu drošību pašam! Cerēt, ka kāds cits mednieks atturēs piedzērušos un neadekvātu mednieku no šaušanas pa neapbruņotiem cilvēkiem, ir vairāk nekā muļķīgi!
Es visu pareizi sapratu?
Jeb ir kaut kādi sētas un pagrīdes likumi, kuros rakstīts ka Mednieku noteikumus NEDRĪKST pārkāpt, bet CSN drīkst?
Vesela virkne faktu par sliktu gājējam. Piedzēries, pārguris, nomiris auto vadītājs nav draugs gājējam! Tāpēc gājējam ir tikai viena opcija, pārliecināties vienmēr par Savu drošību! Es ceru, ka saprati!
Medniekiem tieši tas pats rakstīts - izlasi 63; 73; un 91.(!!!)
Piedzēries, pārguris nedrīkst turēt rokā ieroci, ieroci nedrīkst vērst ne pret cilvēkiem ne pret kāda īpašumu!
Bet tu saki ka upurim ir tikai viena opcija, pārliecināties ka mednieks uz tevi netēmē! Pipec loģika!
Nu kā var aizstāvēt likumpārkāpējus - es to nevaru saprast!
Ja tu būsi tik stulbs,ka iesi medībās ar kādu kurš ir dzēris, nemāk apieties ar ieroci utml. - arī pats dumjš. Kaut gan ja neesi bijis medībās tad tev nav ne mazākās sajēgas kā tiek "būvēta" medību drošība ....
Un tu zini kā tiek vērtēta un būvēta Satiksmes infrastuktūra un drošība, jeb esi pats dumjš un neko nejēdz no satiksmes drošības un attaisno autovādītāju kurš nemāk braukt, nezin CSN un sēžas pie stūres reibumā?
Ā nu jā kriminālatbildību par braukšanu reibumā ieviesa tāpat aiz neko darīt! Kā tad!
Jā un tu tak gribēji pierādīt savus MELUS ka Valdemāra iela ir visdrošākā priekš velobraucējiem, bet kad bija jāsēžas uz velo tā nobijies un neatbrauci pierādīt savus melus!
WALA ir tukšpļūtis - to tu gan pierādīji!
Es jau tad teicu, ka tava vēlme kaut ko pierādīt vai prasība kaut ko pierādīt man, nenosaka manu dienaskārtību, bet tagad kad pēc mēneša pārvākšos uz jauno biroju ir liela varbūtība ka Valdemārene būs mana ikdiena ...
Bet CSN/CSL zināšana tev gan kaut kā pašam nevedas !
Man nekas nav jāpierāda- tu pats to veiksmīgi izdarīji! Neviens tev nespieda dzīt tukšus melus!
Kā parasti esi centīgs ar saviem pārspīlējumiem, es pateicu ko domāju un domas neesmu mainījis, un katru reizi kad pa to paš Čakeni pa "atlikušo" velo joslu man pretī (pret plūsmu) kāds brauc es katreiz domāju, kur rodas pārliecība ka maniem platajiem un zemajiem ragiem (oldschool standarta MTB) varēs neapstājoties tikt garām. Un man atklāti ZB kad pohujā min pretī un pat par dažu labu māmiņu ar bērnu sēdeklītī drošību ir jādomā man ...
Valdemārenē stulbus velosipēdistus neatradīsi, tā kā auto tuvumā "idioti" ilgi neuzturas ...
Čakenes "velojosla" ir pilnīgs stulbums, jo būdama tikai vienā pusē velodauņiem dod pārliecību ka tā izmantojama abiem virzieniem. Tie, kas to tur ierīkoja, paši ar velo nebrauc - tāpat kā tie, kas Vanšu tilta ietvi nosauca par velojoslu.
Jāminas pa brauktuvi un to daru arī uz Čakenes lielākoties blakus velojoslai, jo tādā veidā auto veicot pagriezienu nenobloķēs man ceļu un tā velojosla ir pilna ar akmeņiem u.c. sūdiem jo šaura būdama, tā netiek tīrīta. Brauktuvi notīra auto riepas un man tas tīri labi patīk.
Otrā pusē vellapēdistiem ir sab. transa josla, kas ir ideāls kompromiss pie Čakenes platuma, taču "īpaši apdāvinātiem velorastiem" jau CSN ir tukša skaņa ...
Tev, piemēram, bail nav! Nošaus Tevi medībās! Un tad Tev būs pofig, kura rīcība neatbilst Noteikumiem.
Sargi Sevi un tad arī Dievs Tevi sargās!